NRK > Nyheter

Thursday, 30 June, 09:38

NRK - 08 aug 21 kl. 22:58

Utvidet siktelse etter bildrap

Mannen som er siktet for uaktsom bildrap da en kvinne døde i en frontkollisjon på Jessheim torsdag, hadde ikke førerkort. Nå utvides siktelsen til å gjelde også kjøring uten gyldig førerkort, melder Romerikes Blad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jessheim, Romerikes Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utvidet, siktelse, etter, bildrap
NRK - 25 aug 21 kl. 15:43

Utvider siktelse mot drapssiktet

Siktelsen mot 20-åringen som har innrømmet å ha drept en kvinne i Åsane i Bergen i fjor høst, er utvidet til også å omfatte voldtekt og likskjending. Det kommer fram i en kjennelse fra Hordaland tingrett onsdag der mannen ble fengslet i åtte nye uker. Siktelsen ble ifølge kjennelsen utvidet 16.

NRK - 14 jun 22 kl. 18:54

Sjåfør anker dom for bildrap

Mannen som i mai ble dømt til 2,5 års fengsel for grovt uaktsomt bildrap i Oslo i 2020, anker dommen. Det skriver Avisa Oslo. En 13 år gammel gutt døde etter påkjørselen ved Haugenstua i Oslo i desember 2020.

NRK - 06 aug 21 kl. 13:39

Én siktet for uaktsomt bildrap

Én person er siktet for uaktsomt bildrap etter den alvorlige ulykken på Jessheim torsdag ettermiddag. Ulykken skjedde langs Hovinmovegen, like ved trafikkstasjonen til Statens vegvesen. Vedkommende har ikke vært i stand til å la seg avhøre, sier politiet til Romerikes Blad.

NRK - 28 mar 22 kl. 13:15

17-åringer dømt til samfunnsstraff

To 17-åringer er dømt til samfunnsstraff etter at 16 år gamle Iver Gylland døde i en trafikkulykke i Melhus mai 2021. Trøndelag tingrett har dømt sjåføren for uaktsomt bildrap og til 300 timers samfunnsstraff, mens passasjeren fikk 240 timers samfunnsstraff for medvirkning til uaktsomt bildrap..

NRK - 26 apr 22 kl. 11:43

Lastebilsjåfør siktet for uaktsomt bildrap

Lastebilsjåføren som var involvert i ulykken på St. Hanshaugen i forrige uke, der en syklist døde, er siktet for uaktsomt bildrap. En kvinne i 50-årene omkom i ulykken torsdag ettermiddag, Føreren har vært sterkt preget etter ulykken.

NRK - 04 maj 22 kl. 18:53

Mann dømt for bildrap i Oslo

En 71 år gammel kvinne mistet livet da hun ble kjørt ned av en bilist som kjørte på rødt lys i Smestadkrysset i Oslo 7. oktober 2020. Nå er bilføreren dømt.

NRK - 07 jun 21 kl. 13:48

Siktelse mot hundeeier

Politiet har tatt ut siktelse mot hundeeieren etter at et barn døde i Brumunddal lørdag som følge av angrep av to hunder..

NRK - 23 maj 22 kl. 19:57

Ukraina: Etterforsker 13.000 anklager om krigsforbrytelser

Ukraina etterforsker nå om lag 13.000 anklager om krigsforbrytelser, og det er tatt ut siktelse mot 48 russiske soldater, opplyser Ukrainas riksadvokat. Mandag falt den første krigsforbryterdommen i ukrainsk rettsvesen da en 21 år gammel russisk soldat ble dømt til livsvarig fengsel for drapet på en 62 år gammel sivil ukrainer.

NRK - 31 aug 21 kl. 15:03

Utvidet siktelse mot kranbilsjåfør

Politiet mener det er skjellig grunn til å mistenke at kranbilsjåføren kan ha forårsaket ulykken i Flå der tre brødre mistet livet..

NRK - 15 okt 21 kl. 14:40

Siktelsen vil bli utvidet

Siktelsen mot Espen Andersen Bråthen, som er sikta for drapene på Kongsberg onsdag kveld, vil blir utvidet til å gjelde fornærmede han skjøt etter, men ikke traff. Det opplyser politiinspektør Per Thomas Omholt ved Sør-Øst politidistrikt i ettermiddag. Bråthen er så langt siktet for å ha drept fem mennesker og skadet tre.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Aleksander Matland (35) omkom i fallulykka i Kvinnherad

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 15 minutter siden

Frigir namn på omkomen

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 45 minutter siden

Et skip med 7.000 tonn korn har forlatt ukrainsk havn, ifølge prorussere

Prorussiske tjenestemenn sier at et skip lastet med 7.000 tonn korn har forlatt havna Berdjansk. Kornet skal sendes til det som omtales som «vennlige land».

NRK - 1 time siden

Flere ofre for seksuallovbrudd i fjor

I løpet av 2021 er nær 5.800 personer registrert som ofre for seksuallovbrudd. Det er 570 flere enn året før.

NRK - 1 time siden

– Slipp ut torsk du får på kroken

Fiskeridirektoratet oppfordrer hobbyfiskere i Oslofjorden som får torsk på kroken, om å slippe den ut igjen. Det er forbudt å fiske torsk i fjorden, likevel får direktoratet meldinger fra publikum om at folk ikke respekterer forbudet. – Det er veldig viktig at forbudet blir repektert for å kunne bygge opp igjen en torskebestand i Oslofjorden, sier kommunikasjonsrådgivar Olav Lekve i Fiskeridirektoratet.

NRK - 1 time siden

SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt som er basert på data fra Avinor og Flightstats. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

VG: SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

Putin mener alt går etter planen

President Vladimir Putin hevder den «spesielle militæroperasjonen» fortsetter å gå etter planen, mer enn fire måneder inn i Russlands krig i Ukraina. Putin beskrev de russiske soldatene som helter da han møtte journalister under et besøk i Turkmenistan onsdag. Han sa at den «spesielle militæroperasjonen» går som den skal, og at troppene har nådd flere milepæler.

NRK - 2 timer siden

Finland kan sette opp grensegjerde mot Russland

Det er ventet at Finland vil åpne for å bygge kraftige grensegjerder langs deler av den 134 mil lange grensa mot Russland. En ny lov som gjør det mulig å sette opp grensegjerdet er ventet å bli stemt gjennom i Finlands nasjonalforsamling Eduskunta denne uka, melder Radio Ekot. – Ting kan endre seg raskt og vi må være forberedt på alle slags situasjoner, sier Finlands innenriksminister Krista Mikkonen.

NRK - 2 timer siden

Marcos tatt i ed som president på Filippinene

Ferdinand Marcos junior, sønn av Filippinenes tidligere diktator ved samme navn, er tatt i ed som landets nye president. Etter å ha blitt satt inn som president, lovpriset han sin fars tidligere styre i øynasjonen. – Jeg kjente en gang en mann som så hvor lite som var blitt oppnådd siden landets uavhengighet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com