NRK > Nyheter

Søndag, 16 Mai, 08:32

NRK - 06 mars 21 kl. 12:57

Venter høye bølger på kysten

I dag og først på søndag ventes høye bølger mot kysten av Møre og Romsdal, Trøndelag og Nordland. Det er kraftig nordavind og bølger på 6–9 meter. Meteorologene advarer og sier du må være obs om du skal ut med båt eller oppholder deg langs kysten..
Les mer på NRK


Les mer om:
Møre, Romsdal, Nordland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venter, høye, bølger, kysten
NRK - 21 jan. 21 kl. 15:42

Høye bølger langs kysten

Kysten av Agder og Rogaland får de høyeste bølgene i Sør-Norge i forbindelse med uværet som nå er på gang. Fergetrafikken står på grunn av værholdene..

NRK - 04 mars 21 kl. 23:08

Tsunamibølger observert

Flere tusen mennesker er evakuert fra kysten i en rekke land i Stillehavet etter at det er observert tsunamibølger etter det svært kraftige jordskjelvet som rammet fredag, melder AFP. Skjelvet hadde en styrke på 8,1..

Aftenposten - 09 jan. 21 kl. 11:51

Frykter at passasjerfly har styrtet utenfor kysten av Indonesia

Et passasjerfly med 62 mennesker om bord fryktes styrtet utenfor kysten av øya Java i Indonesia..

NRK - 13 feb. 21 kl. 15:32

Jordskjelv utenfor Fukushima-kysten

Et kraftig jordskjelv med styrke 7,1 har rammet kysten av Fukushima-provinsen i Japan, men det skal ikke være fare for tsunami, ifølge japanske myndigheter. Dette melder Reuters..

NRK - 04 mars 21 kl. 14:54

Frykt for tsunami på New Zealand

Et jordskjelv med styrke på 7.3 har gått ved New Zealand. Det er foreløpig ikke sendt ut varsel om tsunami, men innbyggere langs kysten er likevel bedt om å komme seg til den nærmeste høyden, eller så langt vekk fra kysten som mulig..

NRK - 25 april 21 kl. 12:29

SV-nei til vindkraft på land

SV sier nei til nye, store vindparker på land og til bunnfast havvind nær kysten. Det ble vedtatt på partiets landsmøte i ettermiddag. Partiet vedtok å utrede om noen områder (ikke nær kysten) kan egne seg til offshore havvind..

NRK - 12 mars 21 kl. 08:14

SSB venter økt rente i 2021

Aktiviteten i norsk økonomi ventes å øke markert i sommer som følge av vaksinering av befolkningen, skriver SSB i en pressemelding. Byrådet venter at styringsrenten vil bli hevet til 0,25 prosent i siste halvdel av 2021. De venter også at den vil være tilbake på 1,5 prosent, som den var før pandemien, mot slutten av 2024..

VG - 21 jan. 21 kl. 09:20

Joe Biden følger bare én på Twitter utenfor Det hvite hus – Chrissy Teigen

President Joe Biden (78) følger bare et ørlite knippe mennesker, men TV-profilen og sosiale medier-yndlingen Chrissy Teigen (35) er blant dem..

Aftenposten - 29 jan. 21 kl. 13:19

Start-talent (18) signerte proffkontrakt. Snart følger 16-åring etter

Jakob Ugland (18) har signert proffkontrakt med Start. En lokal 16-åring følger snart etter..

NRK - 08 feb. 21 kl. 14:45

Juntaen sier de følger grunnloven

Myanmars juntaleder sier hæren følger og respekterer grunnloven i landet. – Frie og uavhengige valg er en viktig del av et demokrati, sier Min Aung Hlaing. Han anklaget valgkommisjonen for å ha utnyttet covid-19 for å hindre en rettferdig valgkamp..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Biden snakket med Netanyahu

I en telefonsamtale med Israels statsminister Benjamin Netanyahu uttrykte USAs president Joe Biden sterk støtte til Israels rett til å beskytte seg mot rakettangrepene fra Hamas. Men han uttrykte også bekymring over dødstallene på begge sider. – Han fordømte de vilkårlige angrepene mot landsbyer og byer i Israel, heter det i en uttalelse fra Det hvite hus.

NRK - 5 timer siden

Uthus og bil i brann på Ålgård

På Ålgård har det oppstått brann i et uthus som også skal ha antent en bil som stod like ved, opplyser Sør-Vest politidistrikt. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 1 time siden

– Har angrepet Hamas-leders bolig

Israels forsvar (IDF) opplyser at Gazastripens øverste Hamas-leder Yehiyeh Sinwars bolig er blitt angrepet. Det foreligger få opplysninger om angrepet, men brigadesjef Hidai Zilberman sa til den israelske hærens radiokanal søndag morgen at Sinwar trolig er i skjul et annet sted, skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Tiger på rømmen funnet igjen

En tiger som har vandret rundt i et nabolag i Houston i Texas, er funnet i god behold etter nesten en ukes leting. På en video som Houston-politiet har lagt ut på Twitter, kan man se politisjef Ron Borza sitte ved siden av tigeren der han klapper den. Den store kattens eier er også på videoen og gir tigeren drikke med fra en babyflaske..

NRK - 1 time siden

Brann på koronasykehus

Flere hundre pasienter på et av Filippinenes største koronasykehus ble evakuert natt til søndag da det brøt ut brann i bygget. Ingen ble skadd da brannen raste gjennom tredje etasje på sykehuset Philippine General Hospital (PGH) i hovedstaden Manila like før klokken 1 natt til søndag lokal tid. Det var ingen pasienter i denne etasjen, men tykk røyk fant veien til de øvrige etasjene.

NRK - 3 timer siden

Voldshendelse i Stavern

I Stavern ved Larvik fikk politiet melding om en kvinne i 40-årene som skal ha fått hodeskader. Kvinnen blir ivaretatt av ambulansen. En mann i 50-årene har blitt pågrepet for voldsbruk, melder Sørøst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Bombetrusler mot russiske skoler

Flere bombetrusler er blitt rettet mot skoler i Kazan i Russland etter at ni personer ble drept i en skoleskyting tidligere i uken. Ifølge nyhetsbyrået Interfax dreier det seg om bombetrusler mot 15 skoler. Myndighetene i byen opplyste lørdag at det ikke ble funnet eksplosiver ved noen av skolene som ble gjennomsøkt.

NRK - 3 timer siden

Demonstrasjoner i USA

Tusener deltok i demonstrasjoner til støtte for palestinerne i amerikanske byer som Los Angeles, San Francisco, Boston, Philadelphia og Washington lørdag. Trafikken ble stengt på en gjennomfartsåre i den vestlige delen av Los Angeles, der demonstranter gikk i rundt 3 kilometer fra en føderal bygning til det israelske konsulatet, mens de ropte «lenge leve intifadaen» og «frigjør Palestina»..

NRK - 3 timer siden

53 nye smittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 53 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 30 under snittet de sju foregående dagene. 53 tilfeller er 48 færre enn på fredag, og 17 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 4 timer siden

Reddet fjøs fra brann med 100 dyr

En enebolig ble totalskadd i brann ved Indre Billefjord i Porsanger natt til søndag. I forbindelse med brannen var det spredningsfare til en driftsbygning som huset rundt 100 kyr/sau. Brannvesenet konsentrerte seg om å sikre driftsbygningen og lykkes med å berge dyrene, opplyser politiet i Finnmark på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt