VG > Sport

Fredag, 07 Mai, 13:30

VG - 17 sep. 19 kl. 18:01

Valgforsker om bråket: En regjering i oppløsning

OSLO/BERGEN (VG) Både regjeringen og Venstre viser tendenser til oppløsning, sier valgforsker Svein Erik Tuastad ved Universitetet i Stavanger (UiS)..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslobergen, Venstre, Svein Erik Tuastad, Universitetet, Stavanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Valgforskerom , bråketEn , regjeringi , oppløsning
P4 - 17 sep. 19 kl. 18:16

- Regjeringen viser tendenser til oppløsning

Det er tendenser til at regjeringen kan gå i oppløsning som følge av feiden mellom Venstre og FrP. Det sier valgforsker ved Universitet i Stavanger, Svein Erik Tuastad til VG. Venstre og FrP er nok en gang på kollisjonskurs etter at Venstre-topp Abid Raja anklaget FrP for å spre brun propaganda under valgkampen, noe FrP har reagert kraftig på.

P4 - 19 aug. 19 kl. 14:32

Valgforsker: - Toget kan ha gått for Frp

Toget har på mange måter gått for Fremskrittspartiet selv om det skulle komme en løsning i den store bompengestriden. Det mener valgforsker Jon Helge Lesjø. I dag er det kun 3 uker igjen til lokalvalget og det fremstår som regjeringen er i en fastlåst situasjon.

P4 - 17 des. 19 kl. 12:47

– Videregående opplæring har behov for fornying

Videregående opplæring har behov for fornying. Det er konklusjonen fra Liedutvalget, som i dag la frem rapporten om hva som fungerer og ikke fungerer i videregående skole. Rapporten inneholder over 100 tiltak til endringer i struktur, organisering og fagsammensetning i fremtidenes videregående opplæring.

P4 - 10 juli 19 kl. 22:16

Isbre i Antarktis går i oppløsning

Én av de største isbreene i Antarktis går i oppløsning, og nærmer seg et punkt der hele breen vil smelte - selv om den globale oppvarmingen stanses. Det kommer frem i en ny rapport, skriver The Guardian. Vannet fra denne isbreen alene kan føre til at havet stiger med en halv meter.

P4 - 25 okt. 19 kl. 16:48

Venstres medlemslister viser full oppløsning

Venstres medlemslister viser en partiorganisasjon i full oppløsning. Over 100 lokallag har mistet minst halvparten av medlemmene siden 2015, skriver Nationen. I 26 lokallag er alle medlemmene borte.

P4 - 17 sep. 19 kl. 07:22

Tror noen går ut av regjeringen

- Regjeringen kan gå i oppløsning allerede i høst. Det tror valgforsker Svein Tore Marthinsen. Før valget holdt bompengekrangelen mellom Venstre og Frp på å utløse en regjeringskrise og etter et elendig lokalvalg fortsatte de to kranglingen da Venstres Abid Raja anklaget Frp for å komme med «brun propaganda».

NRK - 09 sep. 19 kl. 22:17

Valgforsker: – Europeiske trender

– I Europa har vi sett at grønne partier og det radikale venstre styrker seg, mens de tradisjonelle partiene svekkes, sier valgforsker ved NTNU Peter Egge Langsæther til NTB, og peker på at tendensen er den samme i Norge..

P4 - 11 sep. 19 kl. 15:41

Valgforsker: - Kan tyde på regjeringsslitasje

- At alle regjeringspartiene gjør det dårlig i kommunevalget kan tyde på regjeringsslitasje. Det sier valgforsker Bernt Aardal ved Universitet i Oslo. Alle partiene gikk tilbake og må nå gå i seg selv for å finne ut hvorfor de ikke klarte å mobilisere flere velgere.

Aftenposten - 15 sep. 19 kl. 18:07

Valgforsker: – Hvis Venstre skifter side kan det forandre Oslo-politikken for lang tid fremover

Miljøpartiet De Grønne vurderer å vrake Rødt til fordel for Venstre som byrådspartner. Det kan gi rødgrønt styre i Oslo i lang tid fremover, mener valgforsker..

Aftenposten - 15 sep. 19 kl. 18:07

Valgforsker: – Hvis Venstre skifter side, kan det forandre Oslo-politikken for lang tid fremover

Miljøpartiet De Grønne vurderer å vrake Rødt til fordel for Venstre som byrådspartner. Det kan gi rødgrønt styre i Oslo i lang tid fremover, mener valgforsker..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Mol etter negativ test: – Utrolig merkelig

Onsdag ble det kjent at volleyball-stjernen Anders Mol (23) hadde testet positivt for coronaviruset. Fredag fikk han beskjed om at ny test var negativ..

VG - 3 timer siden

Ikke lenger smittenedgang i Oslo ifølge Nakstad: – Litt bekymringsfullt

Etter en måned med synkende smittetrend, flater nå trenden ut både nasjonalt og i Oslo, og i Bergen kan det være tegn på en oppgang, ifølge assisterende helsedirektør Espen Nakstad..

VG - 3 timer siden

Sønn siktet for drap på mor i Lyngdal

Mannen som er siktet for drapet på den eldre kvinnen som ble funnet død i Lyngdal torsdag er avdødes sønn..

VG - 4 timer siden

Robert Downey Jr i sorg: Mistet assistenten i bilkrasj

Mange i Marvel-stallen sørger over tapet av Jimmy Rich – en nær venn og samarbeidspartner. Særlig Robert Downey Jr. er knust..

VG - 4 timer siden

Stakkarslig maktarroganse

Kinas paranoide lederskap fortsetter å tyne demokratibevegelsen i Hongkong..

VG - 4 timer siden

Hjertevarmt fra Lucinda Riley! Bokanmeldelse: «Den savnede søsteren»

Hun vet å svinge seg på tastaturet, Lucinda Riley. I jakten på den siste av syv søstre i bok syv fartes det verden over med detaljrikdom, blomstrende skildringer og familiehemmeligheter i fleng..

VG - 4 timer siden

Kilder til VG: Brann og Sandviken slår seg sammen

Neste sesong blir Brann mest sannsynlig å se i Toppserien..

VG - 4 timer siden

Robert Downey Jr i sorg: Mistet assistenten sin i bilkrasj

Mange i Marvel-stallen sørger over tapet av Jimmy Rich – en nær venn og samarbeidspartner. Særlig Robert Downey Jr. er knust.

VG - 4 timer siden

«25 under 25»: Fraværsgrensen er her for å bli!

Fraværsgrensen var aldri ment som den eneste løsningen ovenfor sårbare elever, men regelen er heller ikke årsaken til at enkelte elever sliter..

VG - 6 timer siden

Tennisekspert om Ruud: – Han kan slå alle på grus

Eurosport-kommentator og tidligere tennisspiller Christer Francke mener at Casper Ruud (22) har nådd et nytt nivå..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt