NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 20:47

NRK - 11 mai 21 kl. 03:11

Vannlekkasje i Stavanger stanset

I Stavanger har fem hus fått vann i kjeller etter en vannlekkasje i en gate. En kjeller har fått halvannen meter med vann, skriver 110 Sørvest på Twitter. Vannlekkasjen i gaten ble stanset ca. 02.10..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stavanger, Sørvest, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vannlekkasjei , Stavanger, stanset
NRK - 11 mai 21 kl. 02:01

Vannlekkasje i Stavanger

I Stavanger har brannvesenet rykket ut etter melding om vannlekkasje ved Tasabekken Hafrsfjord. Mannskap fra Kvernevik brannstasjon bistår beboere før vann trenger inn i bolig, skriver 110 Sørvest på Twitter. Vannverket i kommunen er varslet og skal være på vei..

NRK - 14 feb. 21 kl. 07:39

Vannlekkasje i Oslo gir glatt føre

En større vannlekkasje i Ila i Oslo får politiet til å advare beboere og trafikanter. Kommunen og brannvesenet har ikke funnet kilden til lekkasjen rett vest for Akerselva. Det er svært kaldt i Oslo, og det vil bli glatt, skriver politiet på Twitter..

Aftenposten - 14 feb. 21 kl. 09:10

Stor vannlekkasje i Oslo sentrum. Politiet ber folk være varsomme.

Det har vært en større vannlekkasje i Maridalsveien/Sagveien i Oslo søndag morgen..

VG - 14 feb. 21 kl. 10:29

Vannlekkasje i Oslo: Husstander kan bli uten vannforsyning

Det renner fremdeles vann nedover flere gater i området rundt Sagene og Alexander Kiellands plass i Oslo etter en større vannlekkasje..

VG - 14 feb. 21 kl. 10:29

Vannlekkasje i Oslo: Mange beboere uten vann

Mange beboere på Ila og området rundt i Oslo er uten vann etter en større vannlekkasje..

VG - 03 mars 21 kl. 17:21

Lier-raset: Vannlekkasje trolig årsak – kvikkleire 11 meter under bakken

LIER (VG) Raset på Egge i Lier få dager etter Gjerdrum-skredet, ble trolig utløst av en vannlekkasje i romjulen. Boring i grunnen mandag viste også kvikkleire 11 meter under bakkenivå..

NRK - 06 juni 21 kl. 01:06

Vannlekkasje i Kirkenes

Det har oppstått en større vannlekkasje på et industriområdet i Kirkenes. Det jobbes med å stansen lekkasjen, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 06 juni 21 kl. 03:22

Vannlekkasje stanset i Kirkenes

Vannlekkasjen som tidligere ble meldt om på et industriområde i Kirkenes er stanset. Det jobbes med opprydding på stedet, melder politiet i Finnmark..

NRK - 06 mars 21 kl. 23:20

To fester stanset på Sørlandet

Politiet i Agder har stanset to fester i kveld. En fest ble stanset på Skjebstad i Mandal ved 22-tiden. Litt tidligere ble en annen fest stanset på Nordås i Grimstad..

NRK - 09 april 21 kl. 15:16

Nye smittede i Stavanger og Sandnes

Det er registrert 13 nye smittetilfeller i Stavanger og 7 i Sandnes, skriver Stavanger Aftenblad. Av de smittede i Stavanger er åtte smittet via kjente nærkontakter, mens fire har ukjent smittekilde. For den siste er smittekilden usikker, skriver avisa.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fem omkom i ulukke i Belgia

Fem menneske er funne døde etter at ein skule som var under bygging i Antwerpen, raste saman. I tillegg er ni personar skadde, åtte av dei alvorleg, ifølgje nyheitsbyrået Belga. Ulukka skjedde fredag.

NRK - 15 minutter siden

UD ønsker dialog med Iran

– Vi har registrert resultatet av presidentvalget i Iran og notert oss den lave valgdeltakelsen. Vi ønsker å ha et best mulig bilateralt forhold og opprettholder dialog også i vanskelige tider. Iranske myndigheter er godt kjent med norske synspunkter, sier statssekretær Audun Halvorsen (H) i Utenriksdepartementet til NTB.

NRK - 30 minutter siden

47 drepne i kampar i Jemen

47 er drepne etter kampar nord i Jemen, seier militære kjelder ifølgje nyheitsbyråat AFP. Kampane skal ha skjedd mellom myndigheitsstyrkar og opprørsgruppa Houthier..

NRK - 30 minutter siden

Taliban erobrer to nye distrikt

Taliban-opprørere har tatt kontroll over to nye distrikter i Afghanistan, et av dem i Faryab der norske styrker i mange år hadde ansvaret for sikkerheten. Siden torsdag har opprørerne tatt kontroll over Shirin Tagab i Faryab-provinsen, samt Daha-e Ghori i Baghlan-provinsen. Begge ligger nord i landet.

NRK - 1 time siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 1 time siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 1 time siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 2 timer siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 2 timer siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt