NRK > Nyheter

Tuesday, 19 October, 13:33

NRK - 22 aug 21 kl. 02:33

Uvær stanset stjernekonsert i NYC

En rekke superstjerner med Bruce Springsteen og Paul Simon i spissen, skulle lørdag stått på scenen i Central Park i New York, men konserten ble stanset på grunn av kraftig uvær med lyn. Den såkalte Homecoming-konserten var ment som en feiring av at koronapandemien er på hell og at livet i New York igjen kan vende tilbake til det normale. Konserten ble avbrutt mens Barry Manilow sto på scenen. – På grunn av at det er kraftig uvær på vei, må alle som deltar på arrangementet rolig ta seg til nærmeste utgang, het det i en uttalelse fra New York-politiet. Uværet kan ha sammenheng med orkanen Henri som er på vei mot USAs nordøstkyst..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bruce Springsteen, Paul Simon, Central Park, New York, Homecoming, Barry Manilow, Henri, USAs, NYC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uvær, stanset, stjernekonserti , NYC
NRK - 22 aug 21 kl. 02:33

Uvær stanser stjernekonsert i NYC

En rekke superstjerner, med Bruce Springsteen og Paul Simon i spissen, skulle lørdag stått på scenen i censtral Park i New York, men konserten ble stanset på grunn av kraftig uvær. Den såkalte Homecoming-konserten var ment som en feiring av at koronapandemien er på hell og at livet i New York igjen kan vende tilbake til det normale. – På grunn av at det er kraftig uvær på vei, må alle som deltar på arrangementet rolig ta seg til nærmeste utgang, heter det i en uttalelse fra New York-politiet.

Klartale - 14 okt 21 kl. 12:21

Flere døde av ekstremvær på Filippinene

19 mennesker har så langt dødd av et tropisk uvær på Filippinene. Kraftig regn og vind skapt store ødeleggelser. 14 mennesker er fortsatt meldt savnet.

NRK - 07 jul 21 kl. 05:26

Eric Adams leder ordførervalg i NYC

Demokraten Eric Adams ligger an til å vinne borgermestervalget i New York etter at han i natt vant nominasjonsprosessen i partiet, melder AP. Adams er tidligere politisjef, og har ledet byrådet i Brooklyn de siste årene. Opptellingen har pågått i to uker etter valget, og Adams ledelse er nå så stor at rivalen Kathryn Garcia er sjanseløs..

NRK - 11 maj 21 kl. 03:11

Vannlekkasje i Stavanger stanset

I Stavanger har fem hus fått vann i kjeller etter en vannlekkasje i en gate. En kjeller har fått halvannen meter med vann, skriver 110 Sørvest på Twitter. Vannlekkasjen i gaten ble stanset ca.

NRK - 12 maj 21 kl. 04:49

Stanset bil med spikermatte

Flere politipatruljer i Øst deltok i et søk etter tre unge menn som stakk av i en bil ved Jessheim natt til onsdag. Ved hjelp av helikopter fikk de oversikt over hvor bilen befant seg og fikk stanset bilen ved hjelp av en spikermatte ved Skedsmolvollen. Fører av bilen er kjørt til arrest.

NRK - 17 maj 21 kl. 12:46

Politiet stanset protest-tog

Politiet har stanset et tog på vei mot slottet i Oslo sentrum, opplyser operasjonsleder Tor Gulbrandsen til VG. Arrangementet ble kalt et «alternativt 17. mai-tog», og deltagerne protesterte mot koronarestriksjonene.

VG - 17 maj 21 kl. 12:50

Politiet stanset tog på rundt 150 personer på vei mot slottet

Rundt 150 personer samlet seg i Oslo sentrum for å gå i 17. mai-tog. På vei mot slottet ble de stanset av politiet..

NRK - 27 maj 21 kl. 21:15

Mennesker stanset i Middelhavet

Over 180 personer som var på vei til Europa ble stanset av Libyas kystvakt og sendt til interneringsleirer i landet, melder FN..

NRK - 28 maj 21 kl. 18:28

Republikanere stanset gransking

Republikanere i det amerikanske senatet har stanset opprettelsen av en uavhengig kommisjon, som skulle granske hendelsene som førte til stormingen av kongressen januar i år. Det melder AFP. Alle 50 demokrater i senatet stemte for kommisjonen, men måtte få med seg ti republikanere for å få gjennomslag for forslaget.

NRK - 31 maj 21 kl. 09:23

Stanset avstemning om valglov

Avstemningen om en ny, restriktiv valglov i Texas ble stanset da demokratene i delstatsforsamlingen forlot sine plasser. Den republikanske guvernøren Greg Abbott har stått i spissen for loven som vil begrense mulighetene til å stemme i delstaten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ber Telenor ikkje forlate Myanmar

Junta ber Telenor-leiarar om å ikkje forlate Myanmar, melder nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Må kanskje stenge kirker i Oslo

Hvis strømutgiftene blir for store kan det hende at noen kirker i Oslo må stenge. Kirkevergen er bekymret over de høye strømprisene og ser nå på ulike løsninger, sier kommunikasjonsansvarlig i Kirkelig fellesråd i Oslo, Finn Folke Torp til NRK..

NRK - 15 minutter siden

Straumprisen fell i morgon

Etter fleire dagar med rekordhøge straumprisar, er det venta eit prisfall onsdag. Det viser prisoversikta frå straumbørsen Nordpool. Prisen vil ligge på 0,80 kilowattimen i snitt gjennom dagen i Sør-Noreg..

NRK - 30 minutter siden

Tilleggsforhandlingane starta opp

Tilleggsforhandlingane mellom staten og landbruket, som i september vart utsett av Solberg-regjeringa, har starta opp igjen med Støre-regjeringa. Tysdag har det vore møte på leiarnivåa, skriv Norges Bondelag. Jordbruket krev mellom anna kompensasjon for ein kraftig vekst i kostnadene til handelsgjødsel og byggjevarer.

NRK - 1 time siden

Avlyser førestillingar

Bergen Nasjonale Opera må avlyse tre førestillingar av Rusalka på grunn av streik. Førestillingane den 23., 25.

NRK - 45 minutter siden

Demonstrantar i Madrid

Seks demonstrantar har okkupert det kjente Prado-museet i Madrid og trugar med å ta livet av seg om ikkje dei får innfridd ei liste med krav. Ifølgje spanske medium hevdar demonstrantane å vere overlevande etter ei masseforgifting som skjedde i Spania for 40 år sidan. Då omkom hundrevis av menneske og fleire titusen vart sjuke etter å ha fått i seg rapsolje med anilin.

NRK - 1 time siden

Sagosen testet positivt for korona

Håndballstjernen Sander Sagosen har testet positivt for korona, opplyser hans manager Kevin Skabo til Adresseavisen. – Han ble dårlig i helgen og var dårlig i to dager. Men nå føler han seg bra, sier Skabo til avisen og legger til at Sagosen har kjent på en influensafølelse.

NRK - 1 time siden

Dømd til tre års fengsel

To nordmenn er dømd til tre års fengsel for medverkar til grovt underslag etter leilegheitssal i Brasil. Kjøparane fekk ikkje skøytene til leilegheitene, skriv Dagens Næringsliv. I tillegg til fengsel, er dei to dømd til å betale tilbake 27,7 millionar kroner til kjøparane, samstundes er dei frådømd retten til å drive næringsverksemd for alltid.

NRK - 1 time siden

Tilsynssaka vil ta eit halvt år

Statsforvaltaren i Oslo og Viken håpar å vere ferdig med tilsynssaka knytt til helsehjelpa til drapssikta Espen Andersen Bråthen har fått, innan seks månadar. Forvaltarens helseavdeling har varsla Kongsberg kommune og Vestre Viken helseføretak om at det blir opna tilsynssak etter drapa. – Vi ber i første omgang om informasjon om den sikta si kontakt med helsevesenet frå januar 2018 og fram til i dag, skriv statsforvaltaren i ei pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Dansar og koreograf er død

Den internasjonalt anerkjende koreografen og dansaren Kjersti Alveberg er død, 73 år gamal. Alveberg var ein av landets fremste koreografar i siste del av 1900-talet. Ho markerte seg med særprega oppsetjingar og produksjonar, ofte i tett samarbeid med mellom anna NRK..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt