NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 18:45

NRK - I førrgår: 14:10

Væpnet politi jakter voldsutøver

Væpnet politi jakter nå på en mann i slutten av 20-årene etter en voldsepisode på Engelsvoll i Klepp. – En kvinne i 20-årene har blitt utsatt for volden, men er ikke alvorlig skadd, opplyser operasjonsleder Toralv Skårland i Sør-Vest politidistrikt. Politiet valgte å bevæpne seg ut fra opplysninger i saken, men mannen i slutten av 20-årene skal ikke utgjøre en trussel for andre..
Les mer på NRK


Les mer om:
Engelsvoll, Klepp, Toralv Skårland, Sør-Vest

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Væpnet, politi, jakter, voldsutøver
Klartale - 24 apr 22 kl. 06:00

Spesielt stoff gjør at løver brøler mindre

Løver blir sett på som store og sterke. Ny forskning viser at hvis de får et spesielt hormon brøler de mindre og blir mer vennlig. Det er hormonet oksytocin det er snakk om, også kalt «kjærlighetshormonet».

NRK - I førrgår: 01:59

Poliovirus funnet i kloakkprøver i London

En type poliovirus som utledes av vaksiner, har blitt oppdaget i prøver fra kloakken i London, opplyser Verdens helseorganisasjon (WHO) og britiske myndigheter. Det er ikke påvist noen poliotilfeller blant folk i Storbritannia, der den alvorlige sykdommen ble utryddet i 2003. WHO sier i en uttalelse at type 2 vaksine-utledet poliovirus (VDPV2) har blitt funnet i miljøprøver i den britiske hovedstaden.

NRK - I førrgår: 11:13

Væpnet politi i aksjon i Bergen

Det pågår en væpnet politiaksjon i Valkendorfsgaten i Bergen sentrum. NRK er på stedet og det er både væpnet politi og ambulanser på stedet. Det er så langt ikke bekreftet hva som skjer på stedet.

NRK - I førrgår: 11:13

Mann pågrepet etter væpnet politi i aksjon hos Nav

Det har vært en væpnet politiaksjon i Valkendorfsgaten i Bergen sentrum. NRK er på stedet og det er både væpnet politi og ambulanser på stedet. På Twitter skriver politiet at de rykket ut til Nav-kontoret på stedet.

Klartale - 11 timer siden

To drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag morgen at det er uklart om angrepet er terror.

Klartale - 11 timer siden

Minst to personer drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag morgen at det er uklart om angrepet er terror.

NRK - 13 jun 22 kl. 06:07

Væpnet aksjon i Os

Politiet har en væpnet aksjon i Os, hvor de prøver å komme i kontakt med en mann som skal ha kommet med trusler. – Vi er der med flere patruljer og prøver å komme i kontakt med han for å få avklart en situasjon, sier operasjonsleder Tom Johannesen i Vest politidistrikt. Mannen er observert på innsiden av et hus, og skal være alene..

NRK - 30 maj 22 kl. 02:22

Bensinstasjon ranet med våpen på Bryne

En bensinstasjon i Bryne ble ranet for kontanter ved 2-tiden natt til mandag. Bevæpnet politi jakter på gjerningsmannen. – Betjeningen kontaktet oss like etter klokken 2 og meldte at en mann med pistol hadde kommet inn og truet med denne.

NRK - 22 apr 22 kl. 16:04

Kjetil Knutsen risikerer utestengelse i fem Uefa-kamper

Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen og Romas keepertrener Nuno Santos risikerer å bli utestengt i opptil fem kamper etter bråket på Aspmyra. Det europeiske fotballforbundet (Uefa) har opprettet sak mot duoen for voldsutøvelse, som etter Uefas reglement kan straffes med utestengelse i fem kamper eller i en spesifikk periode. Saken omhandler tumultene som oppsto mellom Knutsen og Romas keepertrener Nuno Santos etter 2-1-kampen i Bodø.

NRK - 23 apr 22 kl. 11:48

Mann siktet for voldtekt i Bergen

En mann i 20-årene er siktet for vold og voldtekt i Bergen fredag. Mannen ble pågrepet av politiet lørdag morgen, skriver Bergensavisen. – Mannen er mistenkt for voldsutøvelse og sedelighetslovbrudd.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Putin vil ruste opp belarusisk luftforsvar til å kunne bære atomvåpen

Russlands president Vladimir Putin tilbyr seg lørdag å oppgradere Belarus luftforsvar til å kunne bære atomvåpen. Det skjer mens Russland krigen i Belarus naboland Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP. Putin sier moderniseringen burde finne sted i russiske fabrikker, og at treningen av personell burde starte opp på samme tid..

NRK - 10 minutter siden

Tysklands statsminister om Oslo: – Kampen mot terror forener oss

– Angrepet på det skeive samfunnet i Oslo sjokkerer meg dypt, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Mine tanker går til ofrenes familier. Jeg håper de skadde blir raskt bedre.

NRK - 1 time siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 15 minutter siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 30 minutter siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.

NRK - 1 time siden

EU-sjefen sjokkert over angrepet i Oslo

Ingen skal trenge å frykte for liv eller helse bare fordi de er den de er, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen etter masseskytingen i Oslo. – Jeg er sjokkert over det avskyelige angrepet på uskyldige mennesker i Oslo i går kveld, tvitrer von der Leyen lørdag. – Ingen skal måtte frykte for sitt liv eller sin helse simpelthen på grunn av hvem de er, sier hun og legger til at hun har medfølelse med ofrenes familier og venner.

NRK - 1 time siden

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Personer skadet etter kollisjon med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke på Sannesveien i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert, minst én person er skadet. Ulykken skyldes en påkjørsel bakfra..

NRK - 1 time siden

Gjerningspersonen hadde uregistrerte våpen

De to våpnene er uregistrerte, og politiet vet ikke hvem som har hatt hånd på dem før den siktede, det sier politiet på en pressekonferanse i ettermiddag. – Det er noe vi søker å avdekke, sier politiadvokat Bård Enoksen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com