Klartale > Nyheter

Saturday, 23 September, 20:23

Klartale - 05 jun 23 kl. 08:23

Verste togulykken på mange år

India har opplevd sin verste togulykke på mange år. Nesten 300 mennesker er døde. Rundt 900 er skadd.Ulykken skjedde fredag. To tog med passasjerer sporet av.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Kolkata, Sudhanshu Srangi, AP, Overlevende, Das, India, Anniken Huitfeldt, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Verste, togulykken, mangeår
NRK - 02 mar 23 kl. 18:31

Dødstallet stiger etter togtragedien i Hellas

Minst 57 personer er nå bekreftet omkommet etter togulykken i Hellas tirsdag kveld. Mange grekere er rystet over hvordan ulykken kunne skjedd. Det sier lederen for krimteknisk avdeling i byen Larissa, Rubini Leontari, til den greske avisen Kathimerini torsdag.

Klartale - 14 feb 23 kl. 14:03

Er du singel? Dette er ekspertenes tips

Mange er single i Norge. Vi vet ganske lite om fenomenet, sier Marius Stavang. Stavang er psykolog og forsker ved universitetet NTNU.

NRK - 01 mar 23 kl. 15:06

Samferdselsminister i Hellas går av

Samferdselsministeren i Hellas har levert sin oppsigelse etter togulykken natt til onsdag, ifølge Reuters. Minst 36 mennesker er bekreftet omkommet og minst 85 er skadet etter at to tog kolliderte i Hellas natt til onsdag. Det er den verste togulykken i Hellas på over 50 år..

NRK - 01 mar 23 kl. 15:06

Samferdselsministeren i Hellas går av

Samferdselsministeren i Hellas har levert sin oppsigelse etter togulykken natt til onsdag, ifølge Reuters. Minst 36 mennesker er bekreftet omkommet og minst 85 er skadet etter at to tog kolliderte i Hellas natt til onsdag. Det er den verste togulykken i Hellas på over 50 år.

Aftenposten - 01 mar 23 kl. 15:30

Fire personer er pågrepet etter togulykken – Hellas’ samferdselsminister går av

Greske redningsarbeidere leter febrilsk etter overlevende etter den verste togulykken i Hellas siden 1972..

NRK - 09 mar 23 kl. 12:51

En togleder og to stasjonssjefer siktet etter togtragedie i Hellas

En togleder og to stasjonssjefer er siktet etter togulykken i Hellas natt til 1. mars, ifølge AFP. 57 personer omkom i ulykken som er den verste togulykken som har skjedd i Hellas..

Klartale - 28 aug 23 kl. 05:58

Mange unge dropper å stemme. Hva gjør partiene?

Ytringsfrihet, demokrati og stemmerett. Føles det fjernt? Norge har alt sammen.

NRK - 01 mar 23 kl. 19:03

Menneskelig feil forårsaket togulykken i Hellas

Det var menneskelig feil som forårsaket togulykken i Hellas natt til onsdag, det sier statsministeren i landet Kyriakos Mitsotakis ifølge AFP..

NRK - 01 mar 23 kl. 19:03

Menneskelig svikt forårsaket togulykken i Hellas

Det var trolig menneskelig svikt som forårsaket togulykken i Hellas natt til onsdag, det sier statsministeren i landet Kyriakos Mitsotakis ifølge AFP. Minst 38 personer er bekreftet omkommet etter at to tog kolliderte. – Alt tyder på at kollisjonen hovedsakelig skyldes en menneskelig svikt, dessverre, sier Mitsotakis..

NRK - 03 jun 23 kl. 02:33

Antall døde stiger etter togulykken i India

I India har antallet døde etter en togulykke økt til over 230. Over 900 skadde er sendt til sykehus etter togulykken som skjedde i delstaten Odisha øst i India..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 14 timer siden

Får store følger for landet

Taliban tok makta i Afghanistan i 2021. Gruppa bestemte at jenter ikke får ta utdanning. De får bare gå seks år på skole.

Klartale - Igår: 15:30

Nå er det blitt flere neshorn i Afrika

Det var nær 23.300 neshorn i Afrika i slutten av 2022. Det er over 5 prosent flere enn i 2021.

Klartale - Igår: 13:30

Norge produserte mest laks i verden i fjor

Hver dag spises det rundt 40 millioner måltider med laks. Det er i hele verden. Rundt 21 millioner av måltidene har norsk laks.

Klartale - Igår: 11:00

Færre stemte i Oslo i år

Færre brukte stemmeretten sin i årets valg. Det er sammenlignet med valget i 2019. I Oslo stemte færrest i bydelene Stovner og Alna.

Klartale - Igår: 10:49

To personer ble skutt og drept i Sverige

Politiet tror at den ene døde var et tilfeldig offer. To andre ble skadet i skytingen. De mistenkes også å være tilfeldige ofre.

Klartale - Igår: 10:19

Politiet har pågrepet flere unge personer i Oslo

De fem pågrepne er mellom 17 år og 19 år. De er blant annet siktet for salg av narkotika. Samt oppbevaring av våpen, macheter og kniver.

Klartale - Igår: 09:02

Mange vil slutte å jobbe i barnehage

Mange barnehagelærerne sier de vil slutte i jobben. Én av tre vurderer å slutte i løpet av ett til tre år.Det er for mange barn, men for få som jobber i barnehagen.

Klartale - Igår: 08:58

Fant bakterie i ostesaus

En bakterie er funnet i en ostesaus. Derfor kaller Santa Maria Norge tilbake varen. Det gjelder Cheddar Cheese Sauce og Santa Maria Dip Nacho Cheese Style.

Klartale - Igår: 06:00

Krigsskip skal trene langs kysten av Norge

– Aktiviteten sender et viktig signal om vårt nære forhold til våre allierte. Det sier Trond Grimmingsrud i en pressemelding. Han er sjef for den norske Marinen.

Klartale - I førrgår: 15:30

Europas største bie er oppdaget i Norge

Snekkerbiene er vanligst i området rundt Middelhavet. Men i sommer ble en snekkerbie oppdaget i Norge. Den store bien satt i en vinduskarm i Holmestrand.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com