Dagbladet > Utenriks

Tuesday, 17 May, 04:08

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 13:37

Varsler straff: - Hvert eneste riskorn

Meldingene om sult og matmangel blir stadig flere. Nå varsler Kim Jong-un strenge straffer..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Kim Jong

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varsler, straff, Hvert, eneste, riskorn
Klartale - 08 okt 21 kl. 13:46

Fikk lengste straff for drapet på ekskona

En mann drepte ekskona og hennes nye kjæreste i fjor. 43-ingen brukte kniv til å angripe de to menneskene i en leilighet i Bergen. Mannen varslet selv politiet etter drapene.

Klartale - 11 okt 21 kl. 08:59

Ønsker seg strengeste straff for mord

I fjor høst drepte en mann ekskjæresten sin med kniv. Det skjedde på Evje i Aust-Agder. De to hadde barn sammen.

NRK - 03 mar 22 kl. 11:54

Zelenskyj: Ukraina skal bygges opp

– Vi skal gjenreise hvert eneste hus, hver eneste gate, hver eneste by, sier Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj ifølge AFP. Han lover at Russland vil måtte betale for alt de har ødelagt under invasjonen. – Lær dere ordene oppreisning og erstatning.

NRK - 08 apr 22 kl. 16:14

Rusavhengig slepp straff for brukardose

I ein dom mot ein rusavhengig person som hadde fire gram heroin til eige bruk har Høgsterett bestemt at vedkommande ikkje skal få noko straff sjølv om handlinga var ulovleg. Det melder Høgsterett i ei pressemelding. " Den riktige reaksjonen i slike saker er etter Høyesteretts syn straffutmålingsfrafall etter straffeloven § 61.

NRK - 08 apr 22 kl. 16:14

Vil ikkje straffe rusavhengige med brukardosar

I ein dom mot ein rusavhengig person som hadde fire gram heroin til eige bruk har Høgsterett bestemt at vedkommande ikkje skal få noko straff sjølv om handlinga var ulovleg. Det betyr at domstolane må endre praksis slik at rusavhengige framover vil sleppe straff når dei blir tatt med mindre enn fem gram heroin, amfetamin eller kokain til eigen bruk. " Dette innebærer at det ikke utmåles noen straff, selv om handlingen er ulovlig", skriver Høgsterett i ei pressemelding.

NRK - 09 aug 21 kl. 14:21

Et koronadødsfall hvert 2. minutt

Én person dør nå hvert andre minutt i Iran, ifølge statlig TV i landet. Det skriver Reuters. I går meldte Midt-Østens hardest rammede land om 588 nye koronadødsfall.

NRK - 09 aug 21 kl. 14:21

Ett koronadødsfall hvert 2. minutt

Én person dør nå hvert andre minutt i Iran, ifølge statlig TV i landet. Det skriver Reuters. I går meldte Midt-Østens hardest rammede land om 588 nye koronadødsfall.

Klartale - 08 okt 21 kl. 06:00

Hvem vinner fredsprisen?

Klokka 11 får vi svaret. Da blir det kjent hvem som vinner Nobels fredspris for i år.Nobels fredspris ble delt ut for første gang i 1901.

Klartale - 13 okt 21 kl. 10:16

100.000 dør av dette hvert år

Vi er omringet av plast overalt. Det kan være skadeligere enn vi tror.I mye plast finnes det ftalater.

Nyhetspressen - 07 feb 22 kl. 16:17

Valentine og andre internasjonale feiringer vokser i popularitet og åpner for bedriftsboost i Norge

Kilde: unsplash.com Hvert år er det duket for feiringer som i stor grad handler om det materialistiske, og hvert år øker populariteten i Norge. Med internasjonale feiringer som Valentinsdagen, Black Friday, mors- og farsdag, med mer, har norske bedrifter en gyllen mulighet til å innhente store salg ved hjelp av kampanjer – og dette er det allerede mange som gjør.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 minutter siden

Slutter hvis Trump blir gjenvalgt

En av de mest respekterte smittevernekspertene i USA, Anthony Fauci, levner liten tvil om hvordan han synes daværende president Donald Trump håndterte pandemien..

Dagbladet - 6 timer siden

Dyster spådom: - Kan bli blodig

Oberstløytnant Geir Hågen Karlsen kaller russernes taktikk for en «fadese», og tror samtidig Ukraina forbereder et blodig motangrep..

Dagbladet - 11 timer siden

Mars-bilde skaper romvesen-teorier

Kan dette være tegnet på at det en gang har eksistert intelligent liv på «den røde planeten»?.

Dagbladet - 12 timer siden

Fly med tydelig krigsbudskap

Det tok piloten nesten fire timer å tegne budskapet i lufta..

Dagbladet - 15 timer siden

Varselet om den totale ondskap

Tre av fire begreper som beskriver den totale ondskap i forrige århundre har sitt opphav, ikke i Hitler-Tysklands galskap, men i armenernes tragedie, skriver Morten Strand..

Dagbladet - 22 timer siden

- Stor trussel mot Norge på sikt

Mer enn en av fire nordmenn frykter Russland, ifølge Dagbladets ferske undersøkelse. Det har de grunn til, mener oberstløytnant Geir Hågen Karlsen - i hvert fall i det lange løp..

Dagbladet - Igår: 03:47

Hyller norske høyreekstreme terrorister

18-åringen, som er siktet for ha drept ti personer i en masseskyting i New York lørdag, skal ha vært inspirert av voldelige høyreekstreme terrorister - blant dem både Anders Breivik og Philip Manshaus..

Dagbladet - Igår: 13:46

Hevder bildene viser skrekkbomber

Nye videoer fra Ukraina viser det som skal være brannbomber eller fosforosbomber «som er umulige å stoppe» mot de beleirede soldatene i Azovstal-stålverket..

Dagbladet - Igår: 12:28

Putins krav ble avgjørende

Finlands regjering omtaler landet offisielle Nato-søknad som historisk. - Et vendepunkt, sier Norges utenriksminister Anniken Huitfeldt..

Dagbladet - 14 maj 22 kl. 03:01

Vil vippe Trump av tronen

Mike Pence var visepresident da Donald Trump var USAs president. Nå er han en av flere republikanere som jobber aktivt for å undergrave maktposisjonen til sin tidligere sjef..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt