NRK > Nyheter

Wednesday, 29 June, 08:58

NRK - 16 maj 22 kl. 09:22

Utsetter åpningen på Melkøya

Equinor utsetter gjenåpningen av gassanlegget på Melkøya. Anlegget fikk store skader etter brannen i september 2020. Anlegget er nå ventet å gjenoppta produksjonen 23. mai, seks dager senere enn det forrige målet om å starte på nytt 17. mai, skriver Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Melkøya, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utsetter, åpningen, Melkøya
NRK - 23 maj 22 kl. 00:49

Ny utsettelse på Melkøya

Gjenåpningen av Equinors anlegg på Melkøya i Hammerfest blir utsatt i fire nye dager og er beregnet å starte opp 27. mai, opplyser Gassco ifølge Reuters. Naturgassanlegget på Melkøya har vært stengt etter en brann i 2020 da filtre i et luftinntak selvantente.

Aftenposten - 23 maj 22 kl. 08:30

Gjenåpningen av gassanlegget på Melkøya utsatt igjen

Gassanlegget på Melkøya skal etter planen produsere LNG fra fredag, varsler Equinor. Anlegget har vært stengt siden 2020..

E24 - 27 maj 22 kl. 19:21

Slik kan Melkøya-anlegget hjelpe Europa

Gjenåpningen av Equinors LNG-anlegg på Melkøya i Hammerfest gir et bidrag til at Europa kan redusere avhengigheten av russisk gass. – Mange bekker små blir en stor å, sier Nupi-forsker..

E24 - 19 apr 22 kl. 06:38

Analytiker: Melkøya-brannen kan ha kostet 20 milliarder kroner i tapte inntekter

Brannen i Equinors gassanlegg på Melkøya i 2020 kan ha kostet 20 milliarder kroner i tapte inntekter, anslår analytiker..

E24 - 23 maj 22 kl. 07:55

Produksjonsoppstart på Melkøya planlagt til fredag

Gassanlegget på Melkøya skal etter planen produsere LNG fra fredag, varsler Equinor. Anlegget har vært stengt siden 2020..

E24 - 02 jun 22 kl. 12:12

Nå er Equinors LNG-produksjon i gang på Melkøya

Nå er produksjonen av flytende naturgass (LNG) i gang igjen på Equinors LNG-anlegg på Melkøya. Anlegget ble i forrige uke startet opp igjen etter brannen i 2020..

NRK - 02 jun 22 kl. 12:21

Produksjonen i gang på Melkøya

For første gang siden september 2020 produseres det flytende naturgass (LNG) på Melkøya utenfor Hammerfest. Etter brannen i september 2020 har det foregått omfattende reparasjonsarbeid ved anlegget, skriver Equinor i en pressemelding. Anlegget Hammerfest LNG produserer gass som vanligvis utgjør 5 prosent av norsk gasseksport, med 6,5 milliarder kubikkmeter gass i året.

Klartale - 20 jun 22 kl. 15:00

Her skal folk kunne minnes de døde etter 22. juli

22. juli 2011 ble 77 mennesker drept. 69 ble drept på Utøya.

E24 - 27 maj 22 kl. 19:21

Norges eneste LNG-butikk: Slik kan Melkøya hjelpe Europa

Gjenåpningen av Equinors LNG-anlegg i Hammerfest gir et bidrag til at Europa kan redusere avhengigheten av russisk gass. – Mange bekker små blir en stor å, sier Nupi-forsker..

NRK - 10 maj 22 kl. 12:17

Prins Charles taler til det britiske parlamentet

Prins Charles holder for første gang dronningens tale under åpningen av det britiske parlamentet tirsdag. Det gjør han fordi dronning Elizabeth ikke kan delta grunnet sykdom. Den tradisjonsrike talen er vanligvis skrevet av regeringen for dronningen, eller i dette tilfellet prins Charles, og fastsetter lovveret som regjeringen tar sikte på å innføre for parlamentet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Reisekaos i Tyskland – problemet skal være løst

Tyskland måtte begrense flytrafikken i store deler av landet på grunn av tekniske problemer ved et flykontrollsenter onsdag, skriver Focus. Problemene skal ha ført til flere forsinkelser og kanselleringer, ifølge Reuters. Ved 8.

NRK - 15 minutter siden

Stoltenberg varsler «fundamentalt skifte» i Nato

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg mener alliansen vil gjennomgå en transformasjon på toppmøtet i Madrid. – Dette er den største overhalingen av vårt kollektive forsvar siden den kalde krigens slutt, sa Stoltenberg da han ankom til toppmøtet onsdag formiddag. Ifølge ham vil stats- og regjeringssjefene på toppmøtet vedta å utplassere flere framskutte styrker og forhåndslagre mer våpen på østflanken.

NRK - 15 minutter siden

Altinn melder om ustabilitet i tjenestene

– Enkelte brukere kan oppleve ustabilitet i Altinn, skriver tjenesten på sine nettsider. De jobber med å rette problemet. Altinn er en internettportal for digital dialog mellom næringslivet, privatpersoner og offentlige etater..

NRK - 45 minutter siden

Gjelsten trekker seg ut av Molde – Kjell Inge Røkke blir eneeier

Kjell Inge Røkke kjøper opp Bjørn Rune Gjelstens eierandel på en tredel i Molde Fotball AS. – Kjell Inge har gjennom 30 år vært en drivende kraft i utviklingen av Molde Fotball AS og Molde FK, og siden 2013 har Bjørn Rune vært deleier. Bjørn Rune velger nå å tre ut som eier, men vi er sikre på at han fortsatt er en ivrig supporter og bidragsyter til Molde FK, sier styreleder Leif-Arne Langøy i Molde Fotball AS til klubbens hjemmeside.

NRK - 45 minutter siden

Tidenes høyeste krafteksport i 2021, melder Statistisk sentralbyrå

Eksporten av kraft økte med 30 prosent i 2021 sammenlignet med snittet for de siste fem årene, og var det høyeste noensinne. Kraftproduksjonen i Norge økte med 1,9 prosent fra 2020 til 2021. Det melder Statistisk sentralbyrå i en pressemelding onsdag..

NRK - 1 time siden

Kamp om parkeringsplass endte med gigantbot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

NRK - 1 time siden

VG: 75 fly innstilt i dag

Ifølge Avinor er 75 flyavganger kansellert onsdag 29. juni. 17 av de berørte flyavgangene er utenlands og 58 innenlands.

NRK - 1 time siden

Kherson: Forbereder folkeavstemning for tilslutning til Russland

Nestlederen for den russisk-støttende administrasjonen i okkuperte Kherson hevder at de forbereder en folkeavstemning for at fylket skal bli en del av Russland. Det melder Reuters, som siterer det russiske nyhetsbyrået TASS. Kherson ligger sør i Ukraina og har vært under russisk kontroll siden mars.

NRK - 2 timer siden

Mange klimaskeptikere i Norge

Mens åtte av ti italienere mener at klimaendringene er menneskeskapt, er det bare seks av ti nordmenn som mener det samme, viser en EU-studie. Studien har tatt for seg innbyggernes holdninger til klimaforskning og klimaendringer i seks europeiske land. Nordmenn skiller seg ut som de mest klimaskeptiske.

NRK - 3 timer siden

Australia vurderer ambassade-gjenåpning i Kyiv

Australia vurderer gjenåpning av ambassaden i Ukrainas hovedstad, opplyser statsminister Anthony Albanese. Albanese, som nå er i Madrid i forbindelse med Nato-toppmøtet, sier at han har et ønske om tilstedeværelse på bakken i Ukraina. – Australia vurderer dette.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com