NRK > Nyheter

Wednesday, 07 June, 07:10

NRK - 08 aug 21 kl. 22:58

Utvidet siktelse etter bildrap

Mannen som er siktet for uaktsom bildrap da en kvinne døde i en frontkollisjon på Jessheim torsdag, hadde ikke førerkort. Nå utvides siktelsen til å gjelde også kjøring uten gyldig førerkort, melder Romerikes Blad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jessheim, Romerikes Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utvidet, siktelse, etter, bildrap
NRK - 19 dec 22 kl. 17:29

Ukrainske flyktninger får utvidet rett til å kjøre bil i Norge

Ukrainske flyktninger får utvidet rett til å kjøre bil i Norge. Statens vegvesen tar sikte på å gjennomføre de foreslåtte endringene fra 1. februar 2023.

NRK - 29 jan 23 kl. 06:57

Politiet har tatt ut siktelse mot helikopterfirma etter ulykke i Verdal

Midt-Norsk Helikopterservice er siktet etter helikopterulykken der to personer omkom i Verdal i november i fjor. Fra før er piloten siktet i saken. En mann og en kvinne fra Overhalla, begge 68 år gamle, mistet livet da helikopteret fra Midt-Norsk Helikopterservice styrtet i bakken i Verdal 1.

NRK - 25 aug 21 kl. 15:43

Utvider siktelse mot drapssiktet

Siktelsen mot 20-åringen som har innrømmet å ha drept en kvinne i Åsane i Bergen i fjor høst, er utvidet til også å omfatte voldtekt og likskjending. Det kommer fram i en kjennelse fra Hordaland tingrett onsdag der mannen ble fengslet i åtte nye uker. Siktelsen ble ifølge kjennelsen utvidet 16.

NRK - 14 jun 22 kl. 18:54

Sjåfør anker dom for bildrap

Mannen som i mai ble dømt til 2,5 års fengsel for grovt uaktsomt bildrap i Oslo i 2020, anker dommen. Det skriver Avisa Oslo. En 13 år gammel gutt døde etter påkjørselen ved Haugenstua i Oslo i desember 2020.

NRK - 06 aug 21 kl. 13:39

Én siktet for uaktsomt bildrap

Én person er siktet for uaktsomt bildrap etter den alvorlige ulykken på Jessheim torsdag ettermiddag. Ulykken skjedde langs Hovinmovegen, like ved trafikkstasjonen til Statens vegvesen. Vedkommende har ikke vært i stand til å la seg avhøre, sier politiet til Romerikes Blad.

NRK - 28 mar 22 kl. 13:15

17-åringer dømt til samfunnsstraff

To 17-åringer er dømt til samfunnsstraff etter at 16 år gamle Iver Gylland døde i en trafikkulykke i Melhus mai 2021. Trøndelag tingrett har dømt sjåføren for uaktsomt bildrap og til 300 timers samfunnsstraff, mens passasjeren fikk 240 timers samfunnsstraff for medvirkning til uaktsomt bildrap..

NRK - 26 apr 22 kl. 11:43

Lastebilsjåfør siktet for uaktsomt bildrap

Lastebilsjåføren som var involvert i ulykken på St. Hanshaugen i forrige uke, der en syklist døde, er siktet for uaktsomt bildrap. En kvinne i 50-årene omkom i ulykken torsdag ettermiddag, Føreren har vært sterkt preget etter ulykken.

NRK - 25 aug 22 kl. 09:48

Nekter straffskyld etter bildrap

En yrkessjåfør som er tiltalt for uaktsomt bildrap i Trondheim, nektet straffskyld da rettsaken startet i dag. En 82 år gammel mann omkom på stedet da lastebilen rygget og kjørte over mannen. Han ble også slept flere meter under bilen.

NRK - 04 maj 22 kl. 18:53

Mann dømt for bildrap i Oslo

En 71 år gammel kvinne mistet livet da hun ble kjørt ned av en bilist som kjørte på rødt lys i Smestadkrysset i Oslo 7. oktober 2020. Nå er bilføreren dømt.

NRK - 17 okt 22 kl. 09:41

Nekter straffskyld for bildrap på Osterøy

Kvinnen (19) som står tiltalt for uaktsomt bildrap på Osterøy i august i fjor, erkjenner ikke straffskyld. Kvinnen skal ha holdt en fart på minst 104 km/t i en 60-sone. Hun mistet kontrollen over bilen og traff en fjellknaus.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kronprinsparets 50-årsfrimerker er klare

I anledning 50-årsdagene til kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit har Posten laget to nye frimerker. – Det er faktisk ti år siden kronprinsparet var på frimerker sist. Det var i forbindelse med deres 40-årsdager, sier Postens frimerkesjef Halvor Fasting til NTB.

NRK - 30 minutter siden

Fall i Kinas eksport i mai

Kinas eksport minket i mai for første gang siden februar, melder statlige medier. Eksporten sank med 7,5 prosent sammenlignet med mai 2022, en skarp nedgang fra økning på 8,5 prosent i april, går det fram av tall publisert av det statlige nyhetsbyrået Xinhua. Samtidig falt også importen i mai med 4,5 prosent, ifølge Xinhua..

NRK - 1 time siden

Vanningsforbud i Grimstad

Grimstad kommune har innført vanningsforbud, grunnet lav vannstand i høydebassengene. Situasjonen vurderes fortløpende, og innbyggerne vil få beskjed når vanning igjen kan tillates..

NRK - 2 timer siden

Falt fra jernbanebro

Politiet mottok i natt melding om to personer som løp på jernbanelinjen i Larvik. Patruljen fikk kort tid etter kontroll på personene. Den ene av de to var skadet etter å ha falt ned fra en jernbanebro rett før patruljen ankom stedet.

NRK - 1 time siden

Levninger i Mexico identifisert

Levningene som ble funnet i 45 poser i Mexico i forrige uke, tilhører flere savnede telefonsenterarbeidere. Det opplyser myndighetene i delstaten Jalisco. Til sammen åtte ungdommer var meldt savnet.

NRK - 4 timer siden

To drept og fem skadet etter skyting i park i Richmond

Minst to mennesker ble drept og fem skal være skadet etter at det ble avfyrt skudd i en park i byen Richmond i delstaten Virginia i USA tirsdag. Skytingen skjedde ved 17-tiden lokal tid under en vitnemålsutdeling på området til universitetet Virginia Commonwealth, ifølge politisjef Rick Edwards. Elever fra en videregående skole og deres familier deltok på arrangementet, skriver Reuters..

NRK - 3 timer siden

Advarer om farlig luft i New York

Millioner av mennesker i USA og Canada har blitt advart om luftforurensing, skriver VG. Årsaken er de kraftige skogbrannene i Canada. Et røykteppe brer seg over store deler av det nordøstlige USA, ifølge Washington Post.

NRK - 3 timer siden

Skal lede arbeidet med Sannhetskommisjonens rapport

Lubna Jaffery (Ap) skal lede Stortingets arbeid med Sannhetskommisjonens rapport. Rapporten ble overlevert Stortinget 1. juni.

NRK - 4 timer siden

Flere skadet etter skyting i park i Richmond

Seks mennesker skal være skadet etter at det ble avfyrt skudd i en park i byen Richmond i delstaten Virginia i USA tirsdag. Skytingen skjedde ved 17-tiden lokal tid under en vitnemålsutdeling på området til universitetet Virginia Commonwealth, ifølge politisjef Rick Edwards. Elever fra en videregående skole og deres familier deltok på arrangementet, skriver Reuters..

NRK - 4 timer siden

Redningsaksjon nær Nordpolen avsluttet

Den medisinske evakueringen av en russer fra et russisk fartøy som befinner seg nær Nordpolen, er nå avsluttet. Pasienten er nå i Longyearbyen. Ifølge Hovedredningssentralen (HRS) landet helikopteret med pasienten på Svalbard lufthavn Longyearbyen klokken 02.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com