NRK > Nyheter

Saturday, 13 April, 02:01

NRK - 12 mar 23 kl. 18:02

Vegtrafikksentralen med oppfordring

Mandag er det ventet store snømengder flere steder i Sør-Norge. Vegtrafikksentralen oppfordrere derfor alle bilister i sør om å beregne god tid i morgentrafikken: – Beregn ekstra god tid. Vi forventer at det blir forsinkelser, sier trafikkoperatør Thale Eikeset ved vegtrafikksentralen øst. Nedbøren er forventet å vare gjennom dagen, og avta utover tirsdagen. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Norge, Thale Eikeset, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vegtrafikksentralenmed , oppfordring
NRK - 17 jan 24 kl. 05:01

Vegtrafikksentralen sør: – Mye snø på veldig kort tid i Agder

Det snør veldig mye i Agder, og det snør i Vestfold og Telemark også nå på morgenkvisten. – I Agder har det kommet mye snø på veldig kort tid, sier trafikkoperatør Anniken Island ved Vegtrafikksentralen Sør. All tilgjengelig mannskap er ute å brøyter.

Klartale - 02 dec 23 kl. 06:00

Slurver du med refleksen? Da bør du skjerpe deg

Mange bruker faktisk ikke refleks i det hele tatt. Yrkes-sjåfører fortviler. Sju av ti opplever ofte farlige situasjoner i mørket.

NRK - 07 mar 23 kl. 02:48

Vegtrafikksentralen har problemer med telefonsystemet

Vegtrafikksentralen melder at de har problemer med telefonsystemet natt til tirsdag, som fører til at det er ikke mulig å ringe dem på 175. Vegtrafikksentralen Vest og Nord som melder dette på Twitter. De jobber med å finne feilen, melder vegtrafikksentralen på Twitter..

NRK - 13 jan 24 kl. 08:59

Vegtrafikksentralen varsler om svært glatte veier i Agder

Regn som fryser til is på bakken, forårsaker svært vanskelige kjøreforhold på veiene i deler av Agder, advarer Vegtrafikksentralen sør. – Det regner på kald asfalt. Da blir det glatt, sier trafikkoperatør Laila Mandt Johansen ved Vegtrafikksentralen sør til Dagbladet.

Klartale - 25 okt 23 kl. 10:45

100 døde i trafikken – frykter ulykkesår

– Dette er tall vi må jobbe for å snu. I år ser ut til å bli et verre ulykkesår enn i fjor. Det sier Ingunn Handagard.

VG - 17 mar 23 kl. 15:13

Klar oppfordring før helgerushet: Ikke stress!

Vegtrafikksentralen kommer med oppfordring til alle som skal ut og kjøre i helgen..

NRK - 25 apr 23 kl. 04:51

Ber bilister på Østlandet la bil med sommerdekk stå

Vegtrafikksentralen kommer med en klar oppfordring til alle som skal ut på veien tirsdag morgen eller gjennom natta. Nedbør på store deler av Østlandet fører til svært varierte kjøreforhold på veiene rundt Oslo natt til tirsdag. Det opplyser trafikkoperatør Thale Eikeset ved Vegtrafikksentralen øst til NTB klokka 02.

Dagbladet - 29 sep 23 kl. 18:00

Vegtrafikksentralen: - Pust med magen

Foreløpig merkes det ikke at høstferien er i gang i trafikken. Likevel kommer Vegtrafikksentralen med en oppfordring til de som skal ut i trafikken..

NRK - 04 jan 23 kl. 02:14

Kolonnekjøring på fjelloverganger

Natt til onsdag er det innført kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell og riksvei 13 over Vikafjellet på grunn av uvær. Det melder Vegtrafikksentralen sør på Twitter. Samtidig opplyser Vegtrafikksentralen vest at det kan bli innført kolonnekjøring over riksvei 7 Hardangervidda på kort varsel etter at vinden har tatt seg litt opp på fjellet.

NRK - 26 maj 23 kl. 14:21

Lange køer etter E16-stenging – Vegvesenet ber folk vente med å kjøre

E16 har vært stengt ved Vaksdal siden i morges. Nå når pinseutfarten fra Bergen har startet på ettermiddagen, har det skapt køer, blant annet på Trengereid. Veien er stengt på grunn av et steinras.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Biden: – Ikke gjør det

USAs president Joe Biden sa fredag at det er sannsynlig at Iran vil angripe Israel før eller senere, melder nyhetsbyrået Reuters. – Jeg vil ikke gi ytterligere detaljer, men jeg antar at det vil skje før eller senere, sa presidenten fredag kveld. På spørsmål om hva budskapet er til Iran, svarte han: – Ikke gjør det!

NRK - 1 time siden

Harris: Trump vil ta USA tilbake til 1800-tallets abortlover

Donald Trump ønsker å ta USA tilbake til 1800-tallets abortlover, hevder visepresident Kamala Harris. Hun talte fredag i vippestaten Arizona, der delstatens øverste domstol nylig ga grønt lys å gjeninnføre en abortlov fra 1864. (NTB) Loven innebærer at abort er forbudt i alle tilfeller, unntatt når mors liv er i fare.

NRK - 1 time siden

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å reise fra Iran

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å forlate Iran på grunn av den økte risikoen for en eskalering mellom Iran og Israel. – Sammen med våre partnere gjør vi alt vi kan for å hindre en eskalering av situasjonen i Midtøsten via diplomatiske kanaler, skriver utenriksdepartementet i Tyskland på X. Danmark har også advart om økt risiko for militær eskalering i Midtøsten, skriver DR..

NRK - 1 time siden

Digitaliseringsministeren vil ikke forby TikTok

Digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Tung (Ap) sier hun tar advarslene om TikTok på alvor, men vil ikke forby appen. – Jeg er skeptisk til å forby. Vår mening er at vi ikke kan trygge Norge ved å forby enkeltapper.

NRK - 1 time siden

Trump sier han vil vitne i «hysjpengesaken»

Dommeren i den såkalte hysjpenge-saken mot Donald Trump avviste fredag nok et forsøk fra ekspresidenten på å utsette saken. Trumps advokater argumenterte blant annet med at utvalget av jurymedlemmer kan ha fått med seg den eksepsjonelt skadelige nyhetsdekningen av saken. Dommer Juan Merchan var ikke overbevist.

NRK - 2 timer siden

Stein Lier-Hansen: – Bra for meg at saken behandles av Økokrim

Fredag kveld ble tidligere administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, intervjuet på journalistkonferansen Skup. – Jeg er åpen for at jeg har gjort ting som jeg må stå til rette for. Derfor var jeg veldig opptatt av at Økokrim skulle ta saken, for da kommer den type prosess inn i en form som gjør at du har rettssikkerheten din på plass, selv om resultatet blir at du får en smell.

NRK - 3 timer siden

45 migranter fryktes omkommet i Middelhavet

45 migranter er savnet og fryktes omkommet etter at båten deres sank i Middelhavet onsdag, opplyser Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM). Migrantene forsøkte å ta seg fra Tunisia til Europa da båten de var om bord i forliste, opplyser IOM. Det er ikke funnet overlevende etter forliset.

NRK - 3 timer siden

Idrettstrener fengslet for seksuelle overgrep mot tre unge utøvere

En mann fra Telemark ble fredag varetektsfengslet, siktet for overgrep mot tre ungdommer han har vært trener for. Idrettstreneren ble pågrepet onsdag denne uken. Han er siktet for tre tilfeller av misbruk av overmaktsforhold og to tilfeller av seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år, ifølge fengslingskjennelsen fra Telemark tingrett.

NRK - 3 timer siden

Georgieva fortsetter som IMF-sjef i fem nye år

Det internasjonale pengefondets sjef Kristalina Georgieva får beholde vervet i en ny femårsperiode. Det bekreftet IMFs styre fredag. Styret i Det internasjonale pengefondet (IMF) opplyser at beslutningen om å vise henne tillit i fem nye år, er enstemmig vedtatt.

NRK - 3 timer siden

Haiti har fått ny overgangsråd

Haiti, der væpnede bander har tatt kontroll over store områder, har fått et nytt overgangsråd som skal forsøke å gjenopprette ro og orden i landet. Det nye rådet trer i kraft en måned etter at statsminister Ariel Henry kunngjorde at han ville gå av. Henrys kunngjøring kom etter at G9-familien, en sammenslutning av flere kriminelle bander og tidligere politifolk, tok kontroll over flyplassen i hovedstaden Port-au-Prince.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com