NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 20:43

NRK - 11 mai 21 kl. 05:12

Verft stengt grunna smitte

Skipsverftet Vard Langsten i Tomrefjorden i Vestnes kommune vil halde stengt til dei har fått svar på fleire koronaprøver. Seks tilsette testa positivt i går. Totalt 24 personar er no stadfesta smitta ved verftet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vard Langsten, Tomrefjorden, Vestnes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Verft, stengt, grunna, smitte
NRK - 11 mars 21 kl. 05:51

Lite smitte i butikk og servering

I Oslo-området måtte over 3000 butikker og serveringssteder stenge forrige uke. Men svært få er blitt smittet på slike steder hittil i år. Tall fra Aftenpostens gjennomgang av smittesporing og smitteverntilsyn i Oslo siden nyttår viser at det nesten ikke er rapportert smitte på serveringssteder.

NRK - 02 april 21 kl. 14:44

Fjellovergang stengt grunna uvêr

Fjellovergangen Stuggudal-Brekken på Fylkesveg 705 mellom Tydal og Røros i Trøndelag er mellombels stengt grunna uvêr. – Det er dårleg sikt og fokksnø som flyr over vegen, seier trafikkoperatør Hans Petter Riddervold Hårsvær i Vegtrafikksentralen..

NRK - 15 juni 21 kl. 07:14

Fylkesveg stengt grunna steinras

Fylkesveg 5442 Ortnevik i Høyanger er stengt grunna eit steinras tre-fire kilometer vest for Ortnevik ferjekai. Steinblokker og tre sperrar vegen, melder Vegtrafikksentralen. Entreprenør er på veg til staden..

NRK - 10 mars 21 kl. 23:03

Flere fjelloverganger stengt

E16 Filefjell åpen, tunge kjøretøy må bruke kjetting. Rv. 3 Kvikne åpen.

NRK - 04 mars 21 kl. 06:26

Avlyser møte grunna trugslar

Representanthuset i USA har avlyst alle møte i dag, grunna trugslar om åtak mot Kongressen. Politiet åtvarte i går om at ei millitant gruppe planleggjer å storma bygningen..

E24 - 15 feb. 21 kl. 10:43

Tester nye 300 etter mutasjonssmitte på verft

Det er allerede testet 200 personer etter smitteutbruddet ved Aibels verft i Haugesund. Mandag starter testing av ytterligere 300 personer..

Aftenposten - 15 feb. 21 kl. 10:43

Tester nye 300 etter mutasjonssmitte på verft

Det er allerede testet 200 personer etter smitteutbruddet ved Aibels verft i Haugesund..

NRK - 26 feb. 21 kl. 09:53

DNT-hytter stengt etter smitte

To turistforenings-hytter er nå stengt etter at det ble påvist koronasmitte hos gjester i løpet av torsdagen. Gjevilvasshytta, som eies av Trondhjems Turistforening og ligger i Oppdal kommune, stenges ned. Dette skjer etter at en gjest fikk påvist smitte av en mutert virusvariant torsdag kveld, skriver Opdalingen..

NRK - 22 mars 21 kl. 11:15

Stengt på Hardangervidda

Riksveg 7 Hardangervidda er no heilt stengt grunna uvêr..

NRK - 30 mars 21 kl. 09:08

Hemsedalsfjellet stengt

Hemsedalsfjellet er foreløpig stengt grunna bilberging av vogntog. Brøytemannskap håper å opne vegen for ferdsel klokka 10:00 i følge Vegtrafikksentralen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Fem omkom i ulukke i Belgia

Fem menneske er funne døde etter at ein skule som var under bygging i Antwerpen, raste saman. I tillegg er ni personar skadde, åtte av dei alvorleg, ifølgje nyheitsbyrået Belga. Ulukka skjedde fredag.

NRK - 10 minutter siden

UD ønsker dialog med Iran

– Vi har registrert resultatet av presidentvalget i Iran og notert oss den lave valgdeltakelsen. Vi ønsker å ha et best mulig bilateralt forhold og opprettholder dialog også i vanskelige tider. Iranske myndigheter er godt kjent med norske synspunkter, sier statssekretær Audun Halvorsen (H) i Utenriksdepartementet til NTB.

NRK - 30 minutter siden

47 drepne i kampar i Jemen

47 er drepne etter kampar nord i Jemen, seier militære kjelder ifølgje nyheitsbyråat AFP. Kampane skal ha skjedd mellom myndigheitsstyrkar og opprørsgruppa Houthier..

NRK - 30 minutter siden

Taliban erobrer to nye distrikt

Taliban-opprørere har tatt kontroll over to nye distrikter i Afghanistan, et av dem i Faryab der norske styrker i mange år hadde ansvaret for sikkerheten. Siden torsdag har opprørerne tatt kontroll over Shirin Tagab i Faryab-provinsen, samt Daha-e Ghori i Baghlan-provinsen. Begge ligger nord i landet.

NRK - 1 time siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 1 time siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 1 time siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 2 timer siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 2 timer siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt