NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Juli, 23:29

NRK - 25 juni 21 kl. 14:49

Uvisst når nordmenn kan slippe inn

USA kan ikke si når de kan åpne grensen for reisende fra Norge og de øvrige Schengen-landene. Alle EU og Schengen-landene står på listen over land hvis borgere ikke slipper inn i USA på grunn av pandemien. På et pressetreff i Paris fredag sier utenriksminister Antony Blinken at USA ikke kan sette en dato for når de åpner for innreise fra disse landene..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Norge, Schengen, EU, Paris, Antony Blinken

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uvisst, når, nordmennkan , slippe, inn
Aftenposten - 19 juli 21 kl. 19:51

Det er lett å slippe til i sosiale medier, men ikke så lett å slippe uskadet fra dem

Det er lett å slippe til i sosiale medier, men ikke så lett å slippe uskadet fra dem..

NRK - 09 mai 21 kl. 15:06

Frp: Frivilligheten bør slippe moms

Frivilligheten skal slippe å betale moms, mener Fremskrittspartiet. På landsmøte vedtok partiet en opptrapping mot en full og regelstyrt momskompensasjon for frivilligheten. Partiet vil også gi full momskompensasjon for investeringer i idrettsanlegg..

NRK - 12 mai 21 kl. 21:43

Kan slippe karantenehotell

Helsedirektoratet og FHI anbefaler at innreisende fra Storbritannia kan behandles som innreisende fra EØS/Schengen. Det betyr at reisende fra Storbrittania kan slippe karantenehotell. De nye reglene gjelder fra klokken 12 torsdag.

NRK - 18 mai 21 kl. 13:59

Israel stengte Gaza-grense

Israel har stengt grensen til Gaza kort tid etter at den ble åpnet for å slippe humanitær hjelp inn. Det skjer etter at to grensepasseringer ble beskutt, skriver NTB. FN takket israelerne for å ha åpnet grensen for å slippe inn humanitær hjelp, men den ble ikke værende åpen lenge.

VG - 21 mai 21 kl. 12:39

Nye reiseregler: Fra disse landene kan du slippe karantenehotell

Regjeringen endrer nå innreisereglene til Norge og lar innreisende fra europeiske land med lav smitte slippe karantenehotell. Men smitten i populære ferieland ligger foreløpig for høyt til at man kan dra rett hjem..

Aftenposten - 30 mai 21 kl. 13:04

Vi trodde vi skulle slippe unna med fem dager i karantene. Det var før vi forsto at Storbritannia var fire land.

Endelig var det mulig å reise til Storbritannia og slippe unna med fem dager i karantene..

Klartale - 01 juni 21 kl. 16:24

Viggo Kristiansen kan slippe fri i løpet av tirsdag

Viggo Kristiansen ble dømt for voldtekt og drap for 21 år siden. Nå får han slippe fri fra fengsel..

Klartale - 01 juni 21 kl. 16:39

Viggo Kristiansen skal slippe fri

Viggo Kristiansen ble dømt for voldtekt og drap for 21 år siden. Nå får han slippe fri fra fengsel. Det kan skje allerede tirsdag..

VG - 03 juni 21 kl. 21:23

Nye tall: Elleve land kan slippe karantenehotell

Flere land oppfyller nå kravet for å slippe karantenehotell..

Aftenposten - 24 juni 21 kl. 15:01

Vil Britney noen gang «slippe fri»? Svaret er langt fra opplagt.

Vil Britney noen gang «slippe fri»? Svaret er langt fra opplagt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Presidentkandidat arrestert

Nok en gang er en presidentkandidat arrestert i Nicaragua, opplyser politiet. Noel Vidaurre er den sjuende presidentkandidaten som er pågrepet før høstens valg. Vidaurre er satt i husarrest, anklaget for å undergrave landets suverenitet, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Kontroll på alle etter båtvelt

Ein båt skal ha velta ved Hamresanden i Kristiansand. Nokon av dei er i vatnet, skriv politiet på Twitter. Brannvesenet rykker ut med båt og dykkarar, skriv 110 Agder.

NRK - 1 time siden

Fleire i vatnet etter båtvelt

Ein båt skal ha velta ved Hamresanden i Kristiansand. Nokon av dei er i vatnet, skriv politiet på Twitter. Alle naudetatar er på veg til staden.

NRK - 1 time siden

Båt støytt på grunn i Kristiansand

Naudetatane og redningsskøyta rykker ut til melding om ein grunnstøytt båt med personar om bord. Det skal ikkje vere personar i vatnet. – Vi er på staden med mykje ressursar, skriv politiet i Agder på Twitter..

NRK - 1 time siden

Ny flaum i Belgia

Belgia er igjen ramma av kraftige flaumar laurdag, berre ei veke etter uvêret i Mellom-Europa som har tatt livet av over 200 personar. Fleire gater i Dinant i Namur er flødd over av kraftig regn, melder De Standaard. Minst 25 bilar er tatt av vatnet..

NRK - 2 timer siden

Ti personar involvert i slagsmål

Politiet fekk klokka 20.11 laurdag melding om eit slagsmål med rundt ti personar involvert i Hagemannsparken i Holmestrand. Politiet er på staden med fleire patruljar for å undersøke kva som har skjedd og snakke med involverte, skriv dei på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Politiet rykte ut til insekt

Ein bebuar i Industrigata i Oslo ringde til politiet om det dei meinte var ein reptil som skjulte seg bak ein TV. Berre halen var synleg. – Oppdraget gjekk til nokon av våre tøffaste frå beredskapstroppen.

NRK - 3 timer siden

Bil krasja med høgspentmast

Ein bil med tre personar har køyrt inn i ei høgspentmast på Kongsvingervegen i Vormsund, melder Aust politidistrikt på Twitter. Det er uvisst skadeomfang. Naudetatane er på veg..

NRK - 3 timer siden

Skal ha svindla Nav for 340.000

En mann må møte i Fredrikstad tingrett, tiltalt for å ha tatt imot 340.000 kroner i arbeidsavklaringspenger fra Nav uten å opplyse om at han bodde i Thailand. Arbeidsavklaringspenger fra Norge kan kun beholdes dersom man flytter til EU- eller EØS-land eller Sveits.

NRK - 3 timer siden

Seks soldatar drepne av IS-styrkar

Minst seks kamerunske soldatar er drepne og fire skada etter eit angrep frå IS-styrkar nord i landet, ifølge CRTV. Ifølge myndigheitene i landet er det jamn stigning i angrep frå IS etter at Boko Haram-leiaren vart drepen i juni. IS prøver å ta over område som Boko Haram tidlegare hadde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt