VG > Utenriks

Saturday, 22 January, 03:33

VG - 08 nov 21 kl. 08:55

Vaksinepåbud vekker reaksjoner

Stadig flere europeiske land retter restriksjonene mot den uvaksinerte delen av befolkningen. Nå protesterer de uvaksinerte mot vaksinepassene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vaksinepåbud, vekker, reaksjoner
NRK - 30 okt 21 kl. 01:02

10 delstarter saksøker vaksinepåbud

Ti delstater i USA går til sak mot president Joe Bidens vaksinepåbud for ansatte i firmaer med offentlige kontrakter. Alaska, Arkansas, Iowa, Missouri, Montana, Nebraska, New Hampshire, Nord-Dakota, Sør-Dakota og Wyoming mener påbudet er grunnlovstridig..

Aftenposten - 14 okt 21 kl. 11:00

Flykaos utløste ny strid i USA om vaksiner. Texas snur opp ned på Bidens påbud.

USAs politiske strid om vaksinepåbud i arbeidslivet spisser seg til. I Texas forbys slike krav..

NRK - 30 okt 21 kl. 04:37

12 delstater til sak mot Biden

Tolv delstater i USA går til sak mot president Joe Bidens vedtak om vaksinepåbud for ansatte i firmaer med offentlige kontrakter. Delstatene ber en føderal dommer blokkere kravet fordi de mener det er grunnlovsstridig, melder NTB/AFP..

NRK - 02 nov 21 kl. 08:08

2300 sykmeldte brannkonstabler

I New York by har 2300 brannkonstabler ringt inn med sykmelding samme dag som byen innførte vaksinepåbud for sine kommunalt ansatte. Påbudet har ført til protester fra folk som mener det er urimelig at myndighetene skal pålegge dem å ta vaksine for å jobbe. Borgermesteren sier rett ut at han ikke tror noe på at alle de som har meldt seg syke er det..

VG - 08 nov 21 kl. 08:55

Demonstrerer mot vaksinepåbud

Stadig flere europeiske land retter restriksjonene mot den uvaksinerte delen av befolkningen. Nå protesterer de uvaksinerte mot vaksinepassene..

NRK - 20 jul 21 kl. 18:37

Færre allergiske vaksine-reaksjoner

En dansk studie omtalt av DR viser at færrre enn ventet får allergisk reaksjon etter koronavaksinen. Tre av nesten 200.000 vaksinerte i Danmark fikk allergiske reaksjoner på vaksinet, slår studien fra Odense Universitetssykehus fast.

NRK - 20 aug 21 kl. 13:35

Danmark: Sårbare grupper får dose 3

En tredje vaksinedose til personer med svekket immunforsvar planlegges nå i Danmark. Det opplyser Sundhedsstyrelsen i landet ifølge NTB. Etaten varsler nye retningslinjer for koronavaksiner neste uke.

NRK - 08 sep 21 kl. 18:07

WHO: Vent med tredje dose

Lederen for Verdens helseorganisasjon (WHO) ber rike land med gode vaksineforsyninger om å vente ut året med tredjedoser til fullvaksinerte. WHOs generalsekretær Tedros Adhanom Ghebreyesus utvider dermed en tidligere oppfordring, der han ba om at vaksinepåfyll for fullvaksinerte stanses fram til slutten av september. Bakgrunnen er et ønske om å jevne ut de store forskjellene i vaksinedekning mellom fattige og rike land..

NRK - 30 okt 21 kl. 00:54

Vaksinemotstand tapte i høyesterett

Høyesterett i USA har avvist å blokkere en lov i delstaten Maine som krever at visse helsearbeidere må være fullvaksinert mot koronaviruset. En gruppe helsearbeidere hevder at vaksinepåbudet er i strid med religionsfriheten i grunnloven, skriver CNN..

VG - 09 aug 21 kl. 19:47

Prinsesse vekker oppsikt med dramatisk instagram-bilde

Prinsesse Charlene (43) av Monaco vekker oppsikt med et dramatisk bilde av seg selv som hun publiserte søndag..

Fler nyheter fra VG

VG - 12 jan 22 kl. 02:48

Passasjer brøt seg inn i cockpit - prøvde å hoppe ut av vinduet

American Airlines-flyet fra Honduras til Miami kom ikke lenger enn til rullebanen da en passasjer bestemte seg for å gå berserk..

VG - 12 jan 22 kl. 11:06

Sør-Afrikas coronasjef om intensivavdelingene: – Omikron ser ikke ut til å påvirke lungene

PRETORIA (VG) Regjeringens coronasjef mener det ville vært rart hvis Norge plutselig så en økning av dårlige omikron-pasienter..

VG - 12 jan 22 kl. 13:04

Johnson under press: Beklager hagefest under nedstenging

Storbritannias statsminister Boris Johnson bekrefter at han deltok på den mye omtalte hagefesten i statsministerboligen..

VG - 12 jan 22 kl. 15:38

Etter krisemøte: Advarer mot «stort feilgrep»

BRUSSEL/OSLO (VG) I møtet med Nato-landene fikk Russland tilbud om en serie møter for å dempe den spente situasjonen i Europa. Men Russland var ikke klare til å svare umiddelbart på invitasjonen ifølge Nato-sjef Jens Stoltenberg..

VG - 12 jan 22 kl. 16:32

Prins Andrew må i retten

Prins Andrews forsøk på å få forkastet det sivile søksmålet for seksuelle overgrep har blitt avvist..

VG - 12 jan 22 kl. 18:19

Stoltenberg til VG: Tilbød forhandlinger - venter på russisk svar

BRUSSEL (VG) Nato-landene og Jens Stoltenberg avventer nå Russlands svar på tilbudet om forhandlinger for å redusere spenningen rundt Ukraina. De russiske diplomatene var ikke beredt til svare ja eller nei over bordet i Nato Russland-rådet..

VG - 09 nov 21 kl. 08:24

Egg ble forvekslet på prøverørsklinikk

To amerikanske babyer ble født inn i «feil» familier etter en forveksling av befruktede egg på en prøverørsklinikk. Nå havner saken i retten..

VG - 09 nov 21 kl. 02:46

Wales: Mann satt seg fast i grottesystem – reddet ut etter to døgn

En storstilt redningsaksjon lyktes mandag i å redde ut en mann som i helgen falt og skadet seg inne i et hulesystem i Wales..

VG - 08 nov 21 kl. 18:22

Irak er i høyspenn etter et attentatforsøk med droner: – Et veiskille

BEIRUT (VG) Søndag ble Iraks statsminister forsøkt likvidert – av eksplosive droner. Bevisene peker mot Iran..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt