NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 20:26

NRK - 07 mai 21 kl. 12:13

Varetektsfengsles i fire uker

Mannen som er siktet for forsettlig drap i Lyngdal varetektsfengsles i fire uker. Oppholdet fortsetter på psykiatrisk avdeling på Sørlandet sykehus. To psykiatere skal gjøre en fullstendig rettspsykiatrisk undersøkelse av siktede over helgen. Siktede var ikke til stede på fengslingsmøtet men har samtykket til varetektsfengslingen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lyngdal, Sørlandet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varetektsfengslesi , fire, uker
NRK - 05 mai 21 kl. 10:55

Varetektsfengsles i fire uker

Den drapssiktede kvinnen i 40-årene varetektsfengsles i fire uker. To av ukene med brev- og besøksforbud. Kvinnen har erkjent å ha drept broren i Halden mandag kveld.

NRK - 07 mai 21 kl. 16:45

Drapssiktet varetektsfengslet

Mannen som er siktet for drap i Lyngdal, er varetektsfengslet i fire uker og blir værende på psykiatriavdelingen på Sørlandet sykehus. Han blir avhørt fredag. – Han varetektsfengsles i fire uker.

VG - 29 april 21 kl. 15:30

Frogner-siktet varetektsfengsles i fire uker

Mannen som onsdag morgen skal ha skutt og drept en kvinne på åpen gate på Frogner i Oslo blir nå satt i varetekt..

E24 - 29 april 21 kl. 15:45

Frogner-siktet varetektsfengsles i fire uker

Mannen som onsdag morgen skal ha skutt og drept en kvinne på åpen gate på Frogner i Oslo blir nå satt i varetekt..

NRK - 06 mai 21 kl. 19:23

Drapssiktet fengslet i fire uker

En 25 år gammel mann er varetektsfengslet i fire uker etter drapet på 33 år gamle Bård Lanes i Tønsberg. Den siktede må sitte i full isolasjon i to uker. En 31 år gammel mann sitter fra før i varetekt, siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 02 juni 21 kl. 10:20

FHI vil forkorte vaksineintervallet

FHI vil korte ned intervallet mellom vaksinedosene fra tolv til fire uker, slik at man blir fullvaksinert tidligere. I første omgang skal perioden mellom første og andre vaksinedose kortes ned til mellom ni og sju uker. Etter hvert, når mange over 18 år er vaksinert med første dose, kortes intervallet ned til kun fire uker, opplyser smitteverndirektør Geir Bukholm til VG..

NRK - 09 juni 21 kl. 18:19

Varetektsfengslet i fire uker

Oslo tingrett har i dag besluttet å varetektsfengsle siktede i Helleruddrapet i fire uker med brev- og besøksforbud, samt medieforbud i to uker..

NRK - 05 juni 21 kl. 11:10

Vedtok foreldrepermisjon-endring

Sp har vedtatt at endring i foreldrepermisjon der seks uker tas fra fellesdel av permisjon og gis til mor: Dermed blir mors del 21 uker, fars del 15 uker og fellesdelen 10 uker..

NRK - 25 mars 21 kl. 15:20

Varetekt etter sprengstoffunn

En av mennene som ble pågrepet etter funn av flere kilo sprengstoff, varetektsfengsles i to uker, besluttet Aust-Agder tingrett. Mannen i 20-årene holdes isolert fra andre innsatte, og får brev- og besøkskontroll..

NRK - 10 timer siden

Siktet i varetekt

Mannen som er siktet for drapsforsøk på Tranby i Lier i går, varetektsfengsles for to uker. Han har samtykket til fengslingen, sier politiadvokat John Ivar Johansen. Mannen er siktet for drapsforsøk på en mann i 40-årene som ennå ikke er avhørt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

47 drepne i kampar i Jemen

47 er drepne etter kampar nord i Jemen, seier militære kjelder ifølgje nyheitsbyråat AFP. Kampane skal ha skjedd mellom myndigheitsstyrkar og opprørsgruppa Houthier..

NRK - 15 minutter siden

Taliban erobrer to nye distrikt

Taliban-opprørere har tatt kontroll over to nye distrikter i Afghanistan, et av dem i Faryab der norske styrker i mange år hadde ansvaret for sikkerheten. Siden torsdag har opprørerne tatt kontroll over Shirin Tagab i Faryab-provinsen, samt Daha-e Ghori i Baghlan-provinsen. Begge ligger nord i landet.

NRK - 30 minutter siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 1 time siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 1 time siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 1 time siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 1 time siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.

NRK - 1 time siden

Redningsaksjon på Innherred

Politiet i Trøndelag drifter en redningsaksjon ved Heggsjøfjellet på Innherred. I et turfølge skal to kvinner ha kommet bort fra hverandre. Det skal være dårlig vær i området, men kvinnene er lokalisert på kartet og ved godt mot..

NRK - 2 timer siden

Bergen tok storeslem i korps-NM

Bergen vant både innen brass og janitsjar i årets NM for skolekorps. Mesterkapet var digitalt. 66 skolekorps leverte inn bidrag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt