NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 16:09

NRK - 10 jul 24 kl. 14:29

Varmgang i brødrister førte til brannutrykning i Tromsø

Brannutvikling i et brødrister å Workingmarka i et boligområde på Tromsøya, førte til brannutrykning onsdag ettermiddag. Politiet har fått melding om brann i en bolig i Tromsø. Boligen ligger i et tettbygd område på Tromsøya..
Les mer på NRK


Les mer om:
Workingmarka, Tromsøya, Tromsø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varmgangi , brødrister, førte, til, brannutrykningi , Tromsø
NRK - Igår: 13:45

Varmgang i skip utanfor Stranda

Politiet i Møre og Romsdal har fått melding om varmgang frå eit kystrute-fartøy utanfor kaia i Stranda sentrum. Naudetatane er på veg, Hovedredningssentralen er varsla, melder politiet. Det blir starta evakuering av dei om bord, ifølge politiet..

NRK - 16 maj 24 kl. 04:43

Røykutvikling i russebuss på E18

Politiet meldte tidlig torsdag morgen om brann i en russebuss på E18 ved Liertoppen. Det viste seg å være snakk om varmgang i bremser som førte til kraftig røykutvikling. – Det var flere russ i bussen.

NRK - Igår: 15:07

Passasjerene får komme om bord igjen – blir frakta til Ålesund

Havila Polaris har fått midlertidig seilingstillatelse av Det Norske Veritas og Sjøfartsdirektoratet for å seile tilbake til Ålesund hvor Havila Polaris vil legge til kai på Storneskaia. Passasjerer og mannskap er på vei tilbake om bord, og forventet avgang fra Stranda er om en halvtimes tid. Det melder Havila Kystruten.

NRK - Igår: 14:32

Alle passasjerane skal vere evakuerte

Hovedredningssentralen i Sør-Noreg melder at alle passasjerane no skal vere evakuerte frå Kysruteskipet Havila Polaris. Skipet måtte legge til kai i Standa etter at det blei varmgang i framdriftssystemet på babord side på skipet. Havila Polaris var på veg til Geiranger då dette skjedde.

NRK - 23 timer siden

Havila Polaris på vei til Ålesund

Fartøyet Havila Polaris er nå på vei til Ålesund. Alle passasjerene ble evakuert og gikk i land i kaia på Stranda etter at det ble varmgang om bord tidligere i dag. ..

NRK - 05 jul 24 kl. 05:30

Brann i Halden

Brannvesenet i Halden har rykket ut fredag morgen etter melding om brann i et industribygg hos Norske skog Saugbrugs. Det kom noe flammer og røyk ut av en vegg. Trolig forårsaket av varmgang i et transportbånd.

NRK - 21 jul 24 kl. 18:07

Røykutvikling i produksjonsanlegg

Nødetatene avslutter arbeidet på produksjonsanlegget i Stjørdal, der det ble varslet om brann. Det viste seg å være varmgang på stedet. Dermed ingen flammer, bare røyk.

VG - Igår: 14:12

Varmgang på MS Havila Polaris – over 400 evakuert

Alle passasjerene og deler av mannskapet blir evakuert til land..

VG - Igår: 14:12

Varmgang på MS Havila Polaris – over 400 evakuert

Alle passasjerene og deler av mannskapet blir evakuert til land..

NRK - 01 jul 24 kl. 21:14

Rød beredskap etter strømbrudd på Senja

Siden mandag formiddag har flere tusen abonnenter på Senja vært strømløse. I skrivende stund er 1600 berørt. Årsaken er brann i ei høyspentmast.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Skadet syklist i alpinanlegg

Nødetatene er på vei til et alpinanlegg i Drammen etter melding om en skadet syklist, melder politiet. Mannen i 30 årene skal ha skadet seg i forbindelse med downhill sykling i alpinanlegget. Han er ved bevissthet, og luftambulanse er på vei for å hente ut.

NRK - 30 minutter siden

Alvorleg trafikkulukke i Samnanger

Klokka 15.35 vart det meldt om trafikkulukke mellom ein bil og ein motorsykkel med to personar ved Bygdavegen/fv. 49 Reistadvika i Årland i Samnanger.

NRK - 45 minutter siden

21 personer døde i hetebølge i Marokko

21 personer skal ha dødd det siste døgnet som følge av hetebølge i den marokkanske byen Beni Mallal, det skriver AFP som viser til landets helsemyndigheter. Fra mandag til onsdag skal det ha vært varmt i Marokko. Temperaturene skal ha nådd 48 grader på det varmeste flere steder i landet, ifølge det meteorologiske departementet i landet..

NRK - 45 minutter siden

Kunstsilo på Times best-liste

Museet Kunstsilo i Kristiansand har havnet på magasinet Times liste over de 100 beste stedene å besøke i verden. Kunstsilo som blant annet inneholder samlingen til oljefondsjef Nicolay Tangen, har fått mye oppmerksomhet etter at det ble åpnet i mai..

NRK - 45 minutter siden

20 personer døde i hetebølge i Marokko

Marokkanske myndigheter melder om 20 døde det siste døgnet som føgle av hetebølge, skriver AFP..

NRK - 1 time siden

Salmonellautbrudd i Sverige

Egg fra frittgående høner blir tilbakekalt etter at en produsent oppdaget salmonella i en låve, skriver SVT. Den svenske eggleverandøren Kronägg tilbakekaller derfor egg som følge av salmonellafunnet. Leverandøren skriver at produktene er solgt i begrenset omfang i flere butikker.

NRK - 1 time siden

Trump ber om en rask slutt på krigen i Gaza

Torsdag tok presidentkandidat Donald Trump til orde for en rask slutt på krigen med Hamas og løslatelse av gislene i Gaza i et intervju med Fox News. Fredag skal Israels statsminister Benjamin Netanyahu til Florida for å besøke Trump på hans eiendom Mar-a-Lago. I tillegg kritiserte Trump demonstrantene som møtte opp ved Capitol Hill for å protestere mot Israels krigføring i Gaza og Netanyahus invitasjon til Kongressen onsdag.

NRK - 1 time siden

Tre til sjukehus etter trafikkuhell – full stans i trafikk i Sandnes

Ei trafikkulukke i Sandnes på fylkesveg 444 fører til at trafikken står i begge retningar. Naudetatane er på staden. Det er to bilar involvert med til saman tre personar.

NRK - 1 time siden

Tyfonen Gaemi: Øker beredskapsnivå i Kina

Den kinesiske byen Fuzhou har økt beredskapsnivået til nivå 1 - det høyeste mulige, melder Reuters. Den tropiske stormen «Gaemi» er ventet å treffe østlige Kina torsdag. Lokale myndigheter har uttalt at de jobber med å styrke varsling og koordinering med andre avdelinger, og veilede lokale transportmyndigheter om tyfonforebygging og respons, skriver de på egne nettsider..

NRK - 1 time siden

Iran fordømmer USA for Netanyahu-besøk

– Den kriminelle statsministeren til et falskt regime blir omfavnet av sine støttespillere etter ni måneder med folkemord og barnedrap, skriver Nasser Kanaani, en talsmann for Irans utenriksdepartement, på X. Uttalelsen kommer kun én dag etter at Netanyahu tok til orde i Kongressen for å skape en ny sikkerhetsallianse i Midtøsten for å «bekjempe den iranske trusselen». – I Midtøsten truer Irans terror USA, Israel og våre arabiske venner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com