NRK > Nyheter

Wednesday, 29 June, 09:16

NRK - 05 maj 22 kl. 09:25

Venter spent på rentebeslutning

I dag klokk ti skal Norges Bank ha offentliggjøring av sin rentebeslutning. I mars besluttet Norges Bank å øke renten fra 0,5 til 0,75 prosent. Nå gjør den amerikanske sentralbanken et hopp til samme nivå. Samtidig forventes det ytterligere innstramminger, også i Norge. Rente- og valutastrateg i Handelsbanken, Nils Kristian Knudsen, sier at rentehevingen i USA gir oss en god pekepinn på at renten er på veg opp.
Les mer på NRK


Les mer om:
Norges Bank, Norge, Handelsbanken, Kristian Knudsen, USA, Den, Olav Chen, Storebrand, Chen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venter, spent, rentebeslutning
E24 - 16 mar 22 kl. 13:51

Wall Street styrer mot oppgang før rentebeslutning

USA-børsen ligger an til å stige markant ved åpning. I løpet av handelen kommer Feds rentebeslutning, som ventes å vise heving for første gang siden 2018..

E24 - 16 mar 22 kl. 13:51

Wall Street stiger før rentebeslutning

USA-børsen løftes ved åpning onsdag. I løpet av handelen kommer Feds rentebeslutning, som ventes å vise heving for første gang siden 2018..

E24 - 16 mar 22 kl. 13:51

Solid oppgang på Wall Street før rentebeslutning

USA-børsen løftes markant onsdag. I løpet av handelen kommer Feds rentebeslutning, som ventes å vise heving for første gang siden 2018..

E24 - 16 mar 22 kl. 13:51

Wall Street-oppgangen snur etter rentebeslutning

USA-børsens markante oppgang onsdag avtar etter sentralbankens rentebeslutning..

E24 - 16 mar 22 kl. 19:33

Wall Street-oppgangen dempes etter rentebeslutning

USA-børsens markante oppgang onsdag avtar etter sentralbankens rentebeslutning..

E24 - 15 jun 22 kl. 08:35

Oslo Børs ventes å falle før Feds rentebeslutning: – Blir veldig spennende

Børsen er ventet å snu forsiktig nedover onsdag morgen. «Alles» øyne er rettet mot USAs sentralbank, som kommer med sin rentebeslutning i kveld..

E24 - 15 jun 22 kl. 08:35

Oslo Børs faller før Feds rentebeslutning

Oslo Børs vender nedover onsdag morgen. «Alles» øyne er rettet mot USAs sentralbank, som kommer med sin rentebeslutning i kveld..

E24 - 04 maj 22 kl. 05:47

Hongkong-børsen faller etter amerikansk etterforskning

Teknologiaksjene i Hongkong faller særlig etter at Det amerikanske finanstilsynet skal ha startet etterforskning av den kinesiske skysstjenesten Didi. Samtidig venter alle på Federal Reserves rentebeslutning..

E24 - 14 jun 22 kl. 06:28

Nedgangen fortsetter på Asia-børsene

Det ble en tung start på uken for verdens børser, mens markedet venter på USAs sentralbanks rentebeslutning. Tirsdag fortsetter nedgangen på de store børsene i Asia..

E24 - 15 jun 22 kl. 06:22

Overraskende nøkkeltall sender Kina-børsene opp

Børsene i Hongkong og Shanghai stiger markant etter positive industritall fra Kina, mens markedet venter på Federal Reserves rentebeslutning..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Norge bidrar i våpenleveranser til Ukraina

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier onsdag at Norge sammen med Storbritannia bidrar til å sende langtrekkende presisjonsartilleri til Ukraina, skriver NTB. Statsministeren gjorde donasjonen av langtrekkende rakettartilleri av typen MLRS på Natos toppmøte i Madrid. Norge donerer også mer artilleriammunisjon til Ukraina.

NRK - 10 minutter siden

Norge sender langtrekkende artilleri til Ukraina

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier onsdag at Norge sammen med Storbritannia bidrar til å sende langtrekkende presisjonsartilleri til Ukraina..

NRK - 5 minutter siden

Støre lettet over svensk-finsk enighet med Tyrkia

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) mener det er en lettelse og glede for Norge at motforestillingene mot svensk og finsk Nato-medlemskap er ryddet av veien. – Jeg kjenner en veldig lettelse, sa Støre da han møtte norsk presse på Natos toppmøte i Madrid onsdag. Det er ventet at Natos ledere senere onsdag vil vedta å invitere Sverige og Finland inn i alliansen.

NRK - 15 minutter siden

Reisekaos i Tyskland – problemet skal være løst

Tyskland måtte begrense flytrafikken i store deler av landet på grunn av tekniske problemer ved et flykontrollsenter onsdag, skriver Focus. Problemene skal ha ført til flere forsinkelser og kanselleringer, ifølge Reuters. Ved 8.

NRK - 30 minutter siden

Stoltenberg varsler «fundamentalt skifte» i Nato

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg mener alliansen vil gjennomgå en transformasjon på toppmøtet i Madrid. – Dette er den største overhalingen av vårt kollektive forsvar siden den kalde krigens slutt, sa Stoltenberg da han ankom til toppmøtet onsdag formiddag. Ifølge ham vil stats- og regjeringssjefene på toppmøtet vedta å utplassere flere framskutte styrker og forhåndslagre mer våpen på østflanken.

NRK - 45 minutter siden

Altinn melder om ustabilitet i tjenestene

– Enkelte brukere kan oppleve ustabilitet i Altinn, skriver tjenesten på sine nettsider. De jobber med å rette problemet. Altinn er en internettportal for digital dialog mellom næringslivet, privatpersoner og offentlige etater..

NRK - 1 time siden

Gjelsten trekker seg ut av Molde – Kjell Inge Røkke blir eneeier

Kjell Inge Røkke kjøper opp Bjørn Rune Gjelstens eierandel på en tredel i Molde Fotball AS. – Kjell Inge har gjennom 30 år vært en drivende kraft i utviklingen av Molde Fotball AS og Molde FK, og siden 2013 har Bjørn Rune vært deleier. Bjørn Rune velger nå å tre ut som eier, men vi er sikre på at han fortsatt er en ivrig supporter og bidragsyter til Molde FK, sier styreleder Leif-Arne Langøy i Molde Fotball AS til klubbens hjemmeside.

NRK - 1 time siden

Tidenes høyeste krafteksport i 2021, melder Statistisk sentralbyrå

Eksporten av kraft økte med 30 prosent i 2021 sammenlignet med snittet for de siste fem årene, og var det høyeste noensinne. Kraftproduksjonen i Norge økte med 1,9 prosent fra 2020 til 2021. Det melder Statistisk sentralbyrå i en pressemelding onsdag..

NRK - 1 time siden

Kamp om parkeringsplass endte med gigantbot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

NRK - 1 time siden

VG: 75 fly innstilt i dag

Ifølge Avinor er 75 flyavganger kansellert onsdag 29. juni. 17 av de berørte flyavgangene er utenlands og 58 innenlands.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com