E24 > Økonomi

Sunday, 17 October, 23:04

E24 - 16 sep 21 kl. 18:20

Verdensbanken: IMF-sjefen løftet Kina på business-ranking

En undersøkelse av «Doing Business»-rapporten konkluderer med at IMF-sjef Kristalina Georgieva løftet Kina..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Business, IMF, Kristalina Georgieva, Kina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Verdensbanken, IMF-sjefen, løftet, Kina, business-ranking
NRK - 12 okt 21 kl. 04:59

Har full tillit til IMF-lederen

Styret i Det internasjonale pengefondet (IMF) har full tillit til Kristalina Georgieva som IMF-leder. Det opplyste IMF natt til tirsdag norsk tid etter at den første dagen av det ukelange årsmøtet var over. Georgieva har vært gransket av et advokatfirma etter anklager om at hun i sin tidligere jobb i en høytstående stilling i Verdensbanken, hadde manipulert data i favør av Kina..

Klartale - 11 okt 21 kl. 10:44

Spent konflikt mellom Kina og Taiwan

Kina og Taiwan er i konflikt. Den har blitt verre i det siste. Kina øker sitt militære press mot øya.

NRK - 11 okt 21 kl. 05:11

Ikke klart om IMF-lederen må gå

Det internasjonale pengefondet (IMF) har ennå ikke besluttet om Kristalina Georgieva får beholde lederstillingen. En gransking i regi av et advokatfirma har konkludert med at Georgieva manipulerte data i favør av Kina mens hun hadde en høytstående posisjon i Verdensbanken, før hun overtok ledervervet i IMF for to år siden..

NRK - 10 jun 21 kl. 16:08

IMF: Norsk økonomi vil vokse 3,2%

Norsk økonomi ble relativt mildt rammet av pandemien og vil være tilbake til samme nivå som før innen årets slutt, ifølge Det internasjonale pengefondet (IMF). Fondet venter en økonomisk vekst i Norge på 3,2 prosent i år. – Norge opplevde et av de svakeste økonomiske tilbakeslagene i Europa i 2020 som følge av myndighetenes substansielle støttetiltak og lav smitte- og dødsrate, skriver IMF i et sammendrag av rapporten..

E24 - 12 okt 21 kl. 15:01

IMF advarer om urettferdig vaksinefordeling: Gir farlige økonomiske ulikheter

Totalt sett er Det internasjonale pengefondets (IMF) syn på verdensøkonomien lite endret, men for fattige land er utsiktene enda mørkere. – Det globale samfunnet må øke innsatsen for å sikre rettferdig vaksinetilgang, skriver IMF i en fersk rapport..

E24 - 08 jun 21 kl. 16:13

Verdensbanken venter største innhenting etter en krise på 80 år

Verdensøkonomien vil vokse med 5,6 prosent i år, tror Verdensbanken. Det er 1,5 prosentpoeng høyere enn anslaget fra januar..

NRK - 29 jun 21 kl. 14:59

Mottar støtte fra Verdensbanken

Tirsdag opplyste Verdensbanken om at Kenya vil motta 130 millioner dollar, for å kunne kjøpe vaksinedoser. Finansieringen vil hjelpe Kenya å kjøpe vaksiner gjennom African Union, i tillegg til COVAX, som er en global ordning for rettferdig vaksinetildeling..

NRK - 24 aug 21 kl. 23:03

Stanser utbetalinger

Verdensbanken har stanset bistanden til Afghanistan og gitt uttrykk for at de er dypt bekymret over situasjonen og spesielt utsiktene for kvinnene i landet etter at Taliban tok makten. Vi har stanset utbetalingene i våre operasjoner i Afghanistan, og vi følger med og vurderer situasjonen nøye, sier en tjenestemann fra Verdensbanken til nyhetsbyrået AFP..

NRK - 30 jun 21 kl. 00:48

Sundan får innvilget lån

Det internasjonale pengefondet (IMF) godkjente tirsdag et lån til kriserammede Sudan på 2,5 milliarder dollar som åpner for omfattende sanering av gjeld. Godkjenningen baner veien for at Verdensbanken starter en sanering av 90 prosent av Sudans utenlandsgjeld..

NRK - 30 jun 21 kl. 00:48

Sudan får innvilget lån

Det internasjonale pengefondet (IMF) godkjente tirsdag et lån til kriserammede Sudan på 2,5 milliarder dollar. Godkjenningen baner veien for at Verdensbanken starter en sanering av 90 prosent av Sudans utenlandsgjeld..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Snoop Dogg har gjort en kule på cannabis-aksjer

To år etter at raplegenden Snoop Dogg investerte i Dutchie, prises cannabis-satsingen til nær 32 milliarder kroner..

E24 - 2 timer siden

Saksøker Rosenberg: - Hun er blitt presset ut av jobben sin

LO og Anna Iversen saksøker Rosenberg Worley. De mener Iversen har blitt presset ut av sin faste jobb på verftet. - Ønsker ikke å kommentere saken, sier Rosenberg..

E24 - 2 timer siden

Ny årsrekord for strømprisen i morgen

Mandag morgen gjør strømprisen i Sør-Norge et usedvanlig høyt byks - for andre gang på en uke når den rekorddyrt nivå..

E24 - 4 timer siden

Mer fornybar, ikke mindre

Det er bare uker til tusenvis av verdens ledere og forhandlere samles i Glasgow til FNs klimakonferanse COP26. Da vil det bli klarere om håpet om å begrense global oppvarming til 1,5 grader kan overleve..

E24 - 5 timer siden

Cruisekongens nye kurs

E24 - 6 timer siden

Cruisekongen Torstein Hagen vurderer å flytte hjem til Norge

Viking-reder Torstein Hagen sier at han vurderer å flytte tilbake til Norge..

E24 - 6 timer siden

Raser mot kraftleverandør: Kaster ut fastpriskunder etter strømsjokk

Strømkunder med gunstige fastprisavtaler hos Agva Kraft tvinges over i et rekordhøyt spotmarked. - Urettmessige oppsigelser, sier Forbrukerrådet..

E24 - 7 timer siden

Den globale energikrisen enkelt forklart

Gjenåpningen har gitt en brå økning i energietterspørsel som tærer på lagrene. Dermed har prisene skutt i været i både Europa, Asia og USA, og med vinteren foran oss kan det bli enda verre..

E24 - 9 timer siden

Oljefondssjefen på plattform: – Det er bare å fortsette å pumpe

Troll-plattformen leverte gass for rundt en milliard kroner i løpet av døgnet oljefondssjefen og Equinors nye finansdirektør var på besøk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt