VG > Sport

Tirsdag, 27 Juli, 07:48

VG - 30 mai 21 kl. 08:29

Verden gisper etter luft

Som intensivlege i Jemen, Brasil og Norge har jeg sett de enorme globale ulikhetene i tilgang på oksygen for covid-pasienter. Denne ulikheten er uakseptabel..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jemen, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Verden, gisper, etter, luft
NRK - 29 mai 21 kl. 06:48

Vietnam-virus spres via luft

Vietnam har registert en helt ny koronavariant som er en hybrid mellom det indiske og det engelske viruset, melder nettstedet VnExpress ifølge Reuters. Denen varianten skal spre seg raskt via luft, melder avisa. Helseminister Nguyen Thanh Long sa dette på en nasjonal koronakonferanse lørdag morgen..

Klartale - 17 juni 21 kl. 08:58

Bergen er byen med renest luft i Norge

Bergen har renest luft blant de norske byene. Det har EUs miljøbyrå undersøkt..

E24 - 03 juni 21 kl. 17:04

Verden mot netto null

Norge og resten av verden står overfor store utfordringer. For å nå målene i Parisavtalen skal verden samlet mot netto null klimautslipp i 2050. For å få til dette, må vi alle bidra.

NRK - 06 juni 21 kl. 03:37

Johnson vil vaksinere hele verden

Storbritannias statsminister Boris Johnson vil be G7 sørge for at hele verden er vaksinert mot koronaviruset innen slutten av neste år. Johnson er vert når G7-landene samles til toppmøte i Cornwall i det sørvestlige England neste uke. Johnson planlegger å bruke møtet til å be sine kolleger «møte den største utfordringen siden krigen» og stanse pandemien ved å sikre at alle mennesker på kloden får vaksine innen de neste 18 månedene.

E24 - 02 juni 21 kl. 15:31

AMC fyker opp 15 prosent etter popkornløfte

Kinoaksjen AMC får ny luft under vingene etter at selskapet varslet at de vil gi spesielle fordeler til sine investorer..

Klartale - 23 april 21 kl. 08:23

Desperat jakt etter savnet ubåt

Letemannskaper jobber for å finne den savnede ubåten fra Indonesia. De håper de finner den mens det ennå er mulig at mannskapet kan ha nok luft til å overleve..

VG - 14 mai 21 kl. 18:49

Indere i kø for livgivende oksygen: – Kaos uten like

NEW DELHI (VG) Sykehuspasienter døde, gispende etter luft. Ashish Kumar er fast bestemt på at svigerfaren ikke skal lide samme skjebne..

E24 - 15 juli 21 kl. 09:01

XXL-fest på Oslo Børs

Oslo Børs er ned 0,50 prosent etter litt mer enn 2 timers handel. Samtidig har XXL-aksjen virkelig fått luft under vingene..

Klartale - 22 mars 21 kl. 13:33

Mindre forurensing under korona

Korona har vist at det er mulig å forurense lufta mindre. I fjor var det mindre luft-forurensing som følge av at mye stengte..

NRK - 15 april 21 kl. 19:44

Dårlig luft i Trondheim

Mye svevestøv gjør at det er dårlig luftkvalitet i Trondheim, melder kommunen. Det er særlig langs Omkjøringsveien det er mye svevestøv. Kommunen, fylket og Statens vegvesen setter nå i gang med renhold av de mest trafikkerte vegene..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Gifteklare Silje Solberg: – Han betyr utrolig mye

TOKYO (VG) Silje Solberg (31) glitret da hun endelig fikk OL-debuten. Det glitrer også på fingeren til håndballjentenes målvakt. Neste sommer gifter hun seg med Lars Østhassel..

VG - 7 timer siden

USAs basketlegende: – Jeg er et godhjertet rasshøl

Diana Taurasi (39) er fortsatt rappkjeftet, fryktinngytende og fryktelig god i basketball. Men noe er annerledes når «The White Mamba» starter jakten på sitt femte OL-gull..

VG - 8 timer siden

Les dagens eavis her

Hater du å prute med bankene? Da er dagens oppslag noe for deg..

VG - 8 timer siden

TMZ: Rettsdokumenter avslører hva faren til Britney Spears skal ha tjent på vergemålet

I nye rettsdokumenter kjendisnettstedet TMZ skal ha fått tilgang på, beskrives Britney Spears’ forhold til sin far som «traumatiserende, sinnssykt og giftig». I tillegg skal faren ha tjent millioner på vergemålet..

VG - 9 timer siden

Brann i kullanlegg i Brevik: - Ikke kontroll

Det brennet i anlegget til sementfabrikken Norcem..

VG - 12 timer siden

OL-motstandere til VG: – Avslutt lekene, dra hjem

TOKYO (VG) Coronafrykt og budsjettsprekk i milliardklassen: Hisako Motoyama (52) er bekymret for hva som skjer når OL-ilden i Tokyo slukkes..

VG - 14 timer siden

Oppfordrer til meteoritt-jakt: Her kan du gjøre funn

Norsk meteornettverk har innsnevret det sannsynlige funnstedet til et mindre område i Finnemarka med gode turmuligheter. Nå håper de folk vil gå på meteorittjakt..

VG - 14 timer siden

Lindeberg-drapet: Mann pågrepet i Kroatia seks år etter

En mann ble i slutten av forrige uke siktet for drapet på Lindeberg i Oslo i 2015. Fredag ble han utlevert til Norge..

VG - 15 timer siden

Ny seier etter nervepirrende finish: – Vi var heldige

TOKYO/OSLO (VG) (Mol/Sørum-Herrera/Gavira, Spania 2–0) Anders Mol var tilbake som blokkgiganten han vanligvis er da han sammen med Christian Sørum senket Spanias sandvolleyball-duo og vant OL-kamp nummer to..

VG - 17 timer siden

Richard Ordemann tapte bronsefinalen

TOKYO (VG) Richard Ordemann (26) sparket og slo tappert - men måtte gi tapt for egypteren Seif Eissa (23) i bronsefinalen i taekwondo..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt