NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 13:57

NRK - 09 apr 22 kl. 08:42

Varsler om stor snøskredfare

Det er i helgen stor snøskredfare på Vestlandet og betydelig fare i flere andre regioner. – Unngå skredterreng, er oppfordringen fra snøskredvarslingen. Det har gått flere alvorlige snøskred den siste tiden, blant annet mistet tre franske menn livet i et snøskred i Lyngen i Troms tidligere denne uken. Det er kommet mye nysnø i fjellet i flere områder de siste dagene. Også i helgen er det meldt mye nysnø i høyden flere steder.
Les mer på NRK


Les mer om:
Vestlandet, Lyngen, Troms, Hovedredningssentralen Sør-Norge, Pless, Romsdal, Indre Fjordane, Vest-Finnmark, troms, Sogn, Hardanger, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varslerom , stor, snøskredfare
NRK - 27 maj 22 kl. 13:05

Betydelig snøskredfare flere steder i helgen

Det er meldt om snøskredfare flere steder i landet i helgen. På Vestlandet og på Svalbard er det meldt om betydelig snøskredfare. I Nordenskiöld Land på Svalbard, samt i Trollheimen, Romsdal og Sunnmøre er det ifølge Skredvarslingen en skredfare på nivå 3.

NRK - 11 apr 22 kl. 13:06

Betydelig skredfare flere steder i landet

Det er mandag betydelig skredfare flere steder i Norge. NVE sendte nylig ut et nytt farevarsel om betydelig snøskredfare i Hallingdal. – Unngå ferdsel i skredterreng!

NRK - 08 apr 22 kl. 15:35

Anbefaler folk å unngå skredterreng

NVE melder om økende snøskredfare denne helgen. Skredfaren er størst på Vestlandet, der det kommer mest nedbør, og det er derfor varslet stor snøskredfare i Romsdalen, Sunnmøre og Indre Fjordane søndag. Det er også varslet betydelig snøskredfare i flere andre regioner, inkludert Troms og Finnmark, skriver de i en pressemelding.

NRK - 14 maj 22 kl. 15:59

Snøskredfare i Vestland mandag

Det er varslet betydelig snøskredfare i Indre Sogn, Voss og Hardanger dagen før nasjonaldagen. En rekke steder i landet er det snøskredfare på nivå to i helga. Det betyr moderat fare for skred.

NRK - 23 maj 22 kl. 15:27

Betydelig snøskredfare i Troms

Det er betydelig snøskredfare, faregrad 3, flere steder i Troms mandag. Farevarselet gjelder både Nord-Troms, Lyngen, Tromsø, Sør-Troms og Indre Troms, ifølge varsom.no.

NRK - 09 apr 22 kl. 19:44

Stor snøskredfare i Møre og Romsdal i morgen

I morgen er det meldt stor snøskredfare i Møre og Romsdal. Unngå alt skredterreng. Mye snø og kraftig vind gjør at det kan løsne svært store snøskred av seg selv, skriver politiet..

NRK - 21 feb 22 kl. 08:25

Betydelig snøskredfare i flere steder av landet

I deler av Norge begynner vinterferien mandag, men samtidig er det betydelig snøskredfare flere steder i landet. Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har sendt ut oransje farevarsel, altså betydelig snøskredfare, gjeldende for mandag. Områdene det er snakk om, er Trollheimen, Romsdal, Sunnmøre, Indre Fjordane, Voss og Hardanger.

NRK - 25 feb 22 kl. 04:28

Betydelig snøskredfare i Nord-Norge

Fredag vil det være stor snøskredfare i det meste av Nord-Norge og deler av Nordvestlandet, ifølge varslingstjenesten Varsom.no. Et lavtrykk med mye nedbør og kraftig vind fører til ustabil snø, og skred kan løsne av seg selv.

NRK - 24 feb 22 kl. 16:03

Betydelig snøskredfare i Nord-Norge og Nord-Vestlandet

I morgen fredag vil stort sett hele Nord-Norge ha betydelig snøskredfare, samt deler av Nord-vest landet. Et lavtrykk med mye nedbør og kraftig vind fører til ustabil snø og skred kan løsne av seg selv. I flere regioner er det også vedvarende svake lag i snøen som gjør forholdene krevende, skriver NVE i en pressemelding..

NRK - 23 feb 22 kl. 16:50

Stor snøskredfare fleire stader

Norges vassdrag- og energidirektorat (NVE) har sendt ut raudt farevarsel, altså stor snøskredfare for onsdag. Varselet gjeld Sunnmøre, Indre Fjordane, Voss og Hardanger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Frankrike vil ha olje fra Iran og Venezuela

USA diskuterte alt i mars muligheten for å lette på sanksjonene mot Venezuela og gjenoppta oljeimporten derfra, men dette har ennå ikke skjedd. Sanksjonene mot Iran og Venezuela må oppheves, og olje fra de to landene må tilbake på markedet, mener Frankrike, ifølge kontoret til Frankrikes president Emmanuel Macron..

NRK - 5 minutter siden

Nato gjør opptrapp i reaksjonsevnen

Nato skal gjøre sitt største opptrapp av organisasjonens forsvarsevne siden den kalde krigen, sier generalsekretær Jens Stoltenberg. Forsvarsalliansen vil bygge opp antallet soldater i reaksjonsstyrken til godt over 300.000, sa Stoltenberg under et pressemøte mandag..

NRK - 15 minutter siden

Bærum kommune hedrer de døde etter Oslo-skytingen

For å hedre Kåre Hesvik (60) og Jon Erik Isachsen (54), som mistet livet i Oslo, lar Bærum kommune regnbueflaggene henge i en uke ekstra. Det skriver Budstikka. Flaggene skulle egentlig ha blitt tatt ned i dag.

NRK - 15 minutter siden

21 tenåringer døde etter fest

Politiet i Sør-Afrika etterforsker hendelsen etter at 21 tenåringer døde på «mystisk vis», melder AFP. Dette skal ha skjedd i et bygg som har vært overfylt under noe som antakelig var en eksamensfeiring blant elever ved videregående skole. Overlevende beskriver det som en kamp for å komme seg ut.

NRK - 30 minutter siden

Søker etter kvinne i Ulstein

Redningsetater søker etter en kvinne i 30-årene i Haddal-området i Ulstein kommune. Redningsskøyte, Røde Kors og Norske redningshunder er med i søket, opplyser politiet..

NRK - 30 minutter siden

Ni personer til sykehus etter syre-uhell

Ni personer fraktes til St. Olav hospital etter uhellet i Vanvikan i Trøndelang mandag. Tre av disse fraktes i luftambulanse.

NRK - 45 minutter siden

Jobber med Finland og Sveriges Nato-søknader

Nato jobber aktivt med Finland og Sveriges Nato-søknader, opplyser generalsekretær i Nato Jens Stoltenberg under et pressemøte i Brussels, ifølge Al Jazeera. – Jeg vil ikke gi noen løfter, men forsikrer om at vi jobber aktivt for å sikre fremskritt, sa Stoltenberg på sin pressekonferanse mandag. Senere i dag skal han møte Sveriges statsminister Magdalena Andersson i Brussel i Beligia..

NRK - 1 time siden

Fotgjenger påkjørt i Åsane

En kvinne i 70-årene skal være påkjørt på en parkeringsplass ved Liamyrane i Åsane. Hun er våken og bevisst, men skadeomfanget er ukjent, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Politi og ambulanse har rykket ut, og det er ikke meldt om trafikale problemer på stedet.

NRK - 45 minutter siden

Advarer mot vann på E6 og E18

Vegtrafikksentralen advarer om stedvis mye vann i vegen på blant annet E18 og E6 i og rundt Oslo. – avpass farten og kjør etter forholdene, skriver vegtrafikksentralen på Twitter..

NRK - 1 time siden

Avviser at de har henrettet sudanske soldater

Det sudanske militæret anklager Etiopia for å ha henrettet sju soldater og en sivil sudansk statsborger som var i deres varetekt. Etiopia avviser anklagene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com