Klartale > Nyheter

Wednesday, 27 September, 16:52

Klartale - 06 jun 23 kl. 14:05

VG: Minst 70 bekymrings-meldinger har forsvunnet

Årsaken er en teknisk feil. Feilen har ført til at bekymrings-meldinger aldri har kommet frem til barnevernet. Feilen er hos IT-leverandøren Visma. De sier at 244 kommuner bruker systemet feilen lå i. Feilen ble kjent mandag.
Les mer på Klartale


Les mer om:
IT, Visma, Bergen, NTB, Tromsø, Asker, Inga Bejer Engh

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: VG Minst 70 bekymrings-meldingerhar , forsvunnet
Klartale - 16 jun 23 kl. 13:30

57 meldinger til barnevernet er forsvunnet

Bergen kommune holdt en presse-konferanse mandag forrige uke. Kommunen hadde oppdaget en teknisk feil. Feilen gjorde at bekymrings-meldinger til barnevernet forsvant.

Klartale - 18 maj 23 kl. 06:06

Slik jobber norsk barnevern

«Barnevernet stjeler barn», «Barnevernet er Gestapo» og «Vern barna». Norge er dømt i flere saker om barnevern. Og barnevernet får kjeft på nett og på gata – i flere land.

Klartale - 11 jul 23 kl. 12:50

Meldinger fra politiet har ikke blitt lest

Meldinger med bekymringer er borte. Politiet sendte dem til kommunene. Men kommunene fikk ikke lest dem.

NRK - 13 jul 23 kl. 16:17

Legemiddelverket: Meldinger om bivirkninger etter slankemedisin

Europeiske legemiddelmyndigheter undersøker meldinger om alvorlige bivirkninger av slankemedisinen Ozempic. Også i Norge har det kommet noen meldinger. Legemiddelverket har mottatt mindre enn fem tilfeller om mistanke om selvskading- eller selvmordstanker etter bruk av denne medisinen i Norge, skriver Aftenposten.

NRK - 16 mar 23 kl. 00:11

2,5 tonn uran forsvunnet i Libya

2,5 med det radioaktive stoffet uran er forsvunnet fra Libya. Det melder FNs internasjonale atomenergikommisjon IAEA, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Det ble ifølge IAEA oppdaget da inspektører besøkte stedet tirsdag, opplyser IAEA-sjef Rafael Grossi.

Klartale - 23 jun 23 kl. 11:15

Flere skriver stygt om skeive på Twitter og Facebook

Flere skriver negativt om skeive nå enn for fem år siden. Det viser en rapport fra organisasjonen Amnesty og foreningen Fri. Rapporten ser på hvordan folk omtaler skeive og skeive temaer på nett i Norge.

NRK - 02 jul 23 kl. 01:53

Twitter begrenser meldinger

Vanlige Twitter-brukere kan bare lese 1000 meldinger om dagen fra nå av, melder selskapets eier Elon Musk. Betalende brukere kan lese det tidobbelte. Musk sier tiltaket er midlertidig for å begrense storstilt datainnsamling.

Klartale - 11 aug 23 kl. 11:00

Flere har meldt om skader etter «Hans»

Ekstremværet «Hans» har gjort store skader. Forsikrings-selskapet Gjensidige har fått 1670 meldinger om skader fredag morgen.Det er meldt om flest skader i Innlandet.

NRK - 07 maj 23 kl. 04:09

Meldinger om eksplosjoner på Krim

Det har kommet flere meldinger om eksplosjoner på den okkuperte Krim-halvøya i Ukraina natt til søndag. Baza – en Telegram-kanal som er koblet til Russlands politimyndigheter – skriver at Ukraina har sendt en rekke droner mot halvøya. Minst en av dronene ble skutt ned over havna i Sevastopol.

NRK - 20 jun 23 kl. 16:38

– Hold dere unna «Hvaldimir»!

Fiskeridirektoratet har i dag mottatt meldinger som gir grunn til stor uro om velferden til hvithvalen kjent som «Hvaldimir». Det skriver Fiskeridirektoratet på egen nettside. Det er meldinger om bading med hvalen og svært mye båttrafikk rundt den.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 1 time siden

Nå snur årstiden – høstferien kan bringe årets første snø

Starten av høstferien byr nemlig på det som bli årets siste varme helg. Det sier Meteorologisk institutt. – Helgen er en flott mulighet til å komme seg ut å nyte de siste varme temperaturene, sier Eldbjørg Moxnes til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 3 timer siden

Erna Solberg har fått én uke på seg til å svare

Erna Solberg er leder for partiet Høyre. De siste ukene har mange snakket om Solberg. Årsaken er hennes mann Sindre Finnes.

Klartale - 4 timer siden

Nå tar det dobbelt så lang tid å selge nye biler

Finn.no sier det tar dobbelt så lang tid å selge nye biler nå, kontra før. Det tar 20 dager å selge biler som er fem år eller eldre.

Klartale - 4 timer siden

Sverige dobler straff

Sverige har hatt problemer med kriminalitet de siste årene. De siste månedene har det blitt verre.Gunnar Strömmer sier de er nødt til å gjøre noe for å snu utviklingen.

Klartale - 4 timer siden

Halvparten av studentene har fortsatt digital undervisning

En av fem sier de har digital undervisning ofte. Til sammen 55,1 prosent sier de har det ofte eller av og til. Det skriver nettsiden Khrono.

Klartale - 5 timer siden

Armenere flykter fra området

Styrker fra Aserbajdsjan og Armenia kjemper mot hverandre. Begge landene vil ha kontroll over området Nagorno-Karabakh. Området er egentlig en del av Aserbajdsjan og er på størrelse med Østfold fylke.

Klartale - 6 timer siden

En fin, men også tøff tid

Du har nettopp slitt deg gjennom 13 år med skole. Så er det på an igjen. Med studier.

Klartale - 7 timer siden

Tordenvær skaper trøbbel for trafikken

På Bergen lufthavn Flesland er flere avganger utsatt. Det samme gjelder ankomst, ifølge kanalen NRK.Togene på Jærbanen mellom Sandnes og Stavanger er stengt.

Klartale - 7 timer siden

Mer enn 100 døde etter brann i bryllup

Bryllupet var i distriktet Al-Hamdaniya i Irak. Flere kommer til å dø, tror myndighetene. Bryllupet var kristent.

Klartale - 8 timer siden

Nasa har begynt å studere prøver fra asteroide

Romkapselen Osiris-Rex er kommet tilbake på jorda, etter en lang reise. Den har vært på asteroiden Bennu. Søndag landet kapselen på jorda.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com