NRK > Nyheter

Monday, 05 December, 13:35

NRK - 25 sep 22 kl. 23:10

Valgprognose: Høyrekoalisjonen ser ut til å vinne valget i Italia

Høyrekoalisjonen med Giorgia Meloni ser ut til å vinne det italienske valget med mellom 41 og 45 prosent, ifølge målinger. Høyrepopulisten Meloni, som er partileder i Italias brødre, ser dermed ut til å bli landets neste statsminister. Ytre høyre-koalisjonen består i tillegg av partiene Ligaen og Fremad Italia. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Giorgia Meloni, Meloni, Italias, Ligaen, Fremad Italia, NTB, Italia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Valgprognose, Høyrekoalisjonen, serut , tilå , vinne, valgeti , Italia
Aftenposten - 25 sep 22 kl. 23:08

Valgprognose: Høyrekoalisjonen vinner i Italia

Høyrekoalisjonen med Giorgia Meloni ser ut til å vinne det italienske valget med mellom 41 og 45 prosent, ifølge….

VG - 25 sep 22 kl. 23:22

Valgprognose: Høyrekoalisjonen vinner i Italia

Høyrekoalisjonen med Giorgia Meloni ser ut til å vinne det italienske valget med mellom 41 og 45 prosent, ifølge målinger..

VG - 25 sep 22 kl. 23:22

Høyrekoalisjonen vinner i Italia

Høyrekoalisjonen med Giorgia Meloni ser ut til å vinne det italienske valget med mellom 41 og 45 prosent, ifølge målinger..

Aftenposten - 25 sep 22 kl. 23:08

Høyrekoalisjonen går mot brakseier i Italia

Høyrekoalisjonen ledet av Giorgia Meloni går mot en storseier i Italia..

Klartale - 04 okt 22 kl. 13:40

Her vokter unge menn og kvinner grensa døgnet rundt

Soldatene gjør en viktig oppgave for norsk forsvar og politi. Spesielt nå. De siste ukene har Norge passet ekstra på.

Klartale - 30 sep 22 kl. 06:00

En dag kan Exenos bli noens øyne

– Foran, foran, foran sier Anette Hornfelt med høy stemme. Hun snakker til hunden Exenos.En dag kan hunden på halvannet år hjelpe en person med å gå.

NRK - 26 sep 22 kl. 04:12

Meloni sier hun ønsker å lede Italias nye regjering

Høyrepopulisten Giorgia Meloni sier hun vil lede Italias neste regjering og at den vil jobbe for alle italienere. Høyrekoalisjonen bestående av Melonis Italias brødre, Ligaen og Fremad Italia ser ut til å ha vunnet valget med god margin. – Italienere har kommet med et klart budskap om at de ønsker en høyreregjering ledet av Italias brødre, sier Meloni natt til mandag.

NRK - 26 sep 22 kl. 02:12

Sosialdemokratene erkjenner valgnederlag i Italia

Sosialdemokratene (PD) erkjenner nederlag i det italienske valget. Foreløpige resultater viser at høyrekoalisjonen styrer mot en komfortabel seier. – Det er en trist kveld for landet, sier Debora Serracchiani fra PD i partiets første kommentarer til valgresultatet, skriver Reuters.

Aftenposten - 25 sep 22 kl. 23:08

Høyresiden går mot brakseier i Italia

Når over 80 prosent av valgdistriktene er talt opp, ligger høyrekoalisjonen i Italia an til å få rundt 44 prosent av….

NRK - 27 sep 22 kl. 12:42

Endelig valgresultat i Italia

Høyrekoalisjonen med Giorgia Meloni i spissen vant valget i Italia med 43,8 prosent av stemmene, viser de endelige resultatene etter valget søndag. Melonis eget parti Italias brødre fikk totalt 26 prosent av stemmene. De andre to partiene i koalisjonen, Ligaen og Fremad Italia, fikk henholdsvis 8,8 prosent og 8,1 prosent oppslutning.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Arbeidsulykke på Selsbakk

En person skal være skadd i forbindelse med arbeid med ei gravemaskin på Selsbakk i Trondheim. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 15 minutter siden

Huitfeldt tente juletre i London

– Det nære forholdet vi har til Storbritannia er en bærebjelke i norsk sikkerhetspolitikk. Krigen i Ukraina har vist at i kriser står vi sterkere sammen, sier utenriksminister Anniken Huitfeldt. Hun er i dag på besøk i London og tente tradisjon tro et juletre utenfor det britiske utenriksdepartementet, som takk for godt samarbeid.

NRK - 15 minutter siden

Arne Jensen skal leie Baneheia-gruppe

Tidlegare generalsekretær i Norsk Redaktørforening Arne Jensen skal leie pressas Baneheia-gruppe, skriv Journalisten. Fleire mediehus går no gjennom korleis dei har dekka Baneheia-saka. Gruppa som Norsk Presseforbund har sett ned skal sjå meir overordna på korleis media følger opp saka.

NRK - 15 minutter siden

Lyser ut veiprosjekt på nytt

Arbeidet med å oppgradere Glaskartunnelen på E39 i Bergen lyses ut på nytt. Årsaken er at bare en av tre entrepenører, som opprinnelig leverte inn anbud, ble kvalifisert av Statens vegvesen. Det springende punktet har vært hvordan entreprenørene har tenkt å løse den komplekse trafikkavviklingen i prosjektet..

NRK - 30 minutter siden

Vil ikkje lovfeste rettar til funksjonshemma

Eit fleirtal på Stortinget seier nei til å ta FN-konvensjonen om rettar til personar med nedsett funksjonsevne inn i det norske lovverket. Det er Raudt som har fremma forslaget. Konvensjonen er godkjent av Noreg, men ifølge innstillinga frå justiskomiteen vil verken Arbeidarpartiet, Senterpartiet, Høgre eller Framstegspartiet oppdatere lovverket.

NRK - 30 minutter siden

Eksplosjon ved flybase i Russland

Mandag morgen kom det meldinger om en eksplosjon ved eller på flybasen Engels i Saratov-regionen i Russland. Geoverifiserte videoer fra området viser at det har skjedd en eksplosjon i området. Det kan imidlertid ikke slås fast at eksplosjonen har skjedd på flybasen.

NRK - 30 minutter siden

Unio-lederen: Er streikeretten reell?

–Reallønnsveksten vi krevde og forventet i årets tariffoppgjør, er nå bare en illusjon. Prisveksten er langt høyere enn lønnsveksten, sa leder Ragnhild Lied da hun åpnet den årvisse Unio-konferansen på Sundvolden i dag. Med statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) i salen gikk hun hardt ut mot regjeringens bruk av tvungen lønnsnemnd for å avbryte lærerstreiken tidligere i høst.

NRK - 1 time siden

Brann i enebolig i Porsgrunn med fare for spredning

Det er full fyr i en enebolig i Porsgrunn og brannvesenet jobber iherdig med å unngå spredning til garasjen som ligger ca. en meter fra huset. Huseier har bekreftet til politiet at det ikke er personer inne i huset.

NRK - 1 time siden

Meldinger om luftangrep mot Ukraina

En talsperson for det ukrainske luftforsvaret sier ifølge Reuters at Russland har satt i gang et nytt missilangrep mot landet. Flyalarmer ble hørt mange steder i Ukraina på mandag, melder nyhetsbyrået. De viser til lokale myndigheter, som skal ha oppfordret sivilbefolkningen til å søke tilflukt..

NRK - 1 time siden

Flyalarm i Ukraina

Flyalarmer ble hørt mange steder i Ukraina på mandag, melder Reuters. De viser til lokale myndigheter, som skal ha oppfordret sivilbefolkningen til å søke tilflukt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com