NRK > Nyheter

Sunday, 05 December, 05:30

NRK - 11 sep 21 kl. 18:06

Vaksinemotstandere protesterer

Hundrevis av vaksinemotstandere samlet seg til protest lørdag i Istanbul, tross høye smittetall blant befolkningen i Tyrkia. Videoer viser demonstranter, stort sett uten munnbind, på Maltepe-plassen, der de ropte slagord som «Vi gjør motstand mot vaksinering» og bar plakater med tekst mot vaksiner og fascisme. Vaksinering er ikke obligatorisk i Tyrkia, men helseminister Fahrettin Koca oppfordrer folk til å ta vaksinen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Istanbul, Tyrkia, Maltepe, Fahrettin Koca

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vaksinemotstandere, protesterer
NRK - 04 sep 21 kl. 15:23

Vaksinemotstandere angrep TV-kanal

En gruppe koronafornektere og vaksinemotstandere brøt seg i går kveld inn i lokalene til Slovenias statlige kringkasting RTVS. Ifølge lokale medier trengte kom de seg helt frem til et TV-studio før politiet fikk dem ut igjen..

NRK - 12 sep 21 kl. 04:19

Vaksinemotstandere boikotter butikk

Den britiske supermarkedkjeden Morrisons vil ikke betale sykepenger til ansatte som blir koronasyke om de ikke har vaksinert seg. Vaksinemotstandere varsler boikott av kjeden. Storbritannias nest største fagforening Unite er også kraftig provosert.

Aftenposten - 15 sep 21 kl. 11:42

Californias guvernør vant valget, mot vaksinemotstandere og en bjørneeier

Velgerne i California vil beholde guvernøren sin. Samtidig sendte de et kraftig signal til vaksinemotstandere..

NRK - 14 jun 21 kl. 01:55

Vaksinemotstandere tapte søksmål

Sykehusansatte ved et av de største sykehusene i Texas gikk til sak, etter å ha fått krav om å ta koronavaksinen. Det ble avvist av en føderal domstol. Dommer lynn Hughes skriver i sin kjennelse, at det er forkastelig av sykehusarbeiderne sammenligne vaksineringen med medisinske eksperimenter under holocaust, slik de har gjort i søksmålet..

NRK - 07 aug 21 kl. 08:04

Venter store demonstrasjoner

Fire forskjellige demonstrasjoner ventes å finne sted i Paris på lørdag, og over hele Frankrike skal vaksinemotstandere uttrykke sin misnøye med restriksjonene som har blitt innført. Det skriver nyhetskanalen BFM TV. 3000 politifolk skal forsøke å bevare roen i hovedstadsbyen.

NRK - 09 aug 21 kl. 16:24

Antivaxere prøvde å storme BBC

Vaksinemotstandere prøvde å storme BBCs Kringkastingssenter i White City i Vest-London tidligere i dag. Det skriver The Independent. Videoer delt på sosiale medier viser en stor gruppe demonstranter som forsøker å komme seg inn i kontorbygningen til tross for en betraktelig tilstedeværelse fra politiet..

Aftenposten - 08 sep 21 kl. 16:04

Journalisten skrev positivt om vaksiner. Her kaster en vaksinemotstander en brannbombe inn i huset hans.

Journalister i blant annet Nederland, Italia, Tyskland, Frankrike og USA trues av vaksinemotstandere..

NRK - 16 sep 21 kl. 22:22

Facebook tar grep mot bevegelse

Facebook tar i bruk hardere grep for å stenge ned brukerkontoer som er tilknyttet den tyske Querdenken-bevegelsen. Det omfatter koronavirusfornektere, vaksinemotstandere og ytre-høyre aktivister. – Det er Facebooks første målrettede handling mot en gruppe som de omtaler gjør «koordinert sosial skade», sier selskapets sikkerhetspolitikk, Nathaniel Gleicher, til nyhetsbyrået DPA.

NRK - 25 sep 21 kl. 07:51

Krav om vaksinepass i Nederland

I Nederland blir det fra lørdag krav for alle over 13 år om vaksinepass på restauranter, idrettsstevner og kulturarrangementer som konserter og teater. Vaksinemotstandere har varslet protest i Haag lørdag. Samtidig avvikles andre tiltak, som regelen om å holde halvannen meters avstand, på grunn av lavere smitte og høye vaksinerater..

Dagbladet - 11 okt 21 kl. 18:22

Holder konserter bare for uvaksinerte

Nekter samtidig for at de er vaksinemotstandere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt