NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 09:43

NRK - 25 jan 23 kl. 03:49

Utlendingsnemnda ga opphold til flere i 2022

Flere fikk positive svar på klager til Utlendingsnemnda- Une - i fjor. Nesten ett av tre avslag på asyl ble omgjort. Une behandlet i fjor over 5.500 saker, skriver Vårt Land. Asylsaker og utvisningssaker er sakstypene med høyest omgjøringsprosent.
Les mer på NRK


Les mer om:
Utlendingsnemnda, Vårt Land, Une, Marianne Jakobsen, Jacobsen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utlendingsnemndaga , opphold, til, flerei , 2022
NRK - 30 nov 22 kl. 02:22

Familie får opphold i Norge etter åtte år i kirkeasyl

Utlendinger som har sittet mer enn fem år i kirkeasyl i Norge, skal få opphold i Norge, det går fram av budsjettavtalen mellom regjeringen og SV. Partiene er enige om at Justis- og beredskapsdepartementet skal begynne på et arbeid for å se på rammeverket rundt kirkeasyl. Engangsløsningen omfatter kun én familie på tre personer som har vært i kirkeasyl på Finnsnes i Troms siden oktober 2014.

NRK - 12 dec 22 kl. 14:00

Utsendelsen av Takako (83) utsatt - UNE behandler saken på ny

Utsendelsen av Takako Ellefsen, den 83 år gamle japanske enken som hadde frist til å forlate Norge fjerde juledag, er utsatt. Utlendingsnemnda (UNE) har besluttet å utsette iverksettelse av vedtaket i påvente av sin nye behandling av saken, skriver VG. UNE forventer at nytt vedtak vil oreligge omkring månedskiftet januar-februar.

NRK - 12 dec 22 kl. 14:00

Utsendelsen av Takako (83) utsatt - UNE behandler saken på nytt

Utsendelsen av Takako Ellefsen, den 83 år gamle japanske enken som hadde frist til å forlate Norge fjerde juledag, er utsatt. Utlendingsnemnda (UNE) har besluttet å utsette iverksettelse av vedtaket i påvente av sin nye behandling av saken. Det var VG som meldte saken først.

Klartale - 12 jan 23 kl. 06:20

Hva er gjort for å rydde opp i Nav-skandalen? Regjeringen svarer

Rot og kaos. Slik beskriver Rune Halseth statens opprydding etter Nav-skandalen. Halseth ble selv dømt for svindel med trygd.

Klartale - 12 okt 22 kl. 16:00

Gjør deg klar for regnet!

– Det er verken veldig bra eller veldig dårlig vær ut uken. Det er mest «av og på» med nedbør, sier Julie Solsvik Vågane til nyhetsbyrået NTB. Hun er vakthavende meteorolog hos Meteorogisk institutt.

Klartale - 01 jan 23 kl. 06:00

Krig, krise og klima preget nyhetene fra verden

Januar5. januar: Det er mange protester i Kasakhstan. Presidenten erklærer unntaks-tilstand i landet.

Klartale - 28 dec 22 kl. 16:15

Slik blir været nyttårsaften

Snart sender vi fyrverkeriet til himmels. Lørdag er siste dag i 2022. Hvem får best vær nyttårsaften?

Klartale - 16 nov 22 kl. 09:02

Hadde vært i årevis i Norge- bare 24 fikk bli

I Norge bor det mange eldre asylsøkere. De kan ikke sendes tilbake til hjemlandet. Noen har vært her i årevis.

NRK - 21 jan 23 kl. 10:06

EU-parlamentets leder granskes etter opphold på luksushotell

EU-parlamentets leder Roberta Metsola må svare på spørsmål om et opphold på luksushotell i Frankrike som hun fikk i gave og ikke oppga til institusjonen. En fransk vinforening tok regningen for hotelloppholdet Metsola og mannen var på i oktober, skrev Politico fredag. Talspersonen hennes har bekreftet opplysningene overfor nyhetsbyrået DPA.

Klartale - 24 jan 23 kl. 10:55

Ukrainske flyktninger får bli lengre i Norge

Mange ukrainere har kommet til Norge etter at Russland angrep Ukraina 24. februar i fjor. Flyktningene har fått det som blir kalt “midlertidig kollektiv beskyttelse”.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Russisk journalist dømt

Den russiske journalisten Aleksander Nevzorov er dømt til åtte års fengsel for å ha lagd «falske nyheter om den russiske hæren», ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass. Nevzorov har kritisert krigen i Ukraina. Han forlot Russland like etter at krigen startet og var ikke til stede i rettssalen..

NRK - 15 minutter siden

Flere pågrepet etter Peshawar-terror

Det er foretatt flere pågripelser etter mandagens selvmordsangrep i en moské i Peshawar, opplyser pakistansk politi. Det er ikke kjent hvem som er pågrepet eller hvilken gruppe de eventuelt har tilknytning til, men politisjefen i Peshawar, Ijaz Khan, beskriver pågripelsene som betydelige. Ifølge Khan etterforskes det nå om selvmordsbomberen fikk hjelp fra noen på innsiden da han uforstyrret tok seg inn på det strengt bevoktede området der moskeen ligger.

NRK - 30 minutter siden

Skoleassistent tiltalt for seksuelle overgrep

En 32 år gammel mann som jobbet som skoleassistent på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuelle handlinger mot tre elever. Jentene var i seks til sju års-alderen da overgrepene begynte. Saken går i Oslo tingrett fra onsdag og ut uka..

NRK - 45 minutter siden

Forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand

Det er forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand på grunn av en signalfeil. Både regiontog og lokaltog er rammet. Bane Nor jobber med å rette feilen..

NRK - 45 minutter siden

Helltunnelen stengt

E6 Trondheim - Stjørdal: Helltunnelen stengt i nordgående retning, mot Stjørdal, på grunn av et stanset kjøretøy. Omkjøring skiltet via Fv950..

NRK - 1 time siden

Dr. Phil gir seg etter 25 år

Programleder Phil McGraw gir seg etter 21 sesonger og det populært TV-programmet «Dr. Phil» tas av luften. McGraw har i programmet blant annet gitt råd til kjendiser, foreldre og kjærestepar.

NRK - 1 time siden

El Pais: Spania sender fire til seks stridsvogner til Ukraina

Spania vil sende mellom fire og seks Leopard 2-stridsvogner til Ukraina, opplyser anonyme regjeringskilder til avisen El Pais. Det er ikke kjent når de spanske stridsvognene kan være på plass i Ukraina. Det er tidligere kjent at Spania vil sende stridsvogner til Ukraina, men forsvarsminister Margarita Robles har opplyst at de først må repareres.

NRK - 1 time siden

Radioaktiv kapsel funnen i Australia

Vest i Australia er ein knøttliten radioaktiv kapsel funnen. Det opplyser styresmaktene. Kapselen på 6 gange 8 millimeter falt av ein lastebil under transport, og store leitemannskap har leita etter han over eit stort område.

NRK - 1 time siden

355 norske selskaper konkurs i januar

I årets første måned gikk 355 norske selskaper konkurs. Det er en økning på 60 prosent fra januar i fjor. Det skriver inkassoselskapet Fair Group i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

Ung gutt påkjørt på Hasle i Oslo

Det har vært en trafikkulykke på Økernveien på Hasle. Politiet har fått melding om at en ung gutt er påkjørt. Sjåføren av bilen skal ha kjørt fra stedet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com