NRK > Nyheter

Sunday, 24 October, 10:20

NRK - 20 sep 21 kl. 12:46

Varslar fjerning av HRS-støtte

Nettstaden Human Rights Service kjem til å miste støtta over statsbudsjettet med ny regjering, varslar politikarar frå Ap, SV og Sp overfor Medier24. Under den førre raudgrøne regjeringa blei HRS-støtta halvert, men aldri fjerna. – Alle dei tre partia som no dannar fleirtal, har gått inn for å kutte støtta til HRS. No er det på høg tid at vi får det til, skriv SVs nestleiar Torgeir Knag Fylkesnes til nettavisa..
Les mer på NRK


Les mer om:
Human Rights Service, Ap, Sp, Medier24, HRS, SVs, Torgeir Knag Fylkesnes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varslar, fjerningav , HRS-støtte
NRK - 04 aug 21 kl. 15:49

Vil stoppe støtte til HRS

I årets statsbudsjett får islamkritiske Human Rights Service (HRS) 1,8 millioner kroner i statsstøtte. Nå vil Venstre og KrF at støtten skal avsluttes. – Venstre har hele tiden vært åpen på at det er et formål som vi ikke ønsker å bruke penger på.

NRK - 22 sep 21 kl. 19:28

Regjeringen fjerner støtten til HRS

I budsjettet for neste år har den avtroppende regjeringen besluttet å fjerne statsstøtten til omstridte og islamkritiske Human Rights Service (HRS). Det opplyser Høyre til NTB. – Det har ikke vært noen prioritet for oss å støtte HRS, og vi foreslo også å fjerne støtten i 2019, sier justispolitisk talsperson Peter Frølich..

VG - 05 aug 21 kl. 16:23

Listhaug garanterer mer HRS-støtte

Frp-leder Sylvi Listhaug garanterer at Human Rights Service (HRS) fortsatt får støtte i nye statsbudsjett på borgerlig side..

VG - 04 aug 21 kl. 15:09

Venstre og KrF vil stoppe budsjettstøtten til HRS

Venstre-leder Guri Melby sier at debatten i forbindelse med tiårsmarkeringen av terroren i 2011 gir henne nye argumenter til å si nei til fortsatt statsstøtte til islam-kritiske Human Rights Service (HRS)..

NRK - 25 aug 21 kl. 00:31

Avslutter redningsaksjonen

«MS Kong Harald» har nå kommet til kai og HRS avslutter redningsaksjonen og dimmiterer redningsressursene, melder HRS Sør-Norge på Twitter..

VG - 22 sep 21 kl. 19:55

Regjeringen vil fjerne statsstøtten til HRS: – Påfallende at det kommer nå

Den avtroppende regjeringen har besluttet å fjerne statsstøtten til omstridte, islamkritiske Human Rights Service (HRS).

VG - 22 sep 21 kl. 19:55

Statsstøtten til HRS fjernes: –

Den avtroppende regjeringen har besluttet å fjerne statsstøtten til omstridte, islamkritiske Human Rights Service (HRS). – Påfallende, sier Ap. – Feigt, mener Frp..

VG - 22 sep 21 kl. 19:55

Statsstøtten til HRS fjernes: – Det er skuffende

Den avtroppende regjeringen har besluttet å fjerne statsstøtten til omstridte, islamkritiske Human Rights Service (HRS). – Påfallende, sier Ap. – Feigt, mener Frp..

VG - 22 sep 21 kl. 19:55

Statsstøtten til HRS fjernes: Skuffet over Erna Solberg

Den avtroppende regjeringen har besluttet å fjerne statsstøtten til omstridte, islamkritiske Human Rights Service (HRS). – Påfallende, sier Ap. – Feigt, mener Frp..

NRK - 15 okt 21 kl. 15:42

Båtforlis ved Karmøy

To personer er hentet opp av vannet etter at en båt forliste ved Karmøy. Hovedredningssentralen for Sør-Norge meldte først at en person var plukket opp av vannet av folk ombord i en fritidsbåt. Om lag 20 minutter seinere meldte HRS at også den andre personen var funnet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

18-åring siktet for knivstikking

En 18 år gammel mann er siktet for å ha knivstukket en 17-åring i Trondheim i natt..

NRK - 30 minutter siden

Nedgang i antall sykkeltyverier

Tall fra Tryg forsikring viser en nedgang i antall sykkeltyverier på over 16 prosent hittil i år, skriver selskapet i en pressemelding. I fjor ble nesten 15.000 sykler meldt stjålet til forsikringsselskapene, ifølge Finans Norge.

NRK - 1 time siden

Mener eksplosjon var terror

Ugandas president Yoweri Museveni sier eksplosjonen på en restaurant i hovedstaden Kampala lørdag var et terrorangrep. – Det ser ut til å være en terrorhandling, men vi skal ta forbryterne, skriver presidenten på Twitter. Ifølge presidenten skal tre personer ha lagt fra seg en pakke på restauranten som kort tid etter eksploderte.

NRK - 1 time siden

Pågrepet for seksuelt overgrep

En person er pågrepet og siktet i forbindelse med etterforskningen av et seksuelt overgrep som skal ha skjedd på Frøya natt til lørdag. Politiet har holdt kortene tett til brystet i forbindelse med etterforskning av det de beskrev som en alvorlig straffesak, skriver lokalavisa Hitra-Frøya. Overfor avisen bekrefter de at en person er pågrepet i saken og at politiet mener å ha kontroll på de involverte partene..

NRK - 1 time siden

300.000 svensker uten luktesans

Om lag 300.000 svensker anslås å ha mistet luktesansen etter å ha hatt covid-19. Hundrevis av pasienter står i kø for å få hjelp, skriver NTB.

NRK - 2 timer siden

Colombiansk narkobaron tatt

Colombias mest ettersøkte narkotikaforbryter «Otoniel» er pågrepet, opplyser landets myndigheter. Dairo Antonio Usuga, som han egentlig heter, ble pågrepet nær grensen til Panama. Usuga var sjef for landets største narkotikanettverk, kjent som Golfklanen.

NRK - 2 timer siden

Kraftig jordskjelv på Taiwan

En jordskjelv med en styrke på 6 rammet Taiwan tidlig søndag. Skjelvet hadde en dybde på 60 kilometer, melder det europeiske jordskjelvsenteret ESMC..

NRK - 3 timer siden

Kommuner kan få pengetrøbbel i 2022

Dyrere strøm, diesel og byggevarer kan føre til kostnadssmell for norske kommuner neste år, frykter KS. Det kan få følger for veivedlikehold, oppvarming av skoler og aldershjem og tjenester som brøyting og søppeltømming, skriver Nationen..

NRK - 3 timer siden

Hundrevis av syke på PSTs lister

Flere hundre psykisk syke er registrert i Politiets sikkerhetstjenestes etterretningsregister. I flere saker der psykisk sykdom kan være en sårbarhetsfaktor, mener PST at det er vanskelig å få informasjon fra helsevesenet, skriver VG. En av disse var Espen Andersen Bråthen (38), som er siktet for drap på fem mennesker på Kongsberg..

NRK - 3 timer siden

Ny smittetopp i Tyskland

De siste sju dagene er det registrert 100 koronatilfeller per 100.000 innbyggere i Tyskland. Det er den høyeste smitteraten siden mai.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt