NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 01:21

NRK - 30 sep 22 kl. 16:10

VG: Ny mann siktet for medvirkning til drap i Lørenskog-saken

I sommer ble en mann siktet for medvirkning til drap i Lørenskog-saken, der Anne Elisabeth Hagen er savnet. Det skriver VG. Advokat Marius Dietrichson er mannens forsvarer. – Jeg ønsker ikke å gå inn i saken og bidra til omtale av den. Han erkjenner ikke straffskyld.
Les mer på NRK


Les mer om:
Lørenskog, Anne Elisabeth Hagen, VG, Marius Dietrichson, Anne Elisabeth Hagens, Tom Hagen, Lars Reinholdt

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: VG Ny mann, siktet, for, medvirkning, til, drapi , Lørenskog-saken
Klartale - 23 jan 23 kl. 08:53

Arfan Bhatti siktet for medvirkning til grov terror

Politiet har endret på siktelsen av Arfan Bhatti. De har nå siktet ham for medvirkning til grov terror. Det skriver kanalen NRK.

NRK - 02 dec 22 kl. 12:51

Ung mann siktet for medvirkning til drapet på gravid kvinne i Danmark

En 18 år gammel mann ble torsdag siktet for medvirkning til drapet på en 37 år gammel gravid kvinne i Holbæk vest for København 3. november. Tenåringen ble pågrepet torsdag morgen og brakt til avhør, men senere løslatt.

NRK - 15 jan 23 kl. 10:24

En mann pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk etter skyteepisoden i Oslo

En mann i 20-årene er pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk etter skyteepisoden i Oslo i natt, opplyser politiet til NTB. To menn i 30- og 40-årene ble alvorlig skadd i skyteepisoden ved Nationaltheatret. Tilstanden deres er uendret.

NRK - 04 aug 22 kl. 10:54

Mann pågrepet for knivstikking i Sandnes

Politiet har pågrepet og siktet en mann i 20-årene for knivstikkingen i Sandnes på mandag. En person ble alvorlig skadet i knivstikkingen, som skjedde i et hus på Hana i Sandnes. – Mannen er siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til dette, sier politiadvokat Christine Kleppa.

Klartale - 12 okt 22 kl. 11:54

Ny mann siktet i Lørenskog-saken

En mann i 30-årene er siktet i saken om den savnede Anne-Elisabeth Hagen. Øst politidistrikt mener mannen har medvirket i saken som politiet nå mener er et drap. Hagen ble borte fra hjemmet sitt på Lørenskog for fire år siden.

NRK - 11 okt 22 kl. 08:10

Forlenget varetektsfengsling for siktet etter Oslo-skytingen

Oslo tingrett forlenget i går restriksjonene til mannen i 30-årene som for to uker siden ble varetektsfengslet siktet for medvirkning til terrorhandling etter skytingen i Oslo sentrum 25. juni. Mannen i 40-årene som også ble fengslet for to uker siden i samme sak, har samtykket til at spørsmålet om forlengelse av hans restriksjoner behandles skriftlig av Oslo tingrett i dag, tirsdag.

NRK - I førrgår: 14:52

Zaniar Matapour fengslet i åtte nye uker

Den terrorsiktede 43-åringen Zaniar Matapour er i Oslo tingrett varetektsfengslet i åtte nye uker. Han er ilagt brev- og besøksforbud de fire første ukene. 43-åringen er siktet for terrorhandling utenfor to utesteder i Oslo natt til 25.

NRK - 27 sep 22 kl. 14:41

Mann siktet for medvirkning til Oslo-terroren er varetektsfengslet

En mann i 40-årene som ble pågrepet på søndag og siktet for medvirkning til terrorhandlingen i Oslo i sommer er varetektsfengslet i fire uker av Oslo tingrett. Mann er har somalisk statsborgerskap. Han skal holdes i fullstendig isolasjon, og får forbud mot aviser og kringkasting, i to uker.

NRK - 09 jun 22 kl. 11:43

Mann siktet i Mortensrud-drapet løslatt

Mannen som er siktet for medvirkning til drapet på Hamse Hashi Adan ved Mortensrud 7.oktober 2021, ble i går løslatt fra varetektsfengsel etter å ha sittet fengslet siden 22.oktober i fjor.

VG - 23 sep 22 kl. 11:01

Arfan Bhatti siktet for medvirkning til terrorhandling etter barskytingen i Oslo, ifølge TV 2

En mann er siktet for medvirkning til bar-skytingen i Oslo, opplyser politiet under en hasteinnkalt pressekonferanse. Ifølge TV 2 er det den norske islamisten Arfan Bhatti som er siktet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Erkjenner skyld etter skyting i matbutikk

3 personer ble skutt og drept på en Walmart-butikk i El Paso i 2019. En 24 år gammel mann erkjenner straffskyld og at det var et rasistisk motivert angrep. Byen El Paso ligger i den amerikanske delstaten Texas og grenser til Mexico.

NRK - 15 minutter siden

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda på grunn av uvær. Dette gjelder samtlige kjøretøy, skriver Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Ny vurdering vil bli gjort klokka 10 på torsdag.

NRK - 45 minutter siden

Twitter har problemer

Mikrobloggtjenesten Twitter opplever natt til torsdag problemer. Flere brukere sliter med å få tilgang til tjenesten. Twitter skriver i en uttalelse at de er klar over problemene og at de jobber med feilretting, skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

Takplater fra skole i Lakselv flyr

Brannvesenet i Finnmark har rykket ut til Lakselv ungdomsskole etter meldinger om at løse gjenstander kommer flygende rundt skolen. – Det er takplater som har blåst av skolen. Det er snakk om 70 til 100 kvadratmeter, sier vaktleder Kjartan Lunøe ved 110-sentralen i Finnmark til NTB.

NRK - 1 time siden

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

NRK - 2 timer siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..

NRK - 2 timer siden

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.

NRK - 2 timer siden

Spiondømt svenske anker dommen

Svensken Payam Kia, som i januar ble dømt til ni år og ti måneders fengsel for å ha spionert for Russland, anker dommen. Tidligere har hans eldre bror Peyman Kia, dømt til livsvarig fengsel i samme sak, anket dommen. De to iranskfødte brødrene, som er 42 og 35 år gamle, var anklaget for å ha jobbet for den russiske etterretningstjenesten GRU i rundt ti år.

NRK - 2 timer siden

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa.

NRK - 3 timer siden

Zelenskyj har ankommet Paris

krainas president Volodymyr Zelenskyj ankom onsdag kveld Frankrike, som han besøker for første gang siden Russland invaderte hjemlandet. Zelenskyj skal i Paris møte sin franske kollega Emmanuel Macron, opplyser den franske presidentens kontor. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz kommer til møtet i Paris, bekrefter Macrons kontor.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com