NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 09:57

NRK - 11 mai 21 kl. 12:17

Var utestengt fra skolen

Den 19 år gamle gjerningsmannen var elev ved skolen i Kazan, men møtte ikke til avsluttende eksamener i våres og ble derfor utestengt fra skolen i april. Han karakteriseres som en stille og rolig elev, skriver avisa RBK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kazan, RBK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Var utestengtfra , skolen
E24 - 15 feb. 21 kl. 17:31

Konkurransetilsynet: Dagligvarekjedene kan ha utestengt konkurrenter på 200–300 eiendommer

Ved hjelp av spesielle konkurranseklausuler knyttet til eiendom, kan norske dagligvareselskaper ha utestengt konkurrenter fra å drive virksomhet på en rekke eiendommer, ifølge Konkurransetilsynet..

NRK - 12 mars 21 kl. 16:04

Utestengt fra Facebook

Senter for studier av holocaust og livssynsminoriteter har blitt utestengt fra Facebook, melder de på sine nettsider. Det var søndag kveld at HL-senteret fikk kontoen deaktivert, det gjelder også 12 ansattes privatkontoer. De vet ikke hva årsaken er..

NRK - 14 april 21 kl. 17:06

Utestengt i ti kamper for rasisme

Slavia Praha-spilleren Ondrej Kudela er utestengt i ti europacupkamper for rasisme mot Rangers' Glen Kamara i en europaligakamp 18. mars. Det besluttet Det europeiske fotballforbundet (Uefa) onsdag, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 26 april 21 kl. 18:56

Zlatan kan bli utestengt i tre år

Uefa etterforsker Zlatan Ibrahimovic for hans økonomiske interesser i et spillselskap, noe verken Fifa eller Uefa tillater, skriver Aftonbladet. Zlatan kan få en bot på nesten en million svenske kroner, og kan bli utestengt fra all fotball i tre år..

Dagbladet - 12 juni 21 kl. 03:29

Hyllet «Trump-medisin» - utestengt

Den republikanske senatoren Ron Johnson er utestengt fra Youtube i sju dager for å skrytt av medisinen hydroksyklorokin som behandling mot corona..

VG - 15 juni 21 kl. 17:23

Amerikansk OL-håp utestengt for doping – skylder på burrito

Mellom- og langdistanseløperen Shelby Houlihan (28) er utestengt fra idretten i fire år etter at det ble funnet spor av et anabolt steroid i blodet hennes. Hun hevder hun aldri har hørt om det forbudte stoffet nandrolon..

Aftenposten - 15 juni 21 kl. 17:23

Amerikansk OL-håp utestengt for doping – skylder på burrito

Mellom- og langdistanseløperen Shelby Houlihan (28) er utestengt fra idretten i fire år etter at det ble funnet spor av….

NRK - 17 mars 21 kl. 12:11

En tredel smittet på skolen

En tredel av barn og unge under 20 år som ble registrert smittet i Oslo i forrige uke, ble smittet i barnehagen eller på skolen. Det kommer fram Oslo kommunes ukerapport for uke 10. I forrige uke ble det registrert 1.

NRK - 21 mai 21 kl. 06:02

Massetesting i Oslo-skolen gir håp

Resultatene av massetestingen i Oslo-skolen gir håp om at alle elever kan gå på skolen fram til ferien. Bare tre elever har testet positivt. I mai er det så langt gjennomført over 6000 hurtigtester på videregående skoler i Oslo, melder Aftenposten..

NRK - 16 juni 21 kl. 05:57

Skole brøt opplæringsloven

Statsforvalteren i Innlandet mener den internasjonale skolen i Gjøvik brøt opplæringsloven ved behandling av en elev. En elev følte seg krenket og redd for å gå på skolen etter at ansatte ved skolen flere ganger skal ha brukt fysisk makt, skriver OA..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Koronarammede kommuner får mer

Kommuner som er hardt rammet av koronapandemien får mer penger. 1,5 milliarder kroner skal fordeles på en rekke kommuner i landet. Det skriver kommunal- og moderniseringsdepartementet i en pressemelding.

NRK - 2 minutter siden

Flertall vil gi barn koronavaksine

Et flertall av landets befolkning ønsker at barn ned til 12 års alder skal få koronavaksine. Bare fjorten prosent mener barna ikke bør få vaksinen. Det viser en måling gjennomført av Kantar for NRK..

NRK - 15 minutter siden

OL-publikum bes unngå «high five»

Publikum på OL i Tokyo bes om å unngå å gi hverandre «high fives» eller snakke høyt under lekene, melder Reuters. Årsaken er å forhindre smittespredning..

NRK - 15 minutter siden

45 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 45 nye tilfeller av koronasmitte i kommunene på Nord-Jæren det siste døgnet. 27 av smittetilfellene er registrert i Stavanger. 19 av de smittede i Stavanger er nærkontakter, mens seks har ukjent smittevei.

NRK - 30 minutter siden

Apple Daily gir opp

Den prodemokratiske Hongkong-avisen Apple Daily gir seg, melder AFP. Forrige uke gikk myndighetene til aksjon mot avisen. Kontoer ble sperret og flere ledere pågrepet med hjemmel i den omstridte sikkerhetsloven.

NRK - 30 minutter siden

Krisemøte i Grimstad

26 ungdommer i aldersgruppen 15 til 20 år har testet positivt på koronaviruset i Grimstad. I dag møtes kriseledelsen for å vurdere tiltak..

NRK - 30 minutter siden

Kommunaltopp i Vestfold dømt

En tidligere kommunaltopp i Vestfold er dømt til ni års fengsel for voldtekt av en 13-åring og seksuelle overgrep mot samme gutt og en 15-åring. Agder lagmannsrett dømte han også for oppbevaring av overgrepsmateriale, skriver Sandefjords Blad..

NRK - 30 minutter siden

Katastrofemåling for Abbas

Palestinere flest har vendt ryggen til president Mahmoud Abbas og hans Fatah-parti og mener Hamas bør overta ledelsen, viser en ny meningsmåling. 53 prosent av de spurte mener Hamas bør styre og representere det palestinske folket, mens bare 14 prosent svarer Fatah, viser målingen som er foretatt på Vestbredden og i Gaza av Palestinian Center for Policy and Survey Research, som NTB omtaler. Professor Khalil Shikaki, som i over to tiår har ledet arbeidet med slike målinger, kaller det «et dramatisk skifte», om enn ikke uventet etter den siste krigen mellom Israel og Hamas.

NRK - 45 minutter siden

Moskva vil samarbeide om cyberkrim

Russland vil samarbeide med USA for å finne cyberkriminelle, skriver Reuters. Nyhetsbyrået siterer et annet nyhetsbyrå som heter RIA, som siterer sjefen for det russiske sikkerhetspolititiet, Alexander Bortnikov. Bortnikov sier at sikkerhetsbyrået vil følge avtalene mellom USAs president Joe Biden, og Russlands president Vladimir Putin- De diskuterte cybersikkerhet tidligere denne måneden i Sveits..

NRK - 45 minutter siden

Vei stengt på grunn av bilbrann

Fylkesvei 255 ved Fåberg kirke på Lillehammer er stengt på grunn av en bilbrann. Det opplyser vegtrafikksentralen øst på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt