NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 11:30

NRK - 18 mai 21 kl. 21:10

Varsler intensiv natt med angrep

Det israelske forsvaret forbereder seg på en «intensiv natt» med luftangrep natt til onsdag, sier talsperson for IDF Hidai Zilberman til The Jerusalem Post. Zilberman forteller at de planlegger å treffe flere av Hamas sine underjordiske tunneler på Gazastripen..
Les mer på NRK


Les mer om:
IDF Hidai Zilberman, The Jerusalem Post, Hamas, Gazastripen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varsler, intensiv, nattmed , angrep
Klartale - 31 mars 21 kl. 08:45

Minst ni barn har fått intensiv-behandling

På intensiv-avdeling får kritisk syke mennesker hjelp. Minst ni barn har vært på slik avdeling. De har vært smittet med korona..

NRK - 20 mai 21 kl. 13:00

LO- og YS Kommune varsler streik

LO Kommune varsler streik i kommuner over hele landet fra 27. mai, dersom det ikke blir enighet i meklingen lønnsoppgjøret i kommunesektoren. LO varsler plassfratredelse for over 4700 medlemmer i Fagforbundet, FO og Skolenes landsforbund.

NRK - 12 mai 21 kl. 03:08

Hamas: Over 200 raketter mot Israel

Hamas meldte natt til onsdag at over 200 raketter var blitt avfyrt mot mål i Israel som svar på et angrep mot Gaza. Meldinger om angrep, luftvernsirener og evakuering av sivile til tilfluktsrom flere steder i Israel preget natt til onsdag. Hamas gikk ut med melding om at de hadde skutt over 200 raketter mot mål inne i Israel som svar på angrep mot Gaza.

NRK - 06 mars 21 kl. 14:27

Kritiserer intensivkapasiteten

Sykehuset Østfold og Ahus i Lørenskog behandler nå 55 koronapasienter. I Østfold har antall innlagte økt kraftig det siste døgnet. På Ahus er intensivkapasiteten sprengt.

Dagbladet - 14 mars 21 kl. 19:37

Reagerer på Ernas intensiv-påstander

- Dersom man legger til grunn den virkelighetsforståelsen som Erna Solberg representerer, da sier man til fagfolk at dere ikke oppfatter situasjonen korrekt, sier overlege og leder i Norsk anestesiologisk forening, Jon Henrik Laake til Dagbladet..

NRK - 25 mars 21 kl. 04:12

Fleire unge døyr av covid i Brasil

I Brasil er har alderen på dei som døyr av covid-19-sjukdom gått kraftig ned. Kvar fjerde av dei som døyr er i alderen 30 til 59 år, melder AFP. Heile 60 prosent av unge som får symptom, treng intensiv-pleie, opplyser styresmaktene til CNN..

NRK - 27 mars 21 kl. 18:36

Mange på intensiv i Frankrike

I Frankrike var 4791 koronapasienter innlagt på intensivavdeling på lørdag. Det er det høyeste tallet etter nyttår..

NRK - 30 mars 21 kl. 23:10

Intensivbehandling for flere barn

Tall fra Norsk intensiv- og pandemiregister viser at åtte barn har fullført intensivbehandling. For tiden får et barn slik behandling på Haukeland universitetssjukehus, noe som gjør at det samlede antallet er minst ni, skriver Bergens Tidende – Det er ofte litt andre grunner til at barn med korona havner på intensiven. Mange av dem som har blitt innlagt, har hatt mild covid-19-sykdom, men noen uker senere fått en kraftig immunreaksjon.

NRK - 09 april 21 kl. 10:35

To døde på Oslo universitetssykehus

Torsdag 8. april døde to pasienter innlagt med korona på Oslo universitetssykehus (OUS), skriver sykehuset på sine nettsider. De gir ikke ut mer informasjon om de to døde.

NRK - 20 mai 21 kl. 09:19

Ingen koronadødsfall på én måned

Siden pandemien startet har Sykehuset Østfold meldt om 25 pasienter som har dødd med covid-19. Nå er det en hel måned siden forrige koronarelaterte dødsfall. Det har også gått en måned siden sist det var et større smitteutbrudd på sykehuset.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Hundrevis i karantene i militærleir

Hele 350 soldater i tre militærleirer i Indre Troms er i karantene etter en helgepermisjon i Tromsø..

NRK - 15 minutter siden

EU-kommisjonen ut mot lov i Ungarn

Lederen for EU-kommisjonen, Ursula von der Leyen, går ut mot Ungarns nye LGBT-lov. Det melder blant andre AFP. Den nye loven har bannlyst utdanningsmateriale om homofili og andre seksuelle legninger som retter seg mot barn.

NRK - 15 minutter siden

Ungarn dropper Munchen-besøk

Flere tyske medier, blant annet DPA og Zeit online, melder at Ungarns statsminister Victor Orban dropper tur til München i kveld. Egentlig skulle Orban sitte på tribunen når Tyskland og Ungarn møtes i EM-gruppespillet onsdag kveld..

NRK - 30 minutter siden

Smitte i Arendal tilknytt Grimstad

Det er registrert åtte nye smittede i Arendal kommune. Tilfellene knyttes til et større utbrudd blant ungdom i Grimstad. De fleste smittede er ungdommer mellom 16 og 19 år, og utbruddet kobles til utbruddet i Grimstad, ifølge Agderposten..

NRK - 30 minutter siden

Høyesterett: Kan avvise utbetaling

Et forsikringsselskap kan nekte å utbetale pengar til en kunde om han ikke vil gjennomføre et kirurgisk inngrep. Det slår Høyesterett fast i en ny avgjørelse. Avgjørelsen er knyttet til en Widerøe-flyger som var plaget med gallestein..

NRK - 30 minutter siden

Dyster ny klimarapport

En stadig varmere planet vil få dystre følger for langt flere mennesker innen få tiår, ifølge et utkast til FNs nye klimarapport. FNs rådgivende klimapanel IPCC beskriver en planet der menneskene er i fare som følge av global oppvarming. Sult, tørke og sykdom kommer først og fremst til å ramme fattige land, men også de mer velstående vil merke konsekvensene.

NRK - 45 minutter siden

Kvinne funnet omkommet i Lakselv

Politiet i Finnmark skriver på Twitter at de har funnet en kvinne omkommet i Lakselv onsdag morgen. Det ble startet en leteaksjon etter kvinnen som ble meldt til politiet 08.19.

NRK - 1 time siden

Bergström-utredning avsluttes

Sveriges justisombudsmann stanser en utredning av «e-post-affæren», melder Aftonbladet. Aftonbladet har tidligere skrevet at Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström skal ha håndtert sikkerhetsklassifisert informasjon på på en privat e-post-server. Det var ekspertene kritiske til, ifølge den svenske avisen.

NRK - 1 time siden

«Free Britney»-markering i Oslo

«Free Britney»-bevegelsen i Norge varsler på Instagram at de skal demonstrere foran den amerikanske ambassaden i Oslo onsdag kveld. Den amerikanske ambassaden ønsker ikke å kommentere saken, skriver VG. Det skjer i forbindelse med at Britney Spears for første gang skal uttale seg om rettstvisten med faren sin.

NRK - 1 time siden

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt