NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 11:27

NRK - 05 mai 21 kl. 10:55

Varetektsfengsles i fire uker

Den drapssiktede kvinnen i 40-årene varetektsfengsles i fire uker. To av ukene med brev- og besøksforbud. Kvinnen har erkjent å ha drept broren i Halden mandag kveld. Politiet opplyser at et nytt avhør av kvinnen vil skje tidligst mot slutten av neste uke og at de ikke gir flere opplysninger i saken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Halden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varetektsfengslesi , fire, uker
NRK - 07 mai 21 kl. 12:13

Varetektsfengsles i fire uker

Mannen som er siktet for forsettlig drap i Lyngdal varetektsfengsles i fire uker. Oppholdet fortsetter på psykiatrisk avdeling på Sørlandet sykehus. To psykiatere skal gjøre en fullstendig rettspsykiatrisk undersøkelse av siktede over helgen.

NRK - 07 mai 21 kl. 16:45

Drapssiktet varetektsfengslet

Mannen som er siktet for drap i Lyngdal, er varetektsfengslet i fire uker og blir værende på psykiatriavdelingen på Sørlandet sykehus. Han blir avhørt fredag. – Han varetektsfengsles i fire uker.

VG - 29 april 21 kl. 15:30

Frogner-siktet varetektsfengsles i fire uker

Mannen som onsdag morgen skal ha skutt og drept en kvinne på åpen gate på Frogner i Oslo blir nå satt i varetekt..

E24 - 29 april 21 kl. 15:45

Frogner-siktet varetektsfengsles i fire uker

Mannen som onsdag morgen skal ha skutt og drept en kvinne på åpen gate på Frogner i Oslo blir nå satt i varetekt..

NRK - 06 mai 21 kl. 19:23

Drapssiktet fengslet i fire uker

En 25 år gammel mann er varetektsfengslet i fire uker etter drapet på 33 år gamle Bård Lanes i Tønsberg. Den siktede må sitte i full isolasjon i to uker. En 31 år gammel mann sitter fra før i varetekt, siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 02 juni 21 kl. 10:20

FHI vil forkorte vaksineintervallet

FHI vil korte ned intervallet mellom vaksinedosene fra tolv til fire uker, slik at man blir fullvaksinert tidligere. I første omgang skal perioden mellom første og andre vaksinedose kortes ned til mellom ni og sju uker. Etter hvert, når mange over 18 år er vaksinert med første dose, kortes intervallet ned til kun fire uker, opplyser smitteverndirektør Geir Bukholm til VG..

NRK - 09 juni 21 kl. 18:19

Varetektsfengslet i fire uker

Oslo tingrett har i dag besluttet å varetektsfengsle siktede i Helleruddrapet i fire uker med brev- og besøksforbud, samt medieforbud i to uker..

NRK - 05 juni 21 kl. 11:10

Vedtok foreldrepermisjon-endring

Sp har vedtatt at endring i foreldrepermisjon der seks uker tas fra fellesdel av permisjon og gis til mor: Dermed blir mors del 21 uker, fars del 15 uker og fellesdelen 10 uker..

NRK - 25 mars 21 kl. 15:20

Varetekt etter sprengstoffunn

En av mennene som ble pågrepet etter funn av flere kilo sprengstoff, varetektsfengsles i to uker, besluttet Aust-Agder tingrett. Mannen i 20-årene holdes isolert fra andre innsatte, og får brev- og besøkskontroll..

NRK - 19 juni 21 kl. 09:41

Siktet i varetekt

Mannen som er siktet for drapsforsøk på Tranby i Lier i går, varetektsfengsles for to uker. Han har samtykket til fengslingen, sier politiadvokat John Ivar Johansen. Mannen er siktet for drapsforsøk på en mann i 40-årene som ennå ikke er avhørt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

EU-kommisjonen ut mot lov i Ungarn

Lederen for EU-kommisjonen, Ursula von der Leyen, går ut mot Ungarns nye LGBT-lov. Det melder blant andre AFP. Den nye loven har bannlyst utdanningsmateriale om homofili og andre seksuelle legninger som retter seg mot barn.

NRK - 15 minutter siden

Ungarn dropper Munchen-besøk

Flere tyske medier, blant annet DPA og Zeit online, melder at Ungarns statsminister Victor Orban dropper tur til München i kveld. Egentlig skulle Orban sitte på tribunen når Tyskland og Ungarn møtes i EM-gruppespillet onsdag kveld..

NRK - 30 minutter siden

Smitte i Arendal tilknytt Grimstad

Det er registrert åtte nye smittede i Arendal kommune. Tilfellene knyttes til et større utbrudd blant ungdom i Grimstad. De fleste smittede er ungdommer mellom 16 og 19 år, og utbruddet kobles til utbruddet i Grimstad, ifølge Agderposten..

NRK - 30 minutter siden

Høyesterett: Kan avvise utbetaling

Et forsikringsselskap kan nekte å utbetale pengar til en kunde om han ikke vil gjennomføre et kirurgisk inngrep. Det slår Høyesterett fast i en ny avgjørelse. Avgjørelsen er knyttet til en Widerøe-flyger som var plaget med gallestein..

NRK - 30 minutter siden

Dyster ny klimarapport

En stadig varmere planet vil få dystre følger for langt flere mennesker innen få tiår, ifølge et utkast til FNs nye klimarapport. FNs rådgivende klimapanel IPCC beskriver en planet der menneskene er i fare som følge av global oppvarming. Sult, tørke og sykdom kommer først og fremst til å ramme fattige land, men også de mer velstående vil merke konsekvensene.

NRK - 45 minutter siden

Kvinne funnet omkommet i Lakselv

Politiet i Finnmark skriver på Twitter at de har funnet en kvinne omkommet i Lakselv onsdag morgen. Det ble startet en leteaksjon etter kvinnen som ble meldt til politiet 08.19.

NRK - 45 minutter siden

Bergström-utredning avsluttes

Sveriges justisombudsmann stanser en utredning av «e-post-affæren», melder Aftonbladet. Aftonbladet har tidligere skrevet at Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström skal ha håndtert sikkerhetsklassifisert informasjon på på en privat e-post-server. Det var ekspertene kritiske til, ifølge den svenske avisen.

NRK - 1 time siden

«Free Britney»-markering i Oslo

«Free Britney»-bevegelsen i Norge varsler på Instagram at de skal demonstrere foran den amerikanske ambassaden i Oslo onsdag kveld. Den amerikanske ambassaden ønsker ikke å kommentere saken, skriver VG. Det skjer i forbindelse med at Britney Spears for første gang skal uttale seg om rettstvisten med faren sin.

NRK - 1 time siden

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent.

NRK - 1 time siden

WHO-ekspert: Kommer flere varianter

WHO-ekspert David Nabarro sier til Sky News at det kommer til å komme flere varianter av koronaviruset framover. – Vi kommer til å gå fra delta til lambda og så til andre greske bokstaver. Det er uungåelig.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt