NRK > Nyheter

Sunday, 19 May, 03:47

NRK - 17 jun 22 kl. 07:04

VM-byane 2026 er klare

Fifa offentleggjorde torsdag kva byar som skal huse fotball-VM i USA, Mexico og Canada i 2026. I USA: Arlington (nær Dallas), Atlanta, East Rutherford (nær New York), Foxboro (nær Boston), Houston, Kansas City, Los Angeles, Miami, Philadelphia, Santa Clara (nær San Francisco) og Seattle. I Mexico: Guadalajara, Mexico by og Monterrey. I Canada: Toronto og Vancouver. Dei seks søkerbyane som ikkje nådde opp var Cincinnati, Denver, Nashville, Orlando og Washington/Baltimore i USA, Edmonton i Canada.
Les mer på NRK


Les mer om:
VM, USA, Canada, Dallas, Rutherford, New York, Boston, City, Angeles, Clara, San Francisco, Seattle, Mexico, Monterrey, Vancouver, Cincinnati, WashingtonBaltimore, Azteca, Bowl, Los Angeles, Pasadena, NFL

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: VM-byane, 2026er , klare
NRK - 23 feb 24 kl. 08:17

Støre sier de kan nå Nato-mål tidligere

Statsminister Jonas Gahr Støre sier planen er å nå målet om 2 prosent av BNP på Forsvaret i 2026, men utelukker ikke at det kan skje før. Støre sier de gikk inn i regjering med en klar ambisjon om å nå 2-prosentmålet. – Vi begynte med 2027, nå sier vi 2026.

NRK - 27 dec 22 kl. 12:35

Forbud mot fossildrosjer

Innen 1. oktober 2027 skal drosjene i fylkene Akershus, Buskerud og Østfold være utslippsfrie. Det går fram et forslag som Viken fylkeskommune har sendt på høring.

NRK - 04 jul 23 kl. 15:11

Russland fratas håndball-EM for kvinner i 2026

Det blir ikke EM-sluttspill i håndball for kvinner i Russland i 2026. Det europeiske håndballforbundet (EHF) starter jobben med å finne et nytt vertskap. Det ble vedtatt på et EHF-styremøte nylig.

NRK - 12 dec 23 kl. 10:01

NHO: Rentetoppen er nådd – renta skal ned etter sommeren

Fall i forbruk og fortsatt nedgang i byggebransjen betyr trolig at rentetoppen er nådd, mener NHO. De forventer at renta skal kuttes igjen etter neste sommer. Høy inflasjon og høye renter har rammet norske husholdninger hardt.

NRK - 23 feb 24 kl. 18:30

Harry Potter-serie får premiere i 2026

15 år etter den siste Harry Potter-filmen, kommer TV-serien om den unge trollmannen på strømmetjenesten Max i 2026, opplyser Warner Bros Discovery. – Vi har ikke lagt skjult på vår begeistring rundt Harry Potter. Det er over tolv år siden den forrige filmen, sa Warner-sjef David Zaslav.

NRK - 21 apr 22 kl. 11:20

Seier Russland kontrollerer 80 prosent av Luhansk

Russiske styrkar og russiskstøttene separatistar kontrollerer no 80 prosent av Luhansk-regionen aust i Ukraina, ifølge guvernør Serhij Hajdaj, skriv NTB. Før den russiske invasjonen 24. februar kontrollerte separatistane rundt 60 prosent av Luhansk-regionen, som erklærte sjølvstende for offentlegheita i 2014.

NRK - 21 apr 22 kl. 11:20

Ukraina: Russland kontrollerer 80 prosent av Luhansk

Russiske styrkar og russiskstøttene separatistar kontrollerer no 80 prosent av Luhansk-regionen aust i Ukraina, ifølge guvernør Serhij Hajdaj, skriv NTB. Før den russiske invasjonen 24. februar kontrollerte separatistane rundt 60 prosent av Luhansk-regionen, som erklærte sjølvstende for offentlegheita i 2014.

NRK - 28 sep 23 kl. 16:10

Sverige skal bygge ungdomsfengsler

Kriminalomsorgen i Sverige har fått grønt lys til å bygge ungdomsfengsler. De skal være på plass senest sommeren 2026. Fengslene skal huse ungdom mellom 15 og 17 år som har begått alvorlig kriminalitet.

Aftenposten - 26 sep 22 kl. 18:11

Kombinertsjefen har ikke gitt opp kombinert for kvinner i OL 2026

I sommer sa IOC nei til kvinnelige kombinertløpere i OL 2026. Sportssjef Ivar Stuan nekter å godta avgjørelsen..

VG - 26 sep 22 kl. 18:11

Har ikke gitt opp kvinne-kombinert i OL 2026

I sommer sa IOC nei til kvinnelige kombinertløpere i OL 2026. Sportssjef Ivar Stuan nekter å godta avgjørelsen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Mann kastet kebab på politibil

En mann ble natt til søndag anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han kastet en kebab på en politibil i Gjøvik. Mannen i 30-årene fikk også forbud mot å oppholde seg i Gjøvik sentrum frem til klokken 1200 på søndag. Hendelsen skjedde rett før klokken 3 da en politipatrulje var i sentrum som et forebyggende tiltak.

NRK - 30 minutter siden

To biler ødelagt i brann ved Ekebergskrenten i Oslo

En varebil og en personbil ble ødelagt i en brann i Ryenbergveien ved Ekebergskrenten i Oslo natt til søndag. En person er sett løpende fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 00.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj hevder Russland påføres store tap

Russland mister soldater og utstyr i stort omfang, hevder Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin daglige videotale. Lørdag hevdet Russland å ha tatt kontroll over nok en landsby i Kharkiv-regionen i Ukraina. Ukrainske styrker uttalte at hovedfokus nå er på «å hindre de russiske okkupantene fra å rykke videre fram».

NRK - 2 timer siden

Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske Tyson Fury (35) på poeng, melder BBC. De to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i Riyadh i Saudi-Arabia. Kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: WBC, WBO, WBA og IBF.

NRK - 2 timer siden

Vant legendarisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk vant natt til søndag boksekampen mot Tyson Fury i Saudi Arabia, melder BBC..

NRK - 2 timer siden

Israels hær har funnet enda en drept israeler på Gazastripen

Den israelske hæren har tatt hånd om liket av en israeler som ble drept under Hamas-angrepet mot Israel og fraktet til Gazastripen. Mannen, som var 53 år gammel, ble drept under Hamas-angrepet mot Israel 7. oktober i et veikryss nær en kibbutz.

NRK - 2 timer siden

Brann i to biler i Oslo

Det brenner natt til søndag i to biler på Simensbråten i Oslo. En person skal ha blitt sett løpende bort fra stedet. Politiet ber folk i området om å lukke vinduer og dører på grunn av giftig røyk fra brannen.

NRK - 3 timer siden

To til sykehus etter båtulykke i Stavanger

En mann og en kvinne i 50-årene er sendt til Stavanger universitetssykehus etter at en fritidsbåt kjørte på land i Stavanger. Begge var oppegående da de ble tatt med til sykehuset, ifølge politiet i Sør-Vest. Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde ved Stora Marøya, klokka 23.

NRK - 3 timer siden

Mistenker at Oslo-brann var påsatt

Politiet i Oslo melder at de har tatt ned sperringene rundt eneboligen på Hauketo som brant lørdag kveld. Brannvesenet jobber fortsatt med etterslukking, men veien forbi er åpnet igjen. Politiet undersøker om brannen kan være påsatt – En hypotese er at brannen er påsatt, skriver politiet i en melding til pressen..

NRK - 3 timer siden

Tunisias kystvakt har hentet opp døde migranter fra sjøen

Tunisias kystvakt hentet lørdag opp likene av fire migranter fra sjøen utenfor landets kyst. Nasjonalgarden opplyser at kystvakten i en separat aksjon plukket opp 52 migranter i live. Ni menneskesmuglere ble pågrepet, og båtene de befant seg i, ble beslaglagt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com