NRK - 02 mar 24 kl. 12:17

Varetektsfengsles i fire uker

Kvinnen som er pågrepet, siktet for drapet på sin egen far, er varetektsfengslet i fire uker: – Vi har bedt om fire uker fordi vi mener det er gjentagelsesfare, forteller politiadvokat Sonika Sharma-Sundheim. Kvinnen i 40-årene skal ha drept sin far, en mann i 80-årene på Sandaker i Oslo, torsdag 29. februar. Det var helsepersonell fra hjemmehjelpen som fant mannen og varslet politiet. Det var TV 2 som omtale varetektsfengslingen først.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sonika Sharma-Sundheim, Sandaker, Oslo, TV, Sharma

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varetektsfengslesi , fire, uker
NRK - 28 mar 24 kl. 14:39

Mann varetektsfengsles i to uker etter skyting på Tøyen

Politiet har bedt om at en av de siktede etter skytingen utenfor Hersleb skole på Tøyen lørdag kveld varetektsfengsles. Oslo tingrett har torsdag kommet til at mannen skal varetektsfengsles i to uker med brev- og besøksforbud, samt isolasjon. – Politiet har begjært varetektsfengsling i minst to uker, først og fremst på grunn av fare for bevisforspillelse, sier politiadvokat Henrik Rådal.

NRK - 06 apr 24 kl. 16:48

Drapssiktet mann i Arendal varetektsfengsles i fire uker

Mannen som er siktet for drapet på Miriam Daniela Ayres Cea utenfor et apotek i Arendal varetektsfengsles i fire uker. I tillegg får han brev og besøksforbud, og medieforbud i fire uker, og settes i fullstendig isolasjon i to uker..

NRK - 19 dec 23 kl. 08:54

Fire personer varetektsfengsles etter mulig drap i Lørenskog

Alle de fire som er siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en person ble funnet død i en bil i Lørenskog på fredag varetektsfengsles i to uker, skriver VG. Lørdag ble de fremstilt for varetekt i Romerike og Glåmdal tingrett, som besluttet å løslate dem. De mente det ikke var skjellig grunn til mistanke.

NRK - 11 dec 23 kl. 14:49

Mannen som er siktet for drapet på Frogner, varetektsfengsles i fire uker

Oslo tingrett har bestemt mannen i 20-årene som er siktet for drapet i en leilighet på Frogner i Oslo i helgen, kan varetektsfengsles i fire uker. Det ble klart mandag ettermiddag. Fengslingen er i tråd med begjæringen fra politiet.

NRK - 08 jan 24 kl. 11:00

Siktet for drap på Frogner varetektsfengsles i fire nye uker

Mannen i 20-årene som er siktet for drap etter at en mann ble funnet død på Frogner i Oslo 9. desember, varetektsfengsles i fire nye uker. Han får også brev- og besøksforbud, opplyser forsvarer Espen Wangberg til NRK.

NRK - 10 jan 24 kl. 16:52

Mann gikk mot politiet med kniv – varetektsfengsles i fire uker

En mann ble tirsdag skutt med elektrosjokkvåpen av politiet i Bergen. Mannen skal ha gått med kniv mot politiet, og nå varetektsfengsles han i fire uker. Politiet mener handlingene hans lett kunne medført tap av menneskeliv, noe Hordaland tingrett sier seg enig i, skriver Bergens Tidende.

NRK - 25 feb 24 kl. 18:31

Siktet kvinne varetektsfengsles i fire uker

Kvinnen i Vardø som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge, varetektsfengsles i fire uker. Hennes ektemann døde etter å ha blitt knivstukket fredag. Kvinnen erkjenner ikke straffskyld.

NRK - 16 dec 23 kl. 10:57

Siktede etter skyting mot politistasjonen i Åsane fengsles i fire uker

Mannen i 30-årene som er siktet i forbindelse med skytingen mot politistasjonen i Åsane i Bergen forrige uke, varetektsfengsles i fire uker. Politiet ba om fire uker varetektsfengsling, med to uker isolasjon, i tillegg til brev- og besøksforbud for hele perioden, noe de fikk medhold i. Mannen er siktet for grove trusler med skytevåpen mot politiet.

NRK - 28 nov 23 kl. 11:31

Siktet i Jonas-saken varetektsfengsles i tre nye uker

30-åring som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Jonas Aarseth Henriksen varetektsfengsles i tre nye uker. Det kommer frem i en kjennelse fra Ringerike, Asker og Bærum tingrett tirsdag. Elverum-mannen ble pågrepet 20.

NRK - 26 jan 24 kl. 15:44

Løten-saken: Kvinne i 40-årene varetektsfengslet i fire uker

Fredag besluttet Østre Innlandet tingrett at kvinnen i 40-årene skulle varetektsfengsles i fire uker. Retten mener fengsling i fire uker med brev- og besøksforbud i hele perioden er nødvendig og forholdsmessig. De viser særlig til sakens alvor og at etterforskingen er i en innledende fase med stort behov for både planlegging og gjennomføring av etterforskingsskritt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Qatar revurderer rollen som mekler mellom Hamas og Israel

Qatar revurderer rollen som mekler i samtalene om våpenhvile mellom Israel og Hamas, melder nyhetsbyrået Reuters. Qatars statsminister sjeik Mohammed bin Abdulrahman Al Thani forklarer det med at Qatars rolle blir misbrukt av enkelte politikere til gunst for egne politiske interesser. Qatar-statsministeren utdypet ikke utsagnet ytterligere, skriver Reuters.

NRK - 45 minutter siden

Truet beboere med jernstang

Politiet melder at de har pågrepet en mann i Bærum. Han skal ha truet flere beboere i et bofellesskap med en jernstang, opplyser de. Mannen skal ikke ha vært samarbeidsvillig, men pågripelsen gikk ifølge politiet for seg uten særlig dramatikk.

NRK - 1 time siden

Minst syv skal være drept etter israelsk luftangrep i Rafah

Minst syv personer skal være drept etter et israelsk luftangrep i Rafah, sør i Gaza. Det melder Al Jazeera, som viser til det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Blant de drepte skal det ha vært tre barn..

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet – skal ha viftet med revolver

Politiet i Oslo har pågrepet en mann utenfor en dagligvarebutikk i Storgata. Han skal ha viftet med en revolver. – Det var flere personer i området, men ingen er skadet.

NRK - 1 time siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 2 timer siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

NRK - 3 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hizbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hizbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 3 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hezbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hezbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com