NRK > Nyheter

Tirsdag, 18 Mai, 23:25

NRK - 29 mars 21 kl. 02:15

Venter dyrere hytter ved sjøen

Meglerbransjen forventer at prisstigningen for hytter langs sjøen skal stige også i år. I fjor steg prisen på hytter nær sjøen med hele 11,5 prosent, ifølge Eiendom Norge. I år vil prisen på sjøhyttene øke ytterligere, mener flere meglere Dagens Næringsliv har snakket med..
Les mer på NRK


Les mer om:
Eiendom Norge, Dagens Næringsliv

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venter, dyrere, hytter, ved, sjøen
NRK - 20 jan. 21 kl. 05:57

Mange hytter mangler brannsikring

Så mange som én av fem hytter på Agder kan helt eller delvis mangle varsling ved brann, ifølge Brannvesenet Sør. Av dem som har brannalarm, er det mange som slurver med batteribytte. I tillegg mangler mange hytter brannslokningsapparater..

Aftenposten - 27 april 21 kl. 14:49

Venter kjøpstrykk for hytter i Syden

Venter kjøpstrykk for hytter i Syden:.

NRK - 26 april 21 kl. 06:31

Sjøhytter går for over prisantyding

Ni av ti hytter ved sjøen som har vorte seld i år har gått over prisantydinga. I snitt er hyttene seld for 18 prosent over prisantydinga. Det syner ei gjennomgang Dagens Næringsliv har gjort..

NRK - 20 feb. 21 kl. 00:27

Ber folk sjekke hytter og uthus

Politiet ber folk på hytter i områdene rundt Sigdal, Eggedal, Tempelseter og Høgevarde sjekke hytte og uthus, i forbindelse med leteaksjonen etter en savnet mann i 50-årene. Leteaksjonen har pågått siden onsdag, og vil fortsette utover natten..

NRK - 26 feb. 21 kl. 09:53

DNT-hytter stengt etter smitte

To turistforenings-hytter er nå stengt etter at det ble påvist koronasmitte hos gjester i løpet av torsdagen. Gjevilvasshytta, som eies av Trondhjems Turistforening og ligger i Oppdal kommune, stenges ned. Dette skjer etter at en gjest fikk påvist smitte av en mutert virusvariant torsdag kveld, skriver Opdalingen..

E24 - 28 feb. 21 kl. 10:06

Salgsboom for nybygde hytter: – Stort sett utsolgt for 2021

Hyttebyggere og tomteeiere opplever enorm etterspørsel etter nye hytter. Men kunder kan måtte gi opp drømmen om å få bygget hytte i år. – Vi selger raskere enn vi klarer å bygge, sier hyttebygger..

Aftenposten - 28 feb. 21 kl. 11:14

Salgsboom for nybygde hytter: – Stort sett utsolgt for 2021

Hyttebyggere og tomteeiere opplever enorm etterspørsel etter nye hytter..

E24 - 17 mars 21 kl. 05:43

Årets påskeråd som gjelder på hytter og hotell

Hytter og hoteller. Husstander og kohorter. Mer smitte og lokale regler.

NRK - 30 april 21 kl. 07:28

Millioner til utbedring DNT-hytter

Den Norske Turistforening får 50 millioner av Sparebankstiftelsen DNB til utbedring av hyttene. Pengene gjør at hytter som Gjendesheim, Glitterheim og Bjørnhollia får sårt tiltrengt oppgradering, sier generalsekretær i DNT, Dag Terje Klarp Solvang..

E24 - 11 mai 21 kl. 21:47

Fremdeles dyrere massasje: – Regjeringen kutter i feil ende

Norges Massasjeforbund hadde håpet på en reversering av momskravet som ble innført ved nyttår, men dette var ikke å finne i revidert nasjonalbudsjett. 25 prosent dyrere massasje går ut over dem som allerede sliter mest, sier massasjeterapeut Tom Eikelind..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Intet vedtak på nok et Gaza-møte

FNs sikkerhetsråd møttes tirsdag for fjerde gang om Gaza-krigen. Men heller ikke nå ble det vedtatt noen resolusjon om våpenhvile. – Vi mener ikke at en offentlig uttalelse nå vil bidra til å de-eskalere, sa USAs FN-ambassadør Linda Thomas-Greenfield på det lukkede møtet, opplyser en diplomat til nyhetsbyrået AFP..

NRK - 30 minutter siden

Tix videre til Eurovision-finalen

Andreas Haukeland, alias Tix, gikk videre til lørdagens finale i Eurovision Song Contest. Det ble klart etter den første semifinalen tirsdag kveld. Til sammen 16 nasjoner kjempet om ti finaleplasser.

NRK - 45 minutter siden

Smitteutbrudd på internatskole

Alle elevene ved Kongshaug Musikkgymnas på Lepsøy sør for Bergen er satt i karantene etter tre bekreftede smittetilfeller. I alt er det 129 elever ved skolen, som eies av Misjonssambandet og har elever fra hele landet..

NRK - 1 time siden

Vil evakuere afghanske allierte

Amerikanske lovgivere ber om evakuerinng av tusenvis av deres Afghanske allierte tirsdag. De frykter at Taliban vil gå etter deres allierte når USA trekker ut sine siste soldater av landet i september, og er redd det vil bli et blodbad, skriver AFP..

NRK - 1 time siden

Klimaendringene gir varmere Spania

Gjennomsnittstemperaturen i Spania har steget med 1,3 grader i løpet av de siste 60 årene, skriver El Pais. Ifølge værtjenesten Aemet var 2017 og 2020 de to varmeste årene som er målt siden målingene begynte på 1960-tallet..

NRK - 1 time siden

Frankrike foreslår resolusjon

Frankrike har lagt frem et forslag til en felles resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen på møtet i sikkerhetsrådet tirsdag, ifølge Reuters. Frankrike, Egypt og Jordan har også kommet til enighet om å lansere et humanitært initiativ i Gaza..

NRK - 1 time siden

19 nye smittetilfeller i Porsgrunn

Det er påvist 19 nye smittetilfeller i Porsgrunn siste døgn. Kommunen mener det må tas høyde for en ny runde med stigende smittetall. Kommunen skriver at de ikke er overrasket over smitteøkningen..

NRK - 1 time siden

Opphever lokal forskrift

Den lokale forskriften i Lindesnes kommune oppheves fra i morgen. Fra da av er det de nasjonale anbefalingene og reglene som gjelder. Det har vært synkende smittetall i kommunen siden den lokale forskriften ble iverksatt..

NRK - 1 time siden

Ingrid Moe Wold legger opp

Landslagsspiller Ingrid Moe Wold skriver på Instagram at hun legger opp etter denne sesongen. I innlegget takker hun alle som har hjulpet henne igjennom hennes karriere..

NRK - 1 time siden

Foreslår våpenhvile fra torsdag

Egypt har foreslått en våpenhvile mellom Hamas og Israel som skal tre i kraft torsdag, melder den israelske kringkasteren N12. Ifølge kringkasterens palestinske kilder har Hamas gått med på forslaget om en våpenhvile fra torsdag klokka 6. Israel har ikke svart, melder Times of Israel tirsdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt