NRK > Nyheter

Wednesday, 17 August, 04:25

NRK - 27 okt 21 kl. 04:58

Vaksineringen har stoppet opp

Koronavaksineringen her i landet har nesten stoppet opp, skriver Aftenposten. 581.000 voksne nordmenn er ikke fullvaksinert. I 295 av landets 356 kommuner har en ikke nådd målet om å fullvaksinere 90 prosent av den voksne befolkningen. Nesten halvparten av dem som ikke har tatt vaksine, er født utenfor Norge.
Les mer på NRK


Les mer om:
Aftenposten, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vaksineringenhar , stoppet, opp
NRK - 17 jul 21 kl. 17:35

Får is for å ta vaksinen i Våler

Våler kommune tilbyr gratis is til personer som tar koronavaksinen de neste to ukene. Ordfører Reidar Kaabbel forteller at de gjerne skulle tilbudt en gratis halvliter med øl til de som tar imot vaksinen, men at det ikke lar seg gjøre. – Men en is, det kan vi gi.

NRK - 29 okt 21 kl. 01:45

Sprøytemangel truer vaksineringen

Den kronglete koronavaksineringen i Afrika kan bli ytterligere forsinket av en mangel på sprøyter akkurat idet vaksinedosene vil strømme inn på kontinentet. Unicef mener det vil være mangel på opp til 2,2 milliarder engangssprøyter som brukes til vaksineringen, ifølge WHO. Mangelen vil vedvare minst ut første kvartal neste år, tror WHO.

NRK - 06 aug 21 kl. 09:22

Molde i innspurten av vaksineringen

Molde kommune er nå i innspurten av vaksineringen for dose 1 til de siste aldersgruppene. Det har vært satt over 29.000 vaksinedoser i Molde kommune.

NRK - 08 sep 21 kl. 16:21

Vaksinerer 12-15 åringene fra mandag

Unge født i år 2006–2008 vil fra og med mandag 13. september i uke 37 få tilbud om koronavaksine i Oslo kommune. De som er født i 2009 og har fylt 12 år kan møte til drop-in fra mandag 20.

NRK - 29 sep 21 kl. 23:18

Vaksinering går tregere og tregere

67 prosent av alle i Norge er fullvaksinert. 82 prosent av de over 16 år er vaksinert med to doser. Men vaksineringen går tregere og tregere.

Klartale - 27 okt 21 kl. 08:13

Nesten full stopp i vaksineringen i Norge

Svært få kommuner har nådd målet for korona-vaksineringen. Blant voksne født i Norge er målet nådd. Men mange som er født i utlandet har bare fått én eller ingen doser..

Aftenposten - 26 okt 21 kl. 17:05

Nå har vaksineringen i Norge nesten stoppet opp. Det kan få konsekvenser for pandemien i vinter.

Norge har nådd grensen for hvor mange som er villig til å la seg vaksinere mot korona. 581..

Aftenposten - 27 okt 21 kl. 19:27

Helsebyråden ser smitten øke i Oslo. Særlig èn faktor gjør ham beroliget.

Det er nå en økende smittetrend i Norge og i Oslo. I tillegg har vaksineringen nesten stoppet opp..

Klartale - 09 jun 22 kl. 06:30

Izabely vokste opp i favelaen

Rio de Janeiro er kjent for vakre strender og livlige fester. Turister fra hele verden kommer til den brasilianske byen. De nyter vakker natur, godt vær og luksus.

NRK - 04 aug 21 kl. 14:16

Vaksinering i Sør-Afrika går opp

Etter en treg start har Sør-Afrika fått opp farten på vaksineringen. I forrige uke fikk 220.000 mennesker vaksine per dag, og målet er 300.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Ventet renteheving er unødvendig

Sjeføkonom Jan Ludvig Andreassen i Eika-gruppen mener en ventet renteheving fra Norges Bank er unødvendig, skriver Børsen i Dagbladet. Han viser blant annet til at det ikke er vekst i norsk økonomi. Samtidig stiger oljefondet markant i verdi på grunn av stigende rente.

NRK - 45 minutter siden

SSB: Unoterte AS bokføres med for lav verdi

Verdien på unoterte aksjeselskaper er kraftig undervurdert i formuesstatistikken og fører til lavere skatt for dem som eier dem, skriver SSB i en fersk rapport. Flere av Norges rikeste familier har organisert eierinteressene sine i aksjeselskaper som ikke er børsnotert. Dette dreier seg blant annet om Reitanfamiliens selskap Reitan AS, Stein Erik Hagens Canica og Christen Sveaas' Kistefos, skriver Klassekampen.

NRK - 45 minutter siden

Cuba åpner for utenlandske investeringer

Cuba åpner for første gang for utenlandske investeringer i grossist- og detaljhandel og håper det skal bidra til å løse den akutte varemangelen i landet. Det er akutt mangel på mat, medisiner og drivstoff i landet og utbredt misnøye, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Elon Musk vil kjøpe ManU

Den amerikanske millirdæren Elon Musk sier på Twitter at han vil kjøpe den britiske fotballklubben Manchester United..

NRK - 1 time siden

Sarah Palin satser på politisk comeback

Sarah Palin som stilte til valg som visepresident sammen med John McCain i 2008, ønsker comeback i politikken og stiller opp i kongressvalget i høst fra Alaska. Donald Trump har uttalt sin støtte til Palin. På neste tirsdag vil velgerne i Alaska avgjøre om hun får plass i Representantenes hus..

NRK - 1 time siden

Kansas starter omtelling etter anklager om juks

Kansas har startet en delvis omtelling av stemmesedlene etter valget der et klart flertall stemte for å beholde retten til abort. Velgerne gikk inn for å beholde retten til abort med 59 mot 41 prosent. 165.

NRK - 2 timer siden

Store branner herjer i Spania og Portugal

Både i Spania og Portugal er hundrevis av brannmannskaper satt inn i kampen mot flere store skogbranner. 300 brannmenn jobbet hele natt til tirsdag for å få kontroll over en enorm brann i nærheten av Valencia som hittil har lagt nesten 100 kvadratkilometer i aske. Brannen ble utløst av lyn lørdag kveld og spredte seg raskt.

NRK - 2 timer siden

Vänsterpartiet krever plass i Sveriges neste regjering

Det er et krav at Vänsterpartiet inngår i en eventuell sosialdemokratisk-ledet regjering etter valget i Sverige til høsten, sier partileder Nooshi Dadgostar til nyhetsbyrået TT ifølge NTB. Mandag meldte Centerns leder Annie Lööf at hun og hennes parti står klar til å inngå i en ny regjering, men betingelsen er som før at Vänsterpartiet holdes utenfor. 11.

NRK - 2 timer siden

17 soldater drept i tyrkisk angrep

I Syria skal minst 17 soldater være drept i et tyrkisk luftangrep nær grensen til Tyrkia. Tyrkiske styrker og kurdiske soldater som kontrollerer området har skutt mot hverandre de siste dagene. Ifølge den syriske observatørgruppa SOHR ble soldatene drept i luftangrepet mot en syrisk stilling.

NRK - 3 timer siden

Fikk 34 års fengsel for retweet

En 34 år gammel saudiarabisk kvinne er dømt til 34 års fengsel for ting hun har skrevet på Twitter, melder The Guardian. Salma al-Shehab er anklaget for å ha bidratt til å skape sosial uro og for å destabilisere nasjonal sikkerhet ved å republisere innhold fra dissidenter og aktivister. Salma al-Shehab er student ved Leeds University og ble arrestert da hun var hjemme i Saudi-Arabia på ferie..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com