NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 07:32

NRK - 16 apr 22 kl. 23:43

Væpnet politiaksjon i Trondheim

Politiet i Trondheim rykket lørdag kveld ut til en leilighet i sentrum etter melding om bråk i leiligheten der både kniv og andre våpen var observert. Politiet meldte om hendelsen klokken 21.43 og bevæpnet seg ettersom meldingen framsto noe uklar. I leiligheten var det seks personer til stede da politi og ambulanse ankom. Like over 23.
Les mer på NRK


Les mer om:
Trondheim, Wenche Johnsen, Trøndelag, Nidaros, Johnsen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Væpnet, politiaksjoni , Trondheim
NRK - 17 apr 22 kl. 19:55

Væpnet politiaksjon mot steinkaster i Trondheim

En mann ble søndag pågrepet i Trondheim etter at han ifølge politiet kastet store steiner mot en politibil. Politiet hadde rykket ut til Buran i Trondheim etter meldinger om en mann som hadde løftet opp et barn som satt i en bil. Innringeren fortalte at hun opplevde at mannen forsøkte å true til seg bilen.

NRK - 08 jun 22 kl. 15:09

Millehaugen kan sone i Ila fengsel

Leder for Trondheim fengsel, Egil Gabrielsen, sier at det er besluttet at Stig Millehaugen ikke skal tilbake til Trondheim fengsel. – Det er flere ting, men først og fremst fordi han har vært her i snart 10 år. Og det er ikke unormalt at domfelte som har så lange dommer bytter anstalt.

NRK - 02 mar 22 kl. 04:04

Mann med øks pågrepet i Trondheim

En mann i 40-årene ble pågrepet på Byåsen i Trondheim natt til onsdag. Mannen hadde øks og derfor politiet bevæpnet seg. Ifølge Trondheim politidistrikt på Twitter hadde mannen knust en rute og deretter gått løs på en leilighet.

NRK - 21 apr 22 kl. 09:57

Væpnet politiaksjon i Trondheim

Bevæpna politi har rykka ut til Trondheim tinghus. En mann skal ha kommet med trusler som gjorde at politiet har valgt å bevæpna seg, skriver Nidaros. Politiet er på stedet med åtte politibiler..

NRK - 11 jun 22 kl. 10:09

Utdrikningslag førte til stor politiaksjon i Trondheim

– Dramatisk melding om personer i finlandshetter som har teipet fast en person på baksiden av XXL på Tiller. Bilen kjører fra stedet. Dette iverksetter en stor politiaksjon, skriver politiet i Trøndelag på Twitter.

NRK - 15 jun 22 kl. 09:01

Ti drept i mexicansk politiaksjon

Ti mistenkte kriminelle ble drept og sju andre pågrepet da politiet i Mexico gikk til aksjon mot en væpnet gjeng tirsdag. Politiaksjonen skjedde i Texcaltitlan like vest for Mexico by. Politiet sier at en tungt bevæpnet gjeng gikk til angrep mot politiet, som deretter åpnet ild tilbake.

NRK - 23 jun 22 kl. 11:13

Væpnet politi i aksjon i Bergen

Det pågår en væpnet politiaksjon i Valkendorfsgaten i Bergen sentrum. NRK er på stedet og det er både væpnet politi og ambulanser på stedet. Det er så langt ikke bekreftet hva som skjer på stedet.

NRK - 23 jun 22 kl. 11:13

Mann pågrepet etter væpnet politi i aksjon hos Nav

Det har vært en væpnet politiaksjon i Valkendorfsgaten i Bergen sentrum. NRK er på stedet og det er både væpnet politi og ambulanser på stedet. På Twitter skriver politiet at de rykket ut til Nav-kontoret på stedet.

NRK - 11 feb 22 kl. 00:49

Strømprisopprør i Arbeiderpartiet

Flere lokallag i Arbeiderpartiet i Bergen, Trondheim og Tromsø krever sterkere statlig inngripen i kraftmarkedet. Det dreier seg blant annet om Nidaros sosialdemokratiske forum og Trondheim Arbeidersamfunn i Trondheim, flere lag i Bergen, og Tromsø Arbeiderparti, skriver Klassekampen. I forrige uke gikk Nidaros sosialdemokratiske forum ut med et krav om at regjeringen tar kontroll over kraftmarkedet, reforhandler strømkabelavtaler og gjør en ny vurdering om elektrifisering av norsk sokkel.

NRK - 24 mar 22 kl. 18:08

Trondheim skal arrangere Bocuse d'Or Europe i 2024

EM i kokkekunst, eller Bocuse d'Or Europe, blir arrangert i Trondheim i 2024. Det vart klart torsdag kveld under avslutninga av årets konkurranse i Budapest i Ungarn. Trønderhovudstaden har dei siste åra segla fram som ein spennande matdestinasjon og tre av restaurantane i byen kan skilte med totalt tre Michelin-stjerner.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

– Pride er politisk, også i 2022

Det som har gjort mest inntrykk denne helgen er solidaritets- og samholdsfølelsen. Det sier Inger Kristin Haugsevje, leder av Oslo Pride. – Det er det pride-bevegelsen handler om: at vi skal stå sammen og at man samles om viktige budskap.

NRK - 30 minutter siden

Får sette en femte vaksinedose

Sykehuset Ahus får lov til å sette en femte dose av koronavaksinen, skriver Romerikes Blad. Tilbudet gjelder kun levertransplanterte pasienter. Folkehelseinstituttet har ikke anbefalt en dose nummer fem, men legene der har nå fått lov.

NRK - 45 minutter siden

Overskrider utslippskvoten

Norge ligger an til å overskride utslippskvoten for 2021. Ifølge foreløpige beregninger fra Statistisk sentralbyrå (SSB) lå utslippene av klimagasser i såkalt ikke-kvotepliktig sektor i Norge på om lag 25.370.

NRK - 1 time siden

Brann i Eidsvoll

Nødetatene har rykket ut til brann i en bolig i nærheten av Vilberg helsetun i Eidsvoll. Ifølge politiet er det en del røyk i området. Beboere i nærheten bes lukke vinduer og dører, og holde seg unna røyken..

NRK - 1 time siden

Syklist til sykehus etter trafikkulykke

En syklist kjøres til sykehus etter en trafikkulykke på Bækkelaget i Oslo, opplyser politiet på Twitter. Ulykken var mellom sykkel og bil, og fant sted i 6-tiden mandag morgen..

NRK - 1 time siden

Ecuador kutter prisen på drivstoff

Ecuadors president Guillermo Lasso kunngjorde søndag at prisen på drivstoff skal reduseres, men ikke så mye som urfolkene bak omfattende protester krever. Lasso sier i en radio- og TV-overført tale at den galopperende prisen på drivstoff skal reduseres med 10 cent per gallon, det vi si cirka 25 øre per liter. (NTB).

NRK - 1 time siden

Zelenskyj ber belarusere ikke involvere seg i krigen

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj ber belaruserne ikke la seg bli dratt inn i russernes krig mot Ukraina. I en tale søndag henvendte han seg til folket i nabolandet Belarus og sa de ikke trenger å bli slaver og kanonføde, selv om Russland har lagt opp til det. – Dere trenger ikke å dø, sa han og la til at belaruserne ikke må la andre ta beslutninger for Belarus..

NRK - 2 timer siden

Seks politifolk drept i Mexico

Seks politifolk ble drept av antatte narkokarteller da patruljen deres falt i et bakhold i Nord-Mexico søndag morgen. Gjengen som overfalt patruljen, var utstyrt med ti hjemmelagde pansrede kjøretøy og tunge våpen. Politiet sier at patruljen ble overfalt på en vei som går til en grenseovergang ved Nuevo Laredo i delstaten Nuevo León.

NRK - 2 timer siden

Minst 123 avlyste flygninger mandag

Allerede før flytrafikken startet mandag, var det meldt inn 123 kanselleringer, skriver VG. Natt til søndag ble konflikten mellom NHO og Luftfart og Norsk Flyteknikerorganisasjon trappet opp med lockout, og 450 flyteknikere får ikke gå på jobb. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Putin på første utenlandstur siden invasjonen

Russlands president Vladimir Putin reiser denne uka på sitt før statsbesøk utenlands siden invasjonen av Ukraina i februar. Det er den statlige TV-kanalen Rossija 1 som søndag meldte at Putin reiser til Aserbajdsjan og Tadsjikistan. Putin planlegger også en reise til Belarus i månedsskiftet juni/juli.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com