NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 12:19

NRK - 24 apr 24 kl. 19:17

VG: Astrid Hoem gir seg som AUF-leder

I et intervju med VG bekrefter Astrid Hoem at hun går av som AUF-leder på landsmøtet i oktober. – Det er ikke noe drama knyttet til dette. Det føles riktig nå. Selv om AUF har vært mitt hjem halve livet mitt, og det selvfølgelig blir trist og vemodig å si takk for nå i oktober. Men en gang AUFer, alltid AUFer som vi sier, sier hun til avisen.
Les mer på NRK


Les mer om:
VG, Astrid Hoem, AUF, AUFer, Møre, Rømsdal, Hoem

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: VG Astrid, Hoem, gir, segsom , AUF-leder
NRK - 05 maj 24 kl. 16:17

AUF-lederen skal møte Kaur

AUF-leder Astrid Hoem sier til NRK at hun og Rød Ungdoms leder Amrit Kaur har vært i kontakt med hverandre og at de har avtalt å møtes. Noe tidspunkt for møtet er ennå ikke fastsatt. – Hun har sagt det samme som hun har sagt offentlig, og det er jeg glad for.

NRK - 24 apr 24 kl. 19:17

Astrid Hoem gir seg som AUF-leder

I et intervju med VG bekrefter Astrid Hoem at hun går av som AUF-leder på landsmøtet i oktober. – Det er ikke noe drama knyttet til dette. Det føles riktig nå.

Klartale - 06 maj 24 kl. 10:15

Amrit Kaur beklager at hun brukte ordet «terrorist» om Støre

– Jeg beklager at jeg brukte ordet terrorist, sa Amrit Kaur mandag. Hun leder partiet Rød Ungdom.Mange har reagert på Kaur i helgen.

Dagbladet - 13 maj 24 kl. 08:32

Oslofjorden sliter: Oppvåkningen

AUF-lederne Astrid Hoem og Halvor Endrerud svømmer så entusiastisk rundt i Oslofjorden at Hoem får krampe og Endrerud føler seg som naturlegenden David Attenborough. Men fjordens tilstand er begredelig..

NRK - 09 dec 23 kl. 06:18

AUF slår alarm etter krisemåling: Frp jevnstore med Ap

Arbeiderpartiet er nede på 17,7 prosent i en ny måling, og de borgerlige har solid flertall. – Det er noe vi gjør feil, sier AUF-lederen. Astrid Hoem, leder for Arbeiderpartiets ungdomslag slår fast at det er partiet, ikke velgerne det er noe galt med.

NRK - 09 dec 23 kl. 07:24

AUF slår alarm etter krisemåling

Astrid Hoem, leder for Arbeiderpartiets ungdomslag slår fast at det er partiet, ikke velgerne det er noe galt med. Ap faller 4,5 prosentpoeng på målingen Norfakt har gjort for Klassekampen og Nationen. De er så vidt større enn Frp, som måles til 16 prosent etter et byks på 4,9 poeng.

NRK - 17 apr 24 kl. 09:08

Nynorsk litteraturpris til Edvard Hoem

Edvard Hoem er tildelt Nynorsk litteraturpris 2023 for boka Husjomfru. Prisen er på 50 000 kroner og blir tildelt på landsmøtet til Noregs Mållag i helga. Litteraturprisen er blitt delt ut sidan 1982, og saman med mållaget er det Det Norske Samlaget og Det Norske Teatret som står bak prisen..

VG - 24 apr 24 kl. 19:15

Gir seg som AUF-leder: – De unge er taperne

AUF-leder Astrid Hoem (29) tar et kraftfullt generasjonsoppgjør samme dag som hun varsler sin avgang..

NRK - 27 apr 24 kl. 09:29

Nestleiar i AUF ønsker å bli ny leiar

Onsdag varsla Astrid Hoem at ho gir seg som leiar for AUF. No seier nestleiar Gaute Børstad Skjervø at han ønsker å stille som kandidat til vervet. – Eg er toppmotivert til å ta i eit tak for AUF og arbeidarrørsla – og om landsmøtet vil, er eg kandidat som ny leiar i AUF, skriv han på Facebook laurdag morgon.

NRK - 04 maj 24 kl. 02:45

Tidligere RU-leder melder seg ut etter ny leders terror-uttalelser

Tidligere leder av Rød Ungdom, Alberte Bekkhus, melder seg ut av organisasjonen etter at nåværende RU-leder, Amrit Kaur, omtalte Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre og Nicolai Tangen som terrorister i en TikTok-video. – For et drøyt tiår siden meldte jeg meg inn i Rød Ungdom. 10.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Bombegruppen var i Stavanger for å undersøke gjenstand

Politiet fant en liten bombelignende gjenstand på en kjenning av politiet forrige uke. Den har blitt oppbevart av politiet fram til nå, sier operasjonsleder i politiet Olaug Bjørnsen. I dag landa to representanter for bombegruppa i Stavanger for å undersøke gjenstanden.

NRK - 5 minutter siden

Over 10 millioner mennesker fordrevet i Sudan

Siden krigens start i april 2023, har mer enn 10 millioner mennesker blitt drevet fra hjemmetne sine, ifølge den internasjonale organisasjonen for migrason (IOM). Over 20 prosent av befolkningen har blitt fordrevet enten internt eller på tvers av landegrensene..

NRK - 30 minutter siden

Stavanger Aftenblad: Politiet hentet ut bombeliknende gjenstand på SUS

Tirsdag formiddag landet politihelikopteret med to representanter fra bombegruppen på Stavanger Universitetssykehus. Der har de hentet ut en mulig bombelignende gjenstand (IOD), Stavanger Aftenblad. – Det er ingen dramatikk, sier operasjonsleder til avisen.

NRK - 45 minutter siden

Minst 13 drept i angrep på Gaza

Tirsdag er minst 13 personer drept i israelske angrep på Gazastripen, ifølge palestinske helsemyndigheter. IDF skriver selv på Telegram at de fortsetter kampene i Rafah og sentrum av Gaza. Luftforsvaret har angrepet over 40 mål det siste døgnet, sier de..

NRK - 1 time siden

Russland krev svar om Zelenskyjs fredstoppmøte

Russland må forstå kva president Zelenskyj meiner med omgrepet «fredstoppmøte» før det blir aktuelt å seie ja til ein invitasjon, seier Kremls pressetalsmann Dmitrij Peskov tysdag. President Volodymyr Zelenskyj sa måndag at Russland burde vere til stades under eit neste toppmøte om krigen i Ukraina. Det første vart halde i Sveits i juni, og der deltok ikkje representantar frå Russland eller Kina.

NRK - 1 time siden

Fire ministre går av i Wales

Fire ministre har trukket seg fra den walisiske regjeringen, melder Sky News. Det gjelder Mick Antoniw, Julie James, Lesley Griffiths og Jeremy Miles. På X begrunner de dette med mistillit til sin leder.

NRK - 1 time siden

Tybring-Gjedde har krav på nær en halv million

Den eksluderte Frp-politikeren Christian Tybring-Gjedde har krav på et årlig tilskudd på 472.000 kroner som uavhengig representant, i tillegg til stortingslønna på 1.171.

NRK - 1 time siden

Fare for tordenvær og lyn på Helgeland

Det er fare for tordenvær og mye lyn for store deler av Helgeland i dag. Tordenværet er ventet å starte sent på formiddagen, og øker utover ettermiddagen. Det vil også komme noe kraftige regnbyger.

NRK - 1 time siden

Tre personer pågrepet i grov narkotikasak i Trondheim

Søndag kveld ble tre personer pågrepet og siktet i en grov narkotikasak, melder Adresseavisen. De tre er alle siktet for grov narkotikaovertredelse for oppbevaring av stoffer. Politiet har gjort beslag i saken.

NRK - 3 timer siden

WSJ. Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com