NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 00:39

NRK - 13 jul 22 kl. 17:39

Varetektsfengsla etter trusler mot Oslo lufthavn

Mandag kom det en bombetrussel mot Oslo lufthavn, skriver Romerikes Blad. En mann skal ha levert en lapp hvor det sto at en bombe skulle gå av på et spesifikt klokkeslett til en ansatt. Han ble raskt pågrepet, og situasjonen ble avklart så fort at det ikke påvirka driften eller førte til evakuering, sier politiet til avisa. Mannen er sikta for grove trusler, og er onsdag varetektsfengsla i fire uker..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Romerikes Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varetektsfengsla, etter, truslermot , Oslo, lufthavn
NRK - 21 sep 22 kl. 12:39

Blir varetektsfengsla vidare

Ei kvinne i 50-åra, som er sikta for drapsforsøk mot ei kvinne i 70-åra, blir varetektsfengsla i åtte nye veker. Det går fram av ei avgjerd frå Møre og Romsdal tingrett. Kvinna er varetektsfengsla gjennom å vere plassert i ein institusjon.

NRK - 06 sep 22 kl. 16:13

Sandaker-sikta varetektsfengsla med full isolasjon

Mannen i 20-årene som er sikta etter skyting mot en bil på Sandaker i Oslo fredag, er varetektsfengsla i to uker med full isolasjon. Det betyr at han heller ikke vil kunne kommunisere med innsatte i fengselet. Mannen er sikta for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk.

NRK - 17 okt 22 kl. 08:19

Matapour samtykker til forlenga fengsling

Terrorsikta Zaniar Matapour (43) etter Oslo-skytinga i juni samtykker til fire nye veker i varetekt. For fyrste gong blir varetekten utan isolasjon og medieforbod. – Han samtykker til vidare fengsling, så lenge politiet reduserer begjæringa frå åtte til fire veker.

NRK - 19 aug 22 kl. 11:37

Matapour blir varetektsfengsla i fire nye veker

Zaniar Matapour, som er sikta etter skytinga i Oslo, er varetektsfengsla i fire nye veker frå måndag 22. august. Dei rettpsykriatiske sakkyndige har denne veka varsla at dei framleis ønsker ein tvungen observasjon av den sikta, sidan samarbeidet med han i fengselet ikkje har gitt tilstrekkeleg grunnlag for ein vurdering av hans tilreknelegheit, skriv politiet i ei pressemelding.

NRK - 28 nov 22 kl. 19:36

Fire veker i varetekt for drapssikta 30-åring

Mannen i 30-åra som er sikta for drapet på Grønland i Oslo natt til søndag, er varetektsfengsla i fire veker med brev- og besøksforbod. Mannen samtykka til varetektsfengsling. Difor gjekk møtet som såkalla kontorforretning.

NRK - 06 maj 22 kl. 14:41

Varetektsfengsla etter knivstikking

Mannen i 60-åra som er pågrepet etter knivstikking på Nesøya i Asker i går er varetektsfengsla i fire uker. Det melder VG. Han får også brev- og besøksforbud.

NRK - 04 jul 22 kl. 14:55

Varetektsfengsla i 24 dagar etter skyting

Den drapssikta 22-åringen etter skytinga i København blir varetektsfengsla på lukka psykiatrisk avdeling i 24 dagar. Han er sikta for tre drap og sju drapsforsøk..

NRK - 16 aug 22 kl. 15:09

Varetektsfengsla i fire veker

Ein mann i 40-åra busett på Sunnmøre er varetektsfengsla i fire veker etter å ha brote seg inn og gjort skadeverk på Geiranger kyrkje natt til måndag. Mannen blei arrestert like etter hendinga. Mannen er også sikta for brot på utlendingslova og har jobba ulovleg i Noreg.

NRK - 15 aug 22 kl. 16:16

Varetektsfengsla etter vold

En kvinne i 20-åra er varetektsfengsla i fire uker sikta for grov vold mot en mann i Trondheim. To av ukene skal være i full isolasjon. Politiet utelukker ikke at siktelsen endres til drapsforsøk..

NRK - 07 sep 22 kl. 14:53

Varetektsfengsla i fire uker

23-åringen som er sikta for kroppsskade etter knivstikking på Furuset, blir varetektsfengsla i fire uker. Retten fulgte politiets begjæring og ga ham også brev- og besøksforbud i hele perioden. Årsaken er bekymring for at han vil kontakte andre involverte i saken, eller slette for eksemepl elektroniske spor.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Takplater fra skole i Lakselv flyr

Brannvesenet i Finnmark har rykket ut til Lakselv ungdomsskole etter meldinger om at løse gjenstander kommer flygende rundt skolen. – Det er takplater som har blåst av skolen. Det er snakk om 70 til 100 kvadratmeter, sier vaktleder Kjartan Lunøe ved 110-sentralen i Finnmark til NTB.

NRK - 30 minutter siden

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

NRK - 1 time siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..

NRK - 1 time siden

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.

NRK - 1 time siden

Spiondømt svenske anker dommen

Svensken Payam Kia, som i januar ble dømt til ni år og ti måneders fengsel for å ha spionert for Russland, anker dommen. Tidligere har hans eldre bror Peyman Kia, dømt til livsvarig fengsel i samme sak, anket dommen. De to iranskfødte brødrene, som er 42 og 35 år gamle, var anklaget for å ha jobbet for den russiske etterretningstjenesten GRU i rundt ti år.

NRK - 2 timer siden

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj har ankommet Paris

krainas president Volodymyr Zelenskyj ankom onsdag kveld Frankrike, som han besøker for første gang siden Russland invaderte hjemlandet. Zelenskyj skal i Paris møte sin franske kollega Emmanuel Macron, opplyser den franske presidentens kontor. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz kommer til møtet i Paris, bekrefter Macrons kontor.

NRK - 2 timer siden

FN: Spår at flytrafikken rister av seg pandemien i 2023

Etterspørselen etter kommersielle flyreiser på verdensbasis ventes å ta seg opp i år og overstige tallene fra 2019, ifølge FNs luftfartsorganisasjon (ICAO). I en prognose som ble lagt fram onsdag, skriver ICAO at de forutser en «fullstendig og bærekraftig» bedring for flytrafikken, og at etterspørselen vil nå nivåer fra før pandemien på de fleste ruter innen utgangen av første kvartal. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Journalist dømt til åtte års fengsel i Belarus

Den polsk-belarusiske journalisten og aktivisten Andrzej Poczobut er dømt til åtte års fengsel i Belarus, opplyser menneskerettsgruppa Vjasna. 49 år gamle Poczobut er en fremtredende representant for den polske minoriteten i Belarus. Han er korrespondent for den polske avisa Gazeta Wyborcza og har rapportert kritisk om president Aleksandr Lukasjenkos regime.

NRK - 3 timer siden

Strynefjellet stenger i natt

På grunn av fare for skred vil rv. 15 Strynefjellet stenge kl. 05 natt til torsdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com