NRK > Nyheter

Thursday, 23 September, 04:36

NRK - 29 jul 21 kl. 21:58

Vedtok mer penger til sikkerhet

Senatet i USA har vedtatt en krisebevilgning på 2,1 milliarder dollar som blant annet skal gå til å styrke sikkerheten ved Kongressen. Summen tilsvarer over 17 milliarder kroner. Pengene skal også brukes til å dekke utestående gjeld etter stormingen av Kongressen i januar..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Kongressen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vedtok, mer, penger, til, sikkerhet
Aftenposten - 20 apr 21 kl. 20:00

Når de sløser penger, ser sjefene kun én løsning: Skaffe mer penger

Løsningen på å sløse bort penger? Skaffe mer penger. Slik ser de mektige sjefene verden..

NRK - 03 jun 21 kl. 10:41

Vedtok asylmottak i utlandet

Det danske folketinget vedtok torsdag et kontroversielt forslag som åpner for å opprette mottakssentre for asylsøkere i andre land. Ideen er at folk som kommer til Danmark for å søke asyl, blir sendt til et tredje land mens asylsøknaden behandles. Om asyl innvilges, skal vedkommende ikke integreres i Danmark, men i vertslandet eller flyttes til en FN-flyktningleir.

NRK - 17 jun 21 kl. 19:12

Karasjok anker Arnar-dommen

Kommunestyret i Karasjok vedtok i dag at de godtar ikke å betale en erstatning på én million kroner til Arnar Vuolab Jørgensen. Jørgensen var fra 2007 til 2010 elev ved Karasjok grunnskole. Der ble han mobbet av sine medelever.

NRK - 24 apr 21 kl. 13:46

Venstre vil halde på formuesskatten

Venstre vil framleis at det skal vere formuesskatt i Noreg, men vil auke botnfrådraget. Det vedtok landsmøtet til partiet laurdag. Landsmøtet vedtok også at partiet ynskjer å fjerne rentefrådraget på bustadlån..

NRK - 08 maj 21 kl. 16:35

Flere lettelser i Moss kommune

Treningssentrene kan holde åpent og serveringssteder kan servere alkohol etter at formannskapet i Moss lørdag vedtok en ny og midlertidig koronaforskrift. Moss er en av de ti Viken-kommunene som fredag tok steget ut av tiltaksnivå 5B i koronaforskriften. Fra mandag vil kommunene være underlagt nasjonale tiltak, men lørdag vedtok formannskapet i Moss kommune en midlertidig koronaforskrift, skriver Moss Avis.

NRK - 19 maj 21 kl. 01:43

Vedtok lov mot hatkriminalitet

Kongressen i USA vedtok tirsdag en lov som skal forhindre hatkriminalitet og vold mot asiatisk-amerikanere. Denne typen hatkriminalitet har økt kraftig i forbindelse med koronapandemien og har også ført til drap..

NRK - 15 aug 21 kl. 13:16

Sverige evakuerer ambassaden

Alt personell på den svenske ambassaden i Kabul skal evakueres i løpet av søndagen, melder Ekot. Mens andre vestlige land tidligere i uken vedtok å evakuere sine ambassader, vedtok Sverige først kun en nedskalering. Etter at Taliban søndag beleiret Kabul og gikk i forhandlinger om en fredelig maktoverføring, har imidlertid også svenskene besluttet full evakuering..

NRK - 06 aug 21 kl. 12:49

Danske Bank saksøkt

Danske Bank og Deutsche Bank er saksøkt av familiene til amerikanske soldater som er drept eller såret i Afghanistan. De to bankene samt britiske Standard Chartered anklages for «med vitende og vilje å ha bidratt til å overføre millioner av dollar til terrorister i Afghanistan», skriver Bloomberg News. Ifølge anklagene gjorde bankene det mulig for terrororganisasjonenes finansfolk å flytte penger uten å bli oppdaget.

NRK - 02 sep 21 kl. 16:10

Milliardsmell for Sotrasambandet

Byggingen av Sotrasambandet blir flere milliarder dyrere enn forventet. Nå ber samferdselsministeren Stortinget om å bevilge mer penger til prosjektet, skriver NTB. – Tilbudene fra entreprenørene viser at byggingen blir dyrere enn forventet.

Klartale - 24 aug 21 kl. 08:41

Bruker mer penger enn motstanderen

Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet bruker mest penger på annonser før valget. De har brukt én million mer enn Høyre..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Sprekker i nye flytog

I tre måneder har Flytogets nye togsett vært ute av trafikk på grunn av sprekker i togenes understell. Flytoget har ikke fått noen forklaring på hvorfor understellet har sprekker, skriver Aftenposten. Flytoget fikk levert de fire første av i alt åtte nye togsett i juni..

NRK - 1 time siden

Ubåtverft sender faktura

Frankrikes Naval Group sier verftet kommer til å sende en detaljert kostnadsoversikt til Australia i løpet av de neste ukene. Fakturaen kommer til å inneholde kostnadene det franske verftet forventer at myndighetene i Canberra betaler for å skrote ubåtavtalen..

NRK - 2 timer siden

Passasjersvikt kan gi rutekutt

Bruken av Ruters kollektivtilbud i Oslo og Akerhus falt kraftig under pandemien, og passasjertallene i høst er rundt 70 prosent av normalen. Det kan føre til rutekutt. Nedgangen i kollektivbruken har vedvart, selv om biltrafikken ser ut til å være tilbake som normalt, målt ut fra passeringstall i bomringene og Vegvesenets trafikktellinger, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

USA godkjenner påfyllingsdose

USAs legemiddeltilsyn FDA godkjenner at Pfizer/Biontech-vaksinen kan gis som en ekstra dose til personer over 65 år og til folk i risikogrupper. Avgjørelsen kommer etter uker med intern uenighet innad i FDA. Beslutningen åpner for at personer over 65 år som har fått Pfizer/Biontech-vaksinen, kan få en påfyllingsdose minst seks måneder etter den andre dosen, skriver The New York Times..

NRK - 3 timer siden

Argentina har tilbakebetalt gjeld

Argentina betalte onsdag nærmere 1,9 milliarder dollar av sitt 44 milliarder dollar store lån til Det internasjonale pengefondet (IMF). Det gjeldstyngede søramerikanske landet fikk 44 milliarder av et i alt 56 milliarder dollar stort lån fra IMF..

NRK - 4 timer siden

799 nye koronasmittede

Det siste døgnet er det registrert 799 koronasmittede i Norge. Det er 170 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 737 koronasmittede per dag.

NRK - 5 timer siden

Mann pågrepet med kniv

En mann ble onsdag kveld pågrepet etter å ha vist frem en kniv i en butikk på Carl Bernes plass i Oslo. Mannen ble pågrepet uten dramatikk. Ingen personer er skadd, melder politiet i Oslo..

NRK - 5 timer siden

Oppgang på børsen i USA

Børsen i i New York endte opp onsdag etter at den gjeldstyngede kinesiske eiendomsgiganten Evergrande forsikret markedet om at gjelda ikke blir misligholdt. Dow Jones-indeksen var onsdag opp 1 prosent, i likhet med den bredere S&P-indeksen og teknologitunge Nasdaq..

NRK - 6 timer siden

Elleve menn dømt i Marokko

Elleve menn er dømt til 20 år i fengsel hver for sin rolle i bortføringen og gruppevoldtekten av en tenåring i Marokko. Khadija Okkarou, som da var 17, gikk offentlig ut og fortalte om voldtekten i 2018. Hun sa hun ble bortført og holdt fanget i to måneder av en gjeng som voldtok og torturerte henne..

NRK - 6 timer siden

Ny ordfører i Bergen

Rune Bakervik (Ap) ble insatt som ny ordfører i Bergen under bystyremøte i Bergen onsdag kveld. Han ble valgt for resten av valgperioden 2019-2023. – Jeg skal gjøre mitt beste, og jobbe for Bergen hver dag, sa han fra talerstolen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt