NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 17:39

NRK - 12 sep 21 kl. 04:19

Vaksinemotstandere boikotter butikk

Den britiske supermarkedkjeden Morrisons vil ikke betale sykepenger til ansatte som blir koronasyke om de ikke har vaksinert seg. Vaksinemotstandere varsler boikott av kjeden. Storbritannias nest største fagforening Unite er også kraftig provosert. Rob Miguel, som er Unites nasjonale hms-rådgiver, sier til The Telegraph at selv om fagforeningen anbefaler folk å bli vaksinert, mener de Morrisons fremgangsmåte er uakseptabel. – Denne typen tvang bryter med like rettigheter, menneskerettigheter og etikk, sier han.
Les mer på NRK


Les mer om:
Morrisons, Unite, Miguel, Unites, The Telegraph

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vaksinemotstandere, boikotter, butikk
NRK - 04 sep 21 kl. 15:23

Vaksinemotstandere angrep TV-kanal

En gruppe koronafornektere og vaksinemotstandere brøt seg i går kveld inn i lokalene til Slovenias statlige kringkasting RTVS. Ifølge lokale medier trengte kom de seg helt frem til et TV-studio før politiet fikk dem ut igjen..

NRK - 11 sep 21 kl. 18:06

Vaksinemotstandere protesterer

Hundrevis av vaksinemotstandere samlet seg til protest lørdag i Istanbul, tross høye smittetall blant befolkningen i Tyrkia. Videoer viser demonstranter, stort sett uten munnbind, på Maltepe-plassen, der de ropte slagord som «Vi gjør motstand mot vaksinering» og bar plakater med tekst mot vaksiner og fascisme. Vaksinering er ikke obligatorisk i Tyrkia, men helseminister Fahrettin Koca oppfordrer folk til å ta vaksinen..

Aftenposten - 15 sep 21 kl. 11:42

Californias guvernør vant valget, mot vaksinemotstandere og en bjørneeier

Velgerne i California vil beholde guvernøren sin. Samtidig sendte de et kraftig signal til vaksinemotstandere..

NRK - 14 jun 21 kl. 01:55

Vaksinemotstandere tapte søksmål

Sykehusansatte ved et av de største sykehusene i Texas gikk til sak, etter å ha fått krav om å ta koronavaksinen. Det ble avvist av en føderal domstol. Dommer lynn Hughes skriver i sin kjennelse, at det er forkastelig av sykehusarbeiderne sammenligne vaksineringen med medisinske eksperimenter under holocaust, slik de har gjort i søksmålet..

NRK - 07 aug 21 kl. 08:04

Venter store demonstrasjoner

Fire forskjellige demonstrasjoner ventes å finne sted i Paris på lørdag, og over hele Frankrike skal vaksinemotstandere uttrykke sin misnøye med restriksjonene som har blitt innført. Det skriver nyhetskanalen BFM TV. 3000 politifolk skal forsøke å bevare roen i hovedstadsbyen.

NRK - 09 aug 21 kl. 16:24

Antivaxere prøvde å storme BBC

Vaksinemotstandere prøvde å storme BBCs Kringkastingssenter i White City i Vest-London tidligere i dag. Det skriver The Independent. Videoer delt på sosiale medier viser en stor gruppe demonstranter som forsøker å komme seg inn i kontorbygningen til tross for en betraktelig tilstedeværelse fra politiet..

Aftenposten - 08 sep 21 kl. 16:04

Journalisten skrev positivt om vaksiner. Her kaster en vaksinemotstander en brannbombe inn i huset hans.

Journalister i blant annet Nederland, Italia, Tyskland, Frankrike og USA trues av vaksinemotstandere..

NRK - 16 sep 21 kl. 22:22

Facebook tar grep mot bevegelse

Facebook tar i bruk hardere grep for å stenge ned brukerkontoer som er tilknyttet den tyske Querdenken-bevegelsen. Det omfatter koronavirusfornektere, vaksinemotstandere og ytre-høyre aktivister. – Det er Facebooks første målrettede handling mot en gruppe som de omtaler gjør «koordinert sosial skade», sier selskapets sikkerhetspolitikk, Nathaniel Gleicher, til nyhetsbyrået DPA.

NRK - 25 sep 21 kl. 07:51

Krav om vaksinepass i Nederland

I Nederland blir det fra lørdag krav for alle over 13 år om vaksinepass på restauranter, idrettsstevner og kulturarrangementer som konserter og teater. Vaksinemotstandere har varslet protest i Haag lørdag. Samtidig avvikles andre tiltak, som regelen om å holde halvannen meters avstand, på grunn av lavere smitte og høye vaksinerater..

Dagbladet - 11 okt 21 kl. 18:22

Holder konserter bare for uvaksinerte

Nekter samtidig for at de er vaksinemotstandere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Haaland scoret

Erling Braut Haaland scoret to ganger i comebacket for Borussia Dortmund etter å ha vært skadet noen uker. Haaland satte inn 2-0 og 3-1 i dagens kamp mot Mainz..

NRK - 2 timer siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 45 minutter siden

Granat i Langesund

Det er funnet en militær granat på en privat adresse i Langesund i Telemark. Granaten er trolig fra 2. verdenskrig, opplyser Sør-Øst Politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Ingen tatt av steinras på fv 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Politiet melder at ingen er tatt av raset, men at det ligger store steiner i veien. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Steinras mellom Odda og Jondal

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Steinras over fylkesvei 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 1 time siden

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 1 time siden

Tromsø: Person funnet i havet

En person er funnet i havet utenfore Tromsø sentrum, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

NRK - 2 timer siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt