VG > Innenriks

Torsdag, 05 August, 13:45

VG - 18 juni 21 kl. 08:49

Venter dobling i Delta-smitte: – Tror vi har kontroll

Så langt er det bekreftet ni tilfeller av Delta-varianten i Tønsberg. De neste dagene venter kommuneoverlegen en dobling – minst..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Delta, Tønsberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venter, doblingi , Delta-smitte, Trorvi har , kontroll
NRK - 18 juni 21 kl. 10:25

Venter dobling i smitte

Kommuneoverlegen i Tønsberg venter en dobling i antall smittetilfeller med Delta-varianten. Så langt er det bekreftet ni tilfeller av varianten i kommunen. - Vi har en del smittede som er nærkontakter med personer som har fått påvist Delta-varianten.

NRK - 14 juli 21 kl. 15:04

FHI: Trolig delta-dominans i Oslo

FHI tror den mer smittsomme delta-varianten allerede kan være dominerende i Oslo. – Vi er ikke ferdig med helgenomsekvenseringen enda, men det er gjort screening av prøver fra utbrudd. Resultater viser at det er sannsynlig delta-variant i de fleste utbrudd i Oslo den siste uken, sier avdelingsdirektør Line Vold i Folkehelseinstituttet til NRK.

NRK - 04 juli 21 kl. 12:57

18 tilfeller av delta-variant

Lørdag ble det registrert 21 nye smittede i Ullensaker kommune. 18 har kjent smittevei, 3 er ukjent. Totalt er det registrert 106 nye smittede denne uken.

NRK - 30 mars 21 kl. 12:20

Dobling i søknader om gratis ferie

Røde Kors melder om en dobling fra tidligere år i søknader om ferie for familier med dårlig råd. Organisasjonen øker kapasiteten for sommeren. Det skjer samtidig med at det av koronahensyn har vært vanskelig å arrangere smittevernvennlige påskeaktiviteter i år, ifølge Røde Kors.

NRK - 07 juni 21 kl. 07:09

Dobling i bruk av sovemedisin

På ti år har det vært en dobling i bruken av sovemedisin blant ungdom. 1,6 prosent av norske ungdommer mellom 15 og 19 år brukte reseptbelagte sovemedisiner i 2010. I fjor var tallet 3,7 prosent, viser tall fra Norsk Reseptregister..

NRK - 31 juli 21 kl. 05:37

Dobling i koronasmittede i Oslo

Det ble registrert 54 nye koronasmittede personer i Oslo fredag. Det er 27 flere enn forrige fredag, altså en dobling, og det høyeste antallet nye smittetilfeller denne uka. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 27 smittede per dag i Oslo.

NRK - 31 mai 21 kl. 10:00

Avinor tror på vekst innenlands

Avinor venter en dobling i antall innenlandsreiser frem mot sommeren. Når det kommer til utenlandsreiser tror selskapet først på vekst neste år. I år regner Avinor med en nedgang på 60 prosent sammenlignet med normalåret 2019, skriver E24..

NRK - 10 april 21 kl. 18:05

Harry vil delta i begravelse

Prins Harry planlegger å delta i sin farfar prins Philips begravelse, 17. april. Det melder det engelske slottet.

NRK - 04 juni 21 kl. 15:08

Eksperter advarer om delta-variant

Delta-varianten av koronaviruset, tidligere kjent som den indiske varianten, kan være opptil 50 prosent mer smittsom enn alfa-varianten, advarer indiske eksperter. – Tidligere infeksjon og delvis vaksinering er ikke nok til å hindre at den sprer seg, heter det i en indisk rapport som ble offentliggjort fredag. I Storbritannia er nå delta-varianten den dominerende, og smittetallene der er på det høyeste siden slutten av mars..

NRK - 16 juni 21 kl. 13:57

Beskytta også mot delta-varianten

Trass delta-varianten meiner Folkehelseinstituttet framleis ein kan reknast som «beskytta» mot covid-19 tre veker etter ein har fått første dose av vaksinen. Det skriv FHI i ei oppdatert risikovurdering av delta-varianten onsdag..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Tatt for svindel av frivillige organisasjoner: - Det gjør meg glad

Lag og foreninger over hele Norge skal ha blitt utsatt for omfattende e-poste-svindel. Nå er tre personer pågrepet. - Jeg håper vår sak har bidratt til at svindlerne er arrestert, sier Cathrine Furenes til VG..

VG - 3 timer siden

Borten Moe gjør som Frp: Stiller regjeringskrav

BARDU/MÅLSELV (VG) Ola Borten Moe advarer anonyme Ap-kilder mot å ønske seg en ren Ap-regjering. Han sier at Senterpartiet ikke støtter en regjering de selv ikke er med i..

VG - 8 timer siden

Vaksinefordelingen: Disse har tapt mest – sjekk din kommune

Ikke alle kommuner tapte like mye på skjevfordelingen – og de som har tapt mest, er allerede ferdige med første dose..

VG - 18 timer siden

Legger elitestudium på is for å gå Norge på langs

Guro Sandvin Groven fikk plass på det nye honoursprogrammet til Universitetet i Oslo. Men 20-åringen gjorde heller et utradisjonelt valg..

VG - 15 timer siden

Lysbakken vil torpedere Vedums regjeringsdrøm

FREDRIKSTAD (VG) SV-leder Audun Lysbakken har en plan B klar dersom Sp og Ap danner regjering uten ham. Slik skal SV få en hånd på rattet – uansett..

VG - 18 timer siden

Flere skudd mot mann i bil – nå er tre personer siktet

Politiet har siktet ytterligere to personer etter skyteepisoden i Lørenskog i midten av juli..

VG - 21 timer siden

Ut mot Borten Moe: – Den må du lenger ut på landet med

Flere partier raser mot at Ola Borten Moe og Senterpartiet vil ta penger fra byene og gi til distriktene. – De sier rett og slett at de vil gå på røvertokt, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF)..

VG - Igår: 13:29

Ernas sykehuskart er ferdig tegnet: Advarer mot omkamper

FØRDE (VG) Statsminister Erna Solberg (H) har tirsdag lagt ned grunnsteinen til et nytt sykehusbygg i Førde. Nå erklærer hun Sykehus-Norge for ferdig tegnet, og ber om at fremtidige omkamper blir avlyst..

VG - Igår: 15:05

Santiago (1) ble påkjørt av elsparkesyklist: – Kunne gått mye verre

Politiet etterforsker saken og forsøker og komme i kontakt med føreren som stakk fra stedet..

VG - I førrgår: 13:02

Tyvene kuttet opp garasjeporten og stjal firehjulingen til David (30): – Jeg er forbanna!

Da David Hellås og familien kom hjem fra en helgetur søndag fikk de et lite sjokk. Tyver hadde skjært opp en luke i garasjeporten og stjålet Davids firehjuling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt