NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 07:59

NRK - 24 mars 21 kl. 17:13

Vaksineeksporten vil fortsette

Utenriksministeren har fått bekreftelse fra EU om at vaksineeksporten til Norge vil fortsette, skriver NTB. EU-kommisjonen har fjernet Norge fra listen over land som er unntatt for EUs eksportkontroll for vaksiner..
Les mer på NRK


Les mer om:
EU, Norge, NTB, EUs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vaksineeksporten, vil, fortsette
VG - 24 mars 21 kl. 13:57

EU strammer inn vaksineeksporten

EU har vedtatt å begrense vaksineeksporten til Storbritannia og andre land, for å lette forsyningsmangel i unionen..

NRK - 24 mars 21 kl. 13:27

EU vil bremse vaksineeksporten

EU-kommisjonen vil begrense eksport av egenproduserte vaksiner og dermed sikre seg flere doser til eget bruk. Endringen ble kunngjort etter et møte i EU-kommisjonen onsdag. Årsaken er det EU oppfatter som en urettferdig fordeling av vaksinedoser mellom unionen og Storbritannia.

NRK - 24 mars 21 kl. 19:19

Lover samarbeid om vaksineløsning

EU og Storbritannia jobber med en «vinn-vinn» vaksineløsning, heter det i en felles uttalelse som flere nyhetsbyråer melder om. Uttalelsen kommer etter at EU-kommisjonen tidligere på dagen strammet inn vaksineeksporten..

NRK - 17 mai 21 kl. 21:36

Netanyahu: Israel vil fortsette

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier etter en ukes kamphandlinger, at Israel vil fortsette å angripe mål på Gazastripen. Netanyahu kom med uttalelsen etter et møte med forsvarstopper. Der sa han at Israel vil fortsette å angripe det han omtaler som terrormål på Gazastripen.

NRK - 14 april 21 kl. 06:44

Koronakommisjonen skal fortsette

Statsminister Erna Solberg ber koronakommisjonen om å fortsette å evaluere myndighetenes håndtering av pandemien. I dag legger de fram sin rapport om hvordan Norge taklet utbruddet. Til NTB bekrefter Solberg at hun har bedt dem fortsette arbeidet..

NRK - 03 april 21 kl. 12:41

Flertallet vil fortsette med olje

To av tre av innbyggerne i Rogaland vil fortsette letingen etter olje og gass, kommer det fram i en undersøkelse gjort på vegne av Aftenbladet. Flertallet vil opprettholde leteaktiviteten på norsk sokkel, mens bare én av fire vil trappe ned..

NRK - 15 mai 21 kl. 22:18

Netanyahu: Fortsetter i Gaza

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier at Israel vil fortsette med full styrke i Gaza. Han understreker at militæroperasjonen ikke er over og at den vil fortsette så lenge det er nødvendig. Netanyahu sier i en tale lørdag kveld at de vil gjøre hva de kan for å spare sivile..

NRK - 16 mai 21 kl. 01:41

Netanyahu varsler fortsatt offensiv

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier at offensiven mot militante palestinere på Gazastripen kommer til å fortsette så lenge det trengs. Netanyahu kom med budskapet i en advarsel til Hamas' ledere da han var på besøk i forsvarsdepartementet i Tel Aviv lørdag kveld. – Dere kan ikke skjule dere.

Aftenposten - 28 mai 21 kl. 06:51

Syv av ti vil fortsette med hjemmekontor etter pandemien

Sju av ti nordmenn ønsker å fortsette med hjemmekontor minst én dag i uka, selv etter at pandemien er over, viser en ny….

NRK - 28 mai 21 kl. 06:56

Vil fortsette med hjemmekontor

Sju av ti nordmenn ønsker å fortsette med hjemmekontor minst én dag i uka, selv etter at pandemien er over, viser en ny undersøkelse. Det fremgår i Oslo Met-rapporten «Hjemmekontor våren 2021 – Omfang, utvikling og kjennetegn», som lanseres fredag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Medisiner gir dårligere effekt

Koronavaksinen har dårligere effekt for en rekke pasientgrupper. Felles for dem er at annen sykdom gjør at de går på immundempende medisin. Norske forskere undersøker hvordan koronavaksine virker hos pasienter på høyeffektive medisiner mot nervesykdommen MS..

NRK - 30 minutter siden

Sjå Politisk sommarkvarter

Dagens gjest i Politisk sommarkvarter er stortingrepresentant og leiar for Oslo Høgre, Heidi Nordby Lunde..

NRK - 30 minutter siden

Flere nordmenn vil ha elbil

De siste fire årene er langt flere blitt positive til å eie elbil. 2017 var 31 prosent negative til å eie elbil, mens denne andelen har sunket til 24 prosent i 2021, ifølge en undersøkelse fra Naf. Andelen som kan tenke seg å eie elbil har økt fra 30 prosent til 43 prosent..

NRK - 30 minutter siden

Haitis sikkerhetssjef arrestert

Haitis sikkerhetssjef er arrestert i kjølvannet av drapet på president Jovenel Moïse 7. juli, opplyser politiet. Sikkerhetssjef Jean Laguel Civil er mistenkt for å ha vært delaktig i plottet som fikk presidenten drept i sin bolig av agenter som klarte å ta seg forbi vaktene uten å løsne et skudd.

NRK - 45 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 45 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS.

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 1 time siden

Brann i terrenget i Stryn

Det er ein brann i terrenget i Åsheimsfjellet i Stryn, skriv 110 Vest på Twitter. Branntenesta seier det er langt frå farbar veg. Dei melde fyrst at dei tok seg ut i området med ATV, men opplyste klokka 06:41 at dei vurderer skogbrannhelikopter når brannvesenet er framme og har oversikt..

NRK - 1 time siden

Brannbomber mot Cubas ambassade

Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez hevder landets ambassade i Paris har blitt angrepet med brannbomber, skriver NTB, Han ga ingen detaljer om angrepet i en melding på Twitter, og det er heller ikke klart om noen ble skadd eller om angrepet gjorde skade..

NRK - 1 time siden

Mann arrestert for skyteepisode

Ein mann i 25-årsalderen blei fredag arrestert sør i Stockholm og mistenkt for å vera innblanda i ein skyteepisode der to barn blei trefte i ein beina. Mannen forsøkte å stikka av då politiet kom og prøvde å køyra over ein politibetjent under arrestasjonen. Han er dermed også mistenkt for drapsforsøk på politimannen, skriv Expressen..

NRK - 1 time siden

Melbourne letter på restriksjonene

Melbourne åpner igjen tirsdag etter den siste tids nedstenging. I storbyen Sydney i New South Wales går fortsatt mot nedstenging etter fire uker med strenge restriksjoner. Tirsdag ble det registrert 172 nye smittetilfeller i delstaten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt