NRK > Nyheter

Monday, 15 August, 05:32

NRK - 05 aug 22 kl. 21:41

Utvist firebarnsmor flytter til Danmark med familien

Den utviste firebarnsmoren Yasmin Kristensen flytter til Danmark med familien om to uker. Yasmin ble fratatt statsborgerskapet sitt og utvist fra Norge i to år. Årsaken er at hun løy om sitt opprinnelsesland da hun kom til Norge for over 20 år siden. Etter flere runder i rettsvesenet og Den europeiske menneskerettighetsdomstolen ble det klart at hun ikke får medhold i saken. Derfor ser hun og ektemannen Rolf Erik Kristensen ingen annen mulighet enn å flytte til Danmark med de fire barna..
Les mer på NRK


Les mer om:
Yasmin Kristensen, Danmark, Norge, Den, Rolf Erik Kristensen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utvist, firebarnsmor, flytter, til, Danmarkmed , familien
NRK - 03 aug 22 kl. 18:44

Danske DR sin Russland-korrespondent utvist

Danske DR sin Russland-korrespondent Matilde Kimer har blitt utvist frå Russland. Kimer har dekka Russland dei siste 13 åra, og no får ho ikkje reise til landet før 2032, melder avisa. Ho hadde eigentleg kome seg forbi passkontrollen i Moskva måndag morgon, men kort tid etter at ho henta bagasjen, vart ho henta av ein tilsett ved flyplassen.

NRK - 03 aug 22 kl. 18:44

Danske DR sin Russland-korrespondent utvist i ti år

Danske DR sin Russland-korrespondent Matilde Kimer har blitt utvist frå Russland. Kimer har dekka Russland dei siste 13 åra, og no får ho ikkje reise til landet før 2032, melder avisa. Ho hadde eigentleg kome seg forbi passkontrollen i Moskva måndag morgon, men kort tid etter at ho henta bagasjen, vart ho henta av ein tilsett ved flyplassen.

VG - 11 maj 22 kl. 10:46

Null skjermtid for de minste: – Lettere sagt enn gjort

Dropp all skjermtid til de minste barna, råder Helsedirektoratet. – Umulig, sier firebarnsmor Eva Lill Økland..

Dagbladet - 16 maj 22 kl. 15:48

Firebarnsmor funnet død i bagasjerom

Ei uke etter at 24-åringen forsvant, varslet naboer om vond lukt fra bilen hennes..

Klartale - 14 jul 22 kl. 11:45

Dette bør du vite dersom du skal leie bolig

– Det viktigste er å gå på visning. Hvis du får tilbud om visning, uansett hvilken form den har, så bør man takke ja til det. Det sier Yngve Gran Andersen.

NRK - 05 aug 22 kl. 13:16

Flere flytter på hytta for å få strømstøtte til fritidsboligen

Flere hytteeiere flytter permanent på hytta for å få rett på strømstøtte til tross for at regjeringen har bestemt at den kun skal gjelde husholdninger. – Vi har fått mange adresseforandringer den siste tiden fra byen til ulike hyttekommuner. Vi går ut fra at dette i stor grad gjelder folk som vil sikre seg strømstøtte i boligen de oppholder seg mest igjennom året, sier generalsekretær Audun Bringsvor i Norsk Hyttelag til Nationen.

NRK - 27 apr 22 kl. 13:53

Russland utviser tre norske diplomater

En talsperson i UD bekrefter at de har fått beskjed om at tre norske diplomater nå blir utvist fra Russland. Utvisningen kommer som en reaksjon på Norges støtte til Ukraina. Tidligere har Norge, i likhet med andre europeiske land, utvist russiske diplomater..

Klartale - 27 apr 22 kl. 14:06

Russland har utvist tre norske diplomater

De tre er norske diplomater på ambassaden i Moskva. Det melder kanalen NRK.Russland har utvist dem som svar på at Norge utviste tre russiske diplomater 6.

E24 - 05 jun 22 kl. 12:29

Influenser flytter fra Oslo: – Prisene er helt elleville

Karen Elene Thorsen (24), bedre kjent som «Fattig student» på Instagram, flytter hjem til Flekkefjord. Hun håper de høye boligprisene i hovedstaden vil få flere unge til å følge etter..

Aftenposten - 05 jun 22 kl. 12:29

Influenser flytter fra Oslo: – Prisene er helt elleville

Karen Elene Thorsen (24), bedre kjent som «Fattig student» på Instagram, flytter hjem til Flekkefjord..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Krever at Russland gir tilbake atomkraftverk

42 land, blant dem Norge, krever at Russland umiddelbart overlater kontrollen over det okkuperte atomkraftverket Zaporizjzja til Ukraina. – Utplasseringen av russiske militærstyrker og våpen på atomkraftverkets område er uakseptabelt, står det i en uttalelse fra de 42 landene. Kravet er fremsatt på vegne av EU, samt USA, Storbritannia, Norge, Australia, Japan, New Zealand og en rekke andre land.

NRK - 1 time siden

Tyveri fra gullsmedforretning i Drammen

Politiet har rykket ut etter melding om grovt tyveri i fra en gullsmedforretning i Drammen. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Fra stedet er det observert to biler som har kjørt av gårde.

NRK - 2 timer siden

Tolv skadd i bussulykke i Bulgaria

Tolv barn og voksne ble skadd da en buss fra Serbia kjørte av veien og veltet i ei grøft sør i Bulgaria søndag kveld. Åtte barn og fire voksne ble sendt til sykehus, noen av dem med alvorlige skader, opplyser innenriksdepartementet i Bulgaria. Øvrige som var i bussen ble undersøkt og fikk nødvendig hjelp på stedet.

NRK - 3 timer siden

Økonomisk vekst i Japan etter gjenåpning

Japans økonomi vokste i årets andre kvartal etter at regjeringen hadde fjernet koronabegrensninger på næringslivet. Verdens tredje største økonomi vokste 0,5 prosent i andre kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Det viste offisiell statistikk som ble lagt fram mandag.

NRK - 3 timer siden

Mopedfører skadd i ulykke i Stavanger

En mann undersøkes av helsepersonell på stedet etter at en moped kjørte av veien i Kvernevik i Stavanger natt til mandag. Ifølge Sør-Vest politidistrikt framstår ulykken på Madla som en singelulykke, der føreren av en moped har kjørt av veien. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.

NRK - 5 timer siden

To drept i angrep i Pakistan

To soldater er drept og en såret i et angrep i provinsen Balutsjistan sørvest i Pakistan, opplyser hæren i landet. Den sårede var en offiser som ble truffet under tung skuddveksling med angriperne etter at angrepet deres var slått tilbake. Angriperne ble deretter jaget opp i fjellene, står det i en uttalelse fra hæren søndag.

NRK - 6 timer siden

Beskylder hæren i Burkina Faso for massedrap

To lokale menneskerettighetsgrupper beskylder Burkina Fasos militære for å ha massakrert 40 sivile nord i det voldsherjede landet. Regjeringen avviser anklagen. Kollektivet mot immunitet og stigmatisering (CISC) sier at det ble funnet over 40 bakbundne lik med bind for øynene på veien mellom Taffogo og Bouroum i nord, og at angriperne var militære kledd i svart.

NRK - 7 timer siden

Seks personer til sykehus etter båtkollisjon

Seks personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. – Seks personer fra en av båtene er fraktet til Stavanger Universitetssykehus for behandling.

NRK - 7 timer siden

Alvorlig voldshendelse i Stavanger

Politiet har rykket ut til Hundvåg i Stavanger i forbindelse med en alvorlig voldshendelse. En person behandles for stikkskader og det utføres førstehjelp, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 8 timer siden

Hotellgjester får gå inn igjen

Den antatte røyken som ble oppdaget på et hotell på Frogner i Oslo ser ut til å ha vært damp, skriver politiet på Twitter. De opplyser at gjestene får gå inn på hotellet igjen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com