NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 16:02

NRK - 10 juni 21 kl. 19:55

VG: Erkjenner straffskyld for drap

Mannen som er siktet for drapet på kvinnen i 20-årene som ble funnet i en bolig på Hellerud i Oslo tirsdag erkjenner straffskyld. Det melder VG. 29-åringen erkjenner også de faktiske forhold rundt siktelsen for drapsforsøk på de to personene som var i bilen han kolliderte med på E6. Han erkjenner ikke straffskyld for dette, skriver avisa..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hellerud, Oslo, VG, E6

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: VG Erkjenner, straffskyld, for, drap
NRK - 18 mai 21 kl. 11:05

Erkjente straffskyld for bedrageri

Carl Aksel Jansen, som har vært med i realityserien «Paradise Hotel», erkjente straffskyld for bedrageri, hvitvasking og ruskjøring i Oslo tingrett tirsdag. Rettssaken mot Carl Aksel Jansen og to andre menn startet i Oslo tingrett tirsdag. Etter at den omfattende tiltalen hadde blitt opplest, erkjente Jansen full straffskyld for alle forholdene, bortsett fra to der han erkjenner delvis straffskyld, skriver TV 2.

VG - 10 juni 21 kl. 20:04

Hellerud-siktet erkjenner straffskyld for drap på kvinne (25)

Mannen er også siktet for drapsforsøk på to personer som satt i bilen han kolliderte inn i på E6, men det erkjenner mannen ikke straffskyld for..

NRK - 25 mai 21 kl. 09:26

Alle nekter straffskyld etter drap

Ingen av de tre tiltalte erkjenner straffskyld for drap eller medvirkning til det etter drapet på 21 år gamle Halil Kara utenfor Prinsdal grill 10. januar i fjor. Drapssaken startet i Oslo tingrett tirsdag og skal pågå til 17.

NRK - 12 april 21 kl. 10:26

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen i 20-årene som er siktet for drapsforsøk etter å ha skutt en mann på Brennåsen i Kristiansand søndag, erkjenner ikke straffskyld, ifølge forsvareren. Den siktede vil bli fremstilt for varetektsfengsling senere mandag..

NRK - 21 april 21 kl. 09:14

Erkjenner straffskyld

Den tiltalte etter Nittedal-drapet i fjor erkjenner straffskyld. Det var ventet på forhånd, og da retten åpnet onsdag var den tiltalte tydelig: – Jeg har gjort dette her, sa han ifølge VG..

NRK - 23 april 21 kl. 13:31

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er siktet etter skytingen i Brennåsen i Kristiansand 10. april erkjenner ikke straffskyld for siktelsen for drapsforsøk. Politiadvokaten sier at mannen i avhør har knyttet seg til adressen og skuddene som ble avfyrt der..

NRK - 02 juni 21 kl. 16:47

Drapssiktet erkjenner straffskyld

Mannen som er siktet for Frogner-drapet erkjenner straffskyld, melder VG..

VG - 02 juni 21 kl. 16:51

Frogner-siktet erkjenner straffskyld

Mannen som er siktet for drapet på Fevziye Kaya Sørebø (50) på Frogner erkjenner straffskyld..

NRK - 12 juni 21 kl. 14:20

Erkjenner straffskyld

Kvinnen som er pågrepet etter knivstikking i Kragerø fredag, erkjenner straffskyld. Hun er siktet for grov kroppsskade og ble i dag fremstilt for to ukers varetektsfengsling. En kvinne i 60-årene er utenfor livsfare etter å ha blitt knivstukket, men er fortsatt på sykehus.

NRK - 25 mai 21 kl. 09:26

Alle nekter straffskyld

Ingen av de tre tiltalte erkjenner straffskyld for drap eller medvirkning til det etter drapet på 21 år gamle Halil Kara utenfor Prinsdal grill 10. januar i fjor. Drapssaken startet i Oslo tingrett tirsdag og skal pågå til 17.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Vil innkalle britiske ambassadør

Russland vil innkalle den britiske ambassadøren på teppet etter påstanden om at et britisk marinefartøy har seilt inn i russisk farvann ved Krim-halvøya. Storbritannia har avvist påstanden og sagt at skipet seilte i ukrainsk farvann i tråd med folkeretten. Russland annekterte Krim-halvøya fra Ukraina etter en folkeavstemning i 2014.

NRK - 15 minutter siden

Sjokkerende kår på migrantleir

Barn av migranter anholdt ved en grensestasjon i Texas i USA lever i sjokkerende kår, viser en reportasje fra BBC. Det er meldinger om stor spredning av sykdom, helsefarlig mat, og seksuelle overgrep. De siste ukene har USA merket en skarp økning i antallet migranter og asylsøkere fra Sentral-Amerika..

NRK - 15 minutter siden

Roosevelt-statue fjernes

En stor statue av tidligere president Theodore Roosevelt skal fjernes utenfor USAs naturhistoriske museum fordi den anses å symbolisere rasisme. Bronsestatuen har stått ved inngangen til The American Museum of Natural History ved Central Park i New York siden 1940. Den viser den tidligere presidenten på en hest med en mann fra den amerikanske urbefolkningen på den ene siden og en afrikaner på den andre..

NRK - 30 minutter siden

21-åring kjøpte sex av 15-åring

En mann i 21-årene er dømt til fem måneders fengsel for å ha kjøpt sex av en 15-åring på Snapchat. 90 dager er gjort betinget med en prøvetid på to år. Straffen er i samsvar med aktors påstand, skriver Bergensavisen.

NRK - 30 minutter siden

Spania utleverer John McAfee

En spansk domstol vil tillate utleveringen av den britisk-amerikanske forretningsmannen John McAfee til USA. McAfee står bak antivirus-programvaren McAfee, og er ettersøkt for skatteundragelser..

NRK - 45 minutter siden

Vil begrense midlertidige ansatte

Flertallet i det regjeringsoppnevnte Fougner-utvalget ønsker å fjerne regelen om generell tilgang til midlertidige ansettelser på inntil et år. Flertallet, som blant annet består av representanter fra arbeidstakerorganisasjonene, vil også sette krav om verneombud i alle virksomheter..

NRK - 45 minutter siden

Nordmann savnet i Australia

En norsk mann i 20-årene er savnet etter en dykketur utenfor Brisbane i Australia. – Vi kan bekrefte at vi er kjent med at en norsk statsborger er savnet og at pårørende er varslet, sier Ane Haavardsdatter Lunde i Utenriksdepartementet til VG. Mannen er savnet etter å ha dykket ved North Stradbroke Island rundt tre mil sørøst for Brisbane.

NRK - 1 time siden

Orban og Merkel strides om LHBT-lov

Tysklands forbundskansler Angela Merkel kritiserte i dag Ungarns lovforslag om å forby undervisning om homofili og kjønnsinkongruens. – Jeg mener loven er gal, og den samsvarer ikke med mine idéer, sa Merkel til Bundestag. – Lovforslaget beskytter rettighetene til barn og foreldre, og påvirker ikke friheten til å ha sin egen seksuelle legning.

NRK - 1 time siden

Oslo-byråd kan være klart i morgen

Dersom alt går etter planen for byrådsleder Raymond Johansen, kan Oslo ha et nytt byråd torsdag. Det er særlig knyttet spenning til hvem som tar over som byråd for miljø- og samferdsel etter at Lan Marie Berg trakk seg på fredag. Hanna Marcussen og Rasmus Reinvang er blant kandidatene, ifølge kilder til NRK..

NRK - 1 time siden

Tror på snarlig atomavtale med Iran

Tysklands utenriksminister Heiko Maas sier det er en god mulighet for at de snart kommer i mål med samtalene om en gjenoppliving av atomavtalen med Iran. Maas kom med uttalelsen på en pressekonferanse med USAs utenriksminister Antony Blinken i Berlin onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt