NRK > Nyheter

Lørdag, 08 Mai, 08:23

NRK - 21 april 21 kl. 23:13

Utsatt høringen av Meng Wanzhou

En dommer i Canada har utsatt høringen av finansdirektøren i mobilselskapet Huawei, Meng Wanzhou, til høsten. Hun ble pågrepet under en mellomlanding i Canada i 2018, og er tiltalt i USA for brudd på sanksjoner mot Iran og tyveri av teknologi. (AFP).
Les mer på NRK


Les mer om:
Canada, Huawei, Wanzhou, USA, Iran, AFP, Meng Wanzhou

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utsatt, høringenav , Meng, Wanzhou
NRK - 21 april 21 kl. 23:13

Utsatt utvisning av Meng Wanzhou

En dommer i Canada har utsatt utvisningen av finansdirektøren i mobilselskapet Huawei, Meng Wanzhou, til høsten. Hun ble pågrepet under en mellomlanding i Canada i 2018, og er tiltalt i USA for brudd på sanksjoner mot Iran og tyveri av teknologi. (AFP).

NRK - 19 mars 21 kl. 04:50

Kina innleder rettsak mot canadier

Rettssaken mot en canadisk mann som har tilbrakt over to år i varetekt i Kina, tiltalt for spionasje, er i gang. Michael Spavor er en av to canadiere som er i kinesisk varetekt, som angivelig gjengjeldelse for Canadas pågripelse av Huawei-toppen Meng Wanzhou..

NRK - 19 mars 21 kl. 04:50

Kina innleder rettsak mot kanadier

Rettssaken mot en kanadisk mann som har tilbrakt over to år i varetekt i Kina, tiltalt for spionasje, er i gang. Michael Spavor er en av to kanadiere i kinesisk varetekt, angivelig som gjengjeldelse for Canadas pågripelse av Huawei-topp Meng Wanzhou..

NRK - 09 april 21 kl. 09:34

Krever rettssak utsatt

55-åringen som er tiltalt for å ha drept Dan Eivind Lid, begjærer rettssaken utsatt. Hovedforhandlingen starter allerede mandag, og tiltalen ble forkynt torsdag. Forsvarer Torleiv Drangsland sier de ikke får nok tid til å forberede seg på bevisene..

NRK - 29 jan. 21 kl. 11:09

Utsatt ankefrist for Bertheussens

Påtalemyndigheten har gått med på å forlenge ankefristen for Laila Anita Bertheussens forsvarere med én måned, melder NTB. Den opprinnelige fristen var fredag, men den er nå utsatt til 28. februar..

NRK - 29 jan. 21 kl. 11:09

Utsatt ankefrist for Bertheussen

Påtalemyndigheten har gått med på å forlenge ankefristen for Laila Anita Bertheussens forsvarere med én måned. Den opprinnelige fristen var fredag, men den er nå utsatt til 28. februar..

NRK - 29 jan. 21 kl. 15:15

EUs vaksinebeslutning utsatt

Det europeiske legemiddeltilsynet (EMA) vil trolig godkjenne AstraZenecas covid-19-vaksine fredag ettermiddag og varsler pressekonferanse klokken 16.30. EMA skulle opprinnelig ha offentliggjort sin beslutning klokken 15, men skriver på Twitter kort tid før det at uttalelsen blir utsatt i halvannen time.

E24 - 31 jan. 21 kl. 06:00

Mange småsparere er kraftig utsatt ved neste IT-krasj

Nordmenns sparepenger er mer utsatt for IT-krasj på børsene enn de kanskje har tenkt over. Men ennå er det mulig å ta grep for å sikre seg bedre..

NRK - 09 feb. 21 kl. 10:18

Spillselskap utsatt for cyberangrep

Det polske spillselskapet CD Projekt har blitt utsatt for et cyberangrep, skriver de på Twitter. Angriperne presset selskapet for penger og truet med å lekke innhold til offentligheten. CD Projekt står bak spill som Witcher-serien og Cyberpunk 2047..

NRK - 21 feb. 21 kl. 15:09

Problemer i flytrafikken

Alle Widerøes flyvninger til og fra Bodø lufthavn er utsatt på grunn av dårlig vær. Det jobbes nå med å brøyte rullebanen og avgangene er i første omgang utsatt til 16.30..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Hjelpemiddel for medisin til flere

På ett år har dobbelt så mange fått elektronisk medisindispenser hjemme. Boksen mater ut tablettene som brukeren skal ta på faste tidspunkt, og varsler kommunens hjemmetjeneste dersom medisinen ikke blir tatt ut. Om lag 6000 slike bokser er i bruk..

NRK - 10 minutter siden

250 millioner ekstra til riksveier

Regjeringen setter av 250 millioner kroner mer til vedlikehold av riksveier i forslaget til revidert nasjonalbudsjett. Statens vegvesen skal bestemme hvor de ekstra midlene skal settes inn, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide..

NRK - 15 minutter siden

Til legevakt etter uhell i Asker

To personer er kjørt på legevakt for sjekk etter at bilen de satt i traff en fjellvegg i Asker. Politiet mistenker at sjåføren har brukt rusmidler..

NRK - 30 minutter siden

Danske leger ut mot vaksineplan

Danmark vil la frivillige ta koronavaksiner som er knyttet til sjeldne, men alvorlige bivirkninger dersom de har henvisning fra lege. Den danske legeforeningen er kritisk fordi leger ikke vet hvem som kan risikere bivirkninger, melder Danmarks Radio..

NRK - 30 minutter siden

Stanser plan om å oppsøke velgere

Delstatssenatet i Arizona har stanset planene om å oppsøke alle velgere i Maricopa fylke for å spørre dem om hva de har stemt. USAs justisdepartement sier dette trolig bryter med loven som skal hindre påvirkning av og trusler mot velgere, melder NPR..

NRK - 45 minutter siden

Vil forby bruk av gule stjerner

Tyske myndigheter oppfordres til å forby bruk av gule stjerner under demonstrasjoner mot koronatiltak, melder BBC. Motstandere av vaksiner og smittevern i flere land bruker symbolet for å sammenligne seg selv med forfulgte jøder i nazi-Tyskland..

NRK - 45 minutter siden

Demonstrasjoner mot politivold

Hundrevis av demonstranter fra en fattige bydel protesterte utenfor politihovedkvarteret i RIo de Janeiro i går. Reaksjonene har vært sterke etter at 25 mennesker døde i en politiaksjon i favelaen Jacarezinho torsdag..

NRK - 1 time siden

Køyrde av vegen i Randaberg

Føraren og passasjeren i ein bil blei i natt lagt inn på Stavanger universitetssjukehus for observasjon, etter at dei var involverte i ei trafikkulykke på Randaberg. Bilen deira hamna ut av vegen på Torvmyrveien. Det er mistanke om promille..

NRK - 1 time siden

Kvinne utsatt for vold

En kvinne ble utsatt for vold i Bertesbukta på Lund i Kristiansand sent fredags kveld. Hun ble kjørt til legevakten for oppfølging. To personer er pågrepet av politiet og siktet i saken..

NRK - 1 time siden

Fløyet til sykehus etter ulykke

En mann i 40-årene ble fløyet til sykehus etter en trafikkulykke i Bjørnafjorden kommune sør for Bergen sent i går kveld. Mannen var alene i bilen, og det var ingen vitner til ulykken. Bilen lå på taket da politiet kom til stedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt