E24 > Økonomi

Lørdag, 19 Juni, 20:55

E24 - 12 mai 21 kl. 15:11

Utvikler nytt ladesystem for elbiler: Beyonder får EU-støtte

Ti selskaper med norske Beyonder i spissen får drøye 40 millioner i EU-støtte til å utvikle elbillading kombinert med energilagring. – Et veldig viktig prosjekt, sier Beyonder-grunnlegger Svein Kvernstuen til E24..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Beyonder, EU, Svein Kvernstuen, E24

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utvikler, nytt, ladesystem, for, elbiler, Beyonderfår , EU-støtte
NRK - 31 mai 21 kl. 20:16

Utvikler ny ernæringsstrategi

Matvaregiganten Nestlé sier de utvikler en ny ernæringsstrategi etter at Financial Times rapporterte om at mesteparten av varene deres er usunne. I et lekket dokument, som den britiske avisen Financial Times avslørte, kommer det fram at Nestlé erkjenner at mer enn 60 prosent av deres vanlige mat- og drikkevarer ikke oppfyller en «anerkjente helsekrav»..

E24 - 10 april 21 kl. 14:51

Her utsettes milliardrobotene for ekstreme påkjenninger

Alt begynner i det små, så også Autostore-eventyret som denne våren har fått et nytt kapittel etter oppkjøpet fra den japanske banken Softbank Group. På Karmøy utvikler selskapet det som blir fremtidens lagerløsninger..

Aftenposten - 17 feb. 21 kl. 21:00

Det går en kløft gjennom verdens største land

En tidligere journalist forteller at enhver samtale, ethvert møte for tiden, utvikler seg til en krangel om politikk..

NRK - 08 mars 21 kl. 22:17

Bodø sliter med å stanse utbrudd

Bodø kommune sliter fortsatt med å få kontroll på utbruddet av den sørafrikanske mutasjonen. Nærmere 130 personer i byen har fått påvist korona de siste 14 dagene Smittevernoverlegen er overrasket over hvordan sykdommen utvikler seg hos unge voksne..

NRK - 10 mars 21 kl. 16:10

Norske universiteter rammet

Flere norske kommuner og universiteter er rammet etter storbrann i et datasenter i Strasbourg. Selskapet Ramsalt, som utvikler nettsider for norske selskaper, er rammet og har Utdanningsdirektoratet, Tromsø kommune og flere universiteter som kunder.

E24 - 25 mars 21 kl. 06:36

Instagram utvikler tjeneste for barn

En barnetilpasset versjon av Instragram kan snart være tilgjengelig, ifølge selskapets sjef Adam Mosseri..

NRK - 02 april 21 kl. 11:07

Ikke strengere tiltak i Stavanger

Stavanger kommune innfører ikke strengere lokale tiltak, slik de varslet om. Det bekrefter ordfører Kari Nessa Nordtun til NRK. – Smittetallene har gått litt ned siste dagene.

NRK - 10 april 21 kl. 10:10

Én av ti får langtidsvirkninger

Hver tiende person med mild covid-19 rammes av langtidsvirkninger, viser en svensk studie av koronasmittede sykehusansatte. De vanligste symptomene er tap av smaks- og luktesans, samt en følelse av å være sliten, men åtte måneder etter infeksjonen, hadde én av ti i studien moderate til alvorlige symptomer, kommer det fram i studien, som er publisert i det medisinske tidsskriftet JAMA. – Det er et høyt tall, og det er leit at det er såpass mange med symptomer som påvirker dem sosialt, hjemme og på jobben så lenge, sier Charlotte Thålin, som er legespesialist og ansvarlig forsker for studien.

NRK - 12 april 21 kl. 15:05

Microsoft gjør milliardkjøp

Teknologigiganten Microsoft kjøper selskapet Nuance Communications for 19,7 milliarder dollar, eller omtrent 167 milliarder kroner. Det kommer fram i en pressemelding. Nuance utvikler kunstig intelligens og var blant pionerene innen talegjenkjenning..

NRK - 13 april 21 kl. 18:39

USA: Iran utvikler ikke atomvåpen

Iran utfører for tiden ikke arbeid som er nødvendig for å produsere atomvåpen, konkluderer amerikansk etterretning. Det kommer fram i deres årlige trusselvurdering, som The Washington Post har fått innsyn i..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Krisen som endret Xeneta-gründeren: – Jeg har aldri slitt så mye som det siste året

Patrik Berglund måtte kvitte seg med 65 prosent av de ansatte og utsiktene var bekmørke. Så snudde han skuta og hentet en kvart milliard fra investorene..

E24 - 1 time siden

Thorstein Berg (72) blir Norges campingkonge: – Campinglivet har egentlig aldri fristet meg.

Thorstein Berg hadde aldri vært på campingferie. Så kjøpte han sin egen plass. Nå bygger 72-åringen opp landets første kjede..

E24 - 1 time siden

Medier: Svensk politi etterforsker storsvindel med koronatester

Politiet mistenker at svindel med koronatester kan ha rammet opptil 100.000 personer i Sverige, ifølge Aftonbladet og Expressen. Tre personer er pågrepet..

E24 - 1 time siden

Frisørkjede venter stadig på kontantsvar – vil fortsette å bryte loven

Før pandemien fikk Cutters streng beskjed fra Forbrukertilsynet om å tilby kontantbetaling – så ble det tyst..

E24 - 4 timer siden

Rajas spillforbud kan stanse Brækhus og Carew

Idrettsprofiler og kjendiser har gjort god butikk av å fronte utenlandske bettingselskaper på norske TV-skjermer. Nå trues inntektskilden av kulturminister Abid Raja (V)..

E24 - 5 timer siden

Øyen har vært i familiens eie siden 1952. Nå er Laila spent på bolig­markedet.

Planen var å rehabilitere hytten som ligger på en egen holme i Bergen. Nå selger familien i et hyttemarked med heftig etterspørsel..

E24 - 6 timer siden

Private helseaktører forbereder seg på testrush i juli: Ansetter flere hundre

Ivrige turister fra inn- og utland kan sette testkapasiteten i Norge på prøve. Selskapene som skal utføre coronatestingen, forsøker nå å få tak i nok arbeidskraft i tide..

E24 - 7 timer siden

Kaos og køer for å komme inn og ut av landet

Vegtrafikksentralen melder om lange køer på de åpne grenseovergangene mot Sverige, mens det lørdag morgen var lange køer på Oslo lufthavn etter gjenåpningen..

E24 - 9 timer siden

Sanerte mot skjeggkre minutter før visning – megler sa ingenting

50 minutter etter at skadedyrfirmaet var i leiligheten, holdt Utleiemegleren visning – uten å nevne sameiets pågående arbeid med å bli kvitt krypene..

E24 - 10 timer siden

Bondelaget: Må regne med høyere pris for norske jordbær

Færre jordbærbønder, problemer med å skaffe arbeidskraft og lavere produksjon gjør at Bondelaget tror man må regne med dyrere jordbær fremover..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt