NRK > Nyheter

Sunday, 16 January, 19:12

NRK - 28 okt 21 kl. 08:28

Utsetter fristen om kjøp av Sbanken

Konkurransetilsynet forlenger fristen om DNB får lov til å kjøpe Sbanken. Konkurransetilsynet har siden april vurdert om de skal stoppe DNBs oppkjøp av konkurrenten Sbanken. Torsdag offentliggjorde tilsynet at de vil utsette fristen. Det var i april det ble kjent at DNB vil kjøpe Sbanken. I juni ble det kjent at DNB hadde sikret seg 90,9 prosent av aksjene i banken til 108,85 kroner per aksje og dermed var i posisjon til å tvangsinnløse de resterende aksjene.
Les mer på NRK


Les mer om:
DNB, Sbanken, DNBs, NRK, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utsetter, fristenom , kjøpav , Sbanken
NRK - 16 jul 21 kl. 07:15

Sbanken bedret resultatet

Sbanken hadde et resultat før skatt på 253,2 millioner kroner i andre kvartal, opp fra 210,0 millioner kroner i samme periode året før. Det skriver selskapet i en børsmelding. Sbanken-sjef Øyvind Thomassen kaller kvartalet unikt i Sbankens historie.

NRK - 07 okt 21 kl. 08:45

Utsetter frist for Sbanken-oppkjøp

Konkurransetilsynet utsetter fristen for å behandle DnBs oppkjøp av Sbanken..

NRK - 07 okt 21 kl. 08:45

Utsetter frist i Sbanken-oppkjøp

Konkurransetilsynet utsetter fristen for å behandle DNBs oppkjøp av Sbanken..

E24 - 07 okt 21 kl. 11:01

– Forventer at Sbanken-oppkjøp går igjennom

Konkurransetilsynet utsetter fristen i behandlingen av DNBs oppkjøp av Sbanken. Ingen dramatikk, ifølge konkurranseekspert..

E24 - 28 okt 21 kl. 08:27

DNB ba om mer tid: Konkurransetilsynet utsetter Sbanken-avgjørelse

Konkurransetilsynet er DNBs siste hinder i oppkjøpet av Sbanken. Konklusjonen skulle komme i dag – men nå er fristen forlenget for andre gang..

E24 - 13 jul 21 kl. 22:29

Vil ikke dele opp Sbanken før oppkjøpet: – Jobber ikke med alternative løsninger nå

Bare Konkurransetilsynet står nå mellom DNB og oppkjøpet av konkurrenten Sbanken. Konsernsjef Kjerstin Braathen sier at DNB foreløpig ikke jobber med andre alternativer enn å overta hele Sbanken samlet..

E24 - 28 okt 21 kl. 08:27

Konkuransetilsynet forlenger fristen – har ikke bestemt seg for om DNB får kjøpe Sbanken

Tilsynet var bankens siste hinder i oppkjøpet av Sbanken..

Aftenposten - 28 okt 21 kl. 08:35

Konkurransetilsynet utsetter avgjørelse om DNB skal få kjøpe Sbanken

Konkurransetilsynet var DNBs siste hinder i oppkjøpet av Sbanken. Konklusjonen skulle komme i dag – men nå er fristen….

E24 - 28 okt 21 kl. 08:27

DNB satt på pinebenken igjen – Konkurransetilsynet vil ha mer tid på Sbanken-avgjørelse

Konkurransetilsynet var DNBs siste hinder i oppkjøpet av Sbanken. Konklusjonen skulle komme i dag – men nå har tilsynet forlenget fristen for andre gang..

E24 - 28 okt 21 kl. 08:27

DNB vil ha mer tid – godkjenning av Sbanken-oppkjøp utsettes

Konkurransetilsynet var DNBs siste hinder i oppkjøpet av Sbanken. Konklusjonen skulle komme i dag – men nå er fristen forlenget for andre gang..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt