NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 21:30

NRK - 29 jan 23 kl. 01:08

Varsler en stormfull natt og morgen i Finnmark

I Finnmark er det varslet en stormfull natt og morgen natt til søndag på grunn av et lavtrykk som kommer inn. – Det er derfor ventet snøfokk og vanskelige kjøreforhold i deler av Troms og Finnmark. Faren avtar ganske raskt i Troms, men i Finnmark er det ventet snøfokk til ettermiddagen, melder Meteorologene på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Finnmark, Troms, Meteorologene, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varsleren , stormfull, nattog , morgeni , Finnmark
Klartale - 26 jan 23 kl. 16:30

Ruskevær i nord og sør

Torsdag var nesten vårlig på Østlandet. Oslo badet i sol. Resten av uka skyer det til.

NRK - 04 dec 22 kl. 08:28

Japan: Varsler mulig risiko for tsunami

Japans meteorologiske institutt følger søndag morgen med på en mulig risiko for at en tsunami kan ramme landet etter et vulkanutbrudd i Indonesia. Vulkanutbruddet i Indonesia skjedde klokken 3.18 natt til søndag norsk tid.

NRK - 12 mar 23 kl. 20:34

Ny kald natt i sporet

Det var ned mot 35 minusgrader på deler av strekningene som hundekjørerne kjørte på natt til søndag. Svenske Petter Karlsson (bildet) var ifølge hans team fornøyd, selv om det var svært kaldt natt til søndag på vei til Levajok. I FL1200 er det noen kjørere, blant annet Karlsson, som kjører fra Tana til Neiden i natt.

Klartale - 04 okt 22 kl. 14:32

Snart får du varsel om kriser og ulykker på mobilen

Visste du at vi snart får varsel om kriser og ulykker på mobilen? Det har Direktoratet for samfunns-sikkerhet og beredskap (DSB) bestemt at vi skal. Fra nyttår kommer det et nytt system som varsler om kriser.

NRK - 02 nov 22 kl. 15:54

Varsler innstramminger mot barnehagemilliardærene

Kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) varsler ny, kraftig barnehageinnstramming etter at barnehagemilliardærene Hans Jacob og Randi Sundby flytter ut av landet. Tirsdag ble det kjent at ekteparet Hans Jacob og Randi Sundby, som eier Norges største barnehagekonsern Læringsverkstedet, flytter ut av landet og til Sveits. De blir da så langt de siste i en rekke av norske milliardærer som har flyttet til landet den siste tiden.

NRK - 01 jan 23 kl. 01:52

Nord-Koreas leder varsler storstilt atomvåpensatsing

2023 skal bli året for økonomisk utvikling og satsing på stor produksjon av atomvåpen, varsler Nord-Koreas leder Kim Jong-un. I en tale første nyttårsdag sier diktatoren at Nord-Korea skal utvikle nye interkontinentale ballistiske raketter med kjernefysisk kapasitet. Kim varsler det han kaller massiv produksjon av taktiske kjernefysiske våpen, og økning i landets arsenal av atomstridshoder.

NRK - 13 jan 23 kl. 08:27

16 varsler mot førstelektor – neste uke må han møte i retten

En førstelektor ved Nord universitet er tiltalt for hatefulle ytringer og rasisme. Strafferammen er tre års fengsel. Til Khrono sier mannen at han angrer.

NRK - 13 jan 23 kl. 08:27

16 varsler mot universitetslektor – neste uke må han møte i retten

En lektor ved Nord universitet er tiltalt for hatefulle ytringer og rasisme. Strafferammen er tre års fengsel. Til Khrono sier mannen at han angrer.

NRK - 10 feb 23 kl. 16:29

VG: Tilsyn mot Oslo-skole etter russebråk

Statsforvalteren varsler tilsyn mot Blindern videregående skole etter trøbbel med russegrupper. – Vi opplever at elever ikke tør å gå i kantinen. De sier til oss at de føler seg utrygge.

NRK - 13 feb 23 kl. 09:05

Natur og Ungdom varsler sivil ulydighet for Lågendeltaet

Regjeringens beslutning om å bygge ny E6 i Lågendeltaet, opprører miljøorganisasjonene. Natur og Ungdoms varsler sivil ulydighet om arbeidet starter. Regjeringen varslet fredag at det blir ny E6 gjennom Lågendeltaet naturreservat i Lillehammer kommune.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 45 minutter siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 3 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 3 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 3 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com