NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 12:10

NRK - 28 jun 22 kl. 04:33

Utleieboliger rives vekk

Tiden det tar fra en bolig annonseres til leie og før den er borte fra markedet er omtrent halvert det siste året. Nå ligger de ute så vidt over en uke. I sommermånedene de to foregående årene hadde annonser med utleieboliger en liggetid på 13 dager på Finn.no, skriver Finansavisen. Tall fra Utleiemegleren viste en liggetid på 17 dager.
Les mer på NRK


Les mer om:
Finn, Finansavisen, Utleiemegleren, Jørgen Hellestveit, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utleieboliger, rives, vekk
Klartale - 01 mar 23 kl. 06:30

Krever at vindmøller rives

Sist torsdag var det 500 dager siden dommen i Høyesterett. Der står det at menneske-rettighetene ble brutt da det ble bygget vindmøller på Fosen i Trøndelag. Årsaken er at de er et hinder for at samer kan drive med rein.

NRK - 20 mar 23 kl. 05:46

Flertall sier nei til riving av omstridte vindturbiner

En av tre spurte støtter aksjonistenes krav om å rive vindturbinene på Fosen, ifølge en undersøkelse. Men 44 prosent sier nei til riving. Det kommer fram i en måling Respons Analyse har gjort for VG.

E24 - 20 okt 23 kl. 06:05

Sats-gründeren kvitter seg med utleieboliger: – Dømt til å tape penger

Sats-gründer Vegard Liven selger unna utleieboliger i Oslo på løpende bånd og viser til manglende lønnsomhet. Samtidig stuper antall sekundærboliger i hovedstaden. Meglertopp frykter tilbudskollaps og høyere leiepriser..

Aftenposten - 20 okt 23 kl. 06:05

Sats-gründeren kvitter seg med utleieboliger: – Dømt til å tape penger

Sats-gründer Vegard Liven selger unna utleieboliger i Oslo på løpende bånd og viser til manglende lønnsomhet..

NRK - 03 sep 22 kl. 11:15

Må avslutta isbre-undersøkingar fordi isen har smelta vekk

Fleire mindre isbrear i Sveits har mista mykje is på grunn av ekstremvarmen i sommar. Forskarar må derfor avslutta måleprogram fleire stader fordi isen har smelta vekk. – Det me ser har overgått det me trudde var mogleg, seier Matthias Huss, som leiar ismålingsprosjektet ved den tekniske høgskulen i Zürich.

NRK - 15 aug 23 kl. 12:41

Har lagt vekk saka etter brann på kjøpesenter i Ålesund

Politiet har lagt vekk etterforskinga av brannen på taket til Liv og Røre på Amfi Moa i Ålesund i april. Det seier Arne Lid Skodje, seksjonsleiar i Møre og Romsdal politidistrikt, til NRK. Takterrassen fekk brannskadar og delar av kjøpesenteret fekk store røyk- og vasskadar i brannen.

Dagbladet - 30 maj 22 kl. 10:21

- En ødeleggende bestilling

Den Moskva-støttede ortodokse kirken i Ukraina kutter alle bånd til Russland. - På samme måte som at nasjonene rives fra hverandre, rives også kirkene nå fra hverandre, sier norsk ekspert..

NRK - 30 dec 22 kl. 18:28

Domstol i Peru beordrer riving av «skammens mur»

Perus forfatningsdomstol har beordret at en mur som har fått kallenavnet «skammens mur», skal rives. Muren er bygd mellom en rik og fattig bydel i Lima. Det var en privatperson som i 2018 klaget den 10 kilometer lange muren inn for domstolen.

Klartale - 27 feb 23 kl. 08:37

Demonstrerer igjen etter politiet fjernet dem

Mange demonstranter prøver å blokke inngangen til et departement. De står foran Olje- og energi-departementet. Aksjonistene er fra organisasjonen Norske Samers Riksforbund.

NRK - 28 feb 23 kl. 19:03

Samepolitisk Råd i Ap ut mot sine egne

Samepolitisk råd i Arbeiderpartiet går hardt ut mot eget parti. – Vi kan ikke akseptere at menneskerettighetsbruddet som gjelder vindkraftanlegget på Fosen fortsetter, og at Norges høyeste rettsinstans avgjørelse i saken neglisjeres lenger, skriver rådet ​​i en uttalelse tirsdag kveld. Siden torsdag i forrige uke har det vært store demonstrasjoner utenfor Olje- og energidepartementet i Oslo.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Gult farevarsel for snø i Rogaland

Meteorologisk institutt varsler store snømengder i Rogaland det neste døgnet. I den forbindelse har de sendt ut gult farevarsel. – Fra lørdag ettermiddag til søndag formiddag ventes det rundt 10–20 centimeter snø, skriver instituttet på X.

NRK - 15 minutter siden

Bevaring av skog og hav i sentrum

Statsminister Jonas Gahr Støre deltar på klimatoppmøtet i Dubai sammen med stats- og regjeringssjefer fra Brasil, Frankrike, Tonga, Ghana og Indonesia. Der fremhevet Støre viktigheten av en global innsats for å ta vare på skog og hav, skriver regjeringen i en pressemelding. – Vi når ikke klimamålene uten å ta vare på naturen.

NRK - 45 minutter siden

Vatikanet oppfordrer verdens land til gjennombrudd på klimatoppmøtet

Pave Frans oppfordrer landene på FNs klimatoppmøte til å komme med et gjennombrudd som vil muliggjøre framskritt. Paven uttrykker uro knyttet til hvordan verdens land skal takle den stigende globale temperaturen. – Brødre og søstre, det er essensielt at det blir et gjennombrudd som ikke er en delvis endring av kursen, men heller en ny måte å gjøre fremskritt på sammen, sa kardinal Pietro Parolin ved Vatikanets sekretariat på klimatoppmøtet på vegne av paven lørdag.

NRK - 45 minutter siden

Skulle hindre at brannen spredte seg – fant hasjplantasje

Da politiet skulle evakuere nabohuset til et brennende hus i Malvik fant de en hasjplantasje. Rundt halv 11 lørdag formiddag ble det bekreftet at en person omkom i brannen. – Brannvesenet tok seg inn i et av nabohusene og gjorde funn av det som kan virke som en hasjplantasje, sier politioverbetjent Hans Christian Storset Jannisson.

NRK - 1 time siden

E24: Dyrevernere har lånt ut millioner i gråmarkedet

Dyrebeskyttelsen Bergen har gitt kortsiktige lån til folk som ikke får lån i en vanlig bank, på grunn av betalingsanmerkninger og misligholdt gjeld, skriver E24. Avisen har avdekket at dyrevernsorganisasjonen siden 2013 har drevet med utlån av penger i gråmarkedet, der private låner av hverandre utenfor det regulerte banksystemet. Renten på lånene har «for det meste» vært 13 prosent, ifølge et dokument fra Stiftelsestilsynet.

NRK - 1 time siden

Boris Johnson: Å stille spørsmål om en babys hudfarge er ikke rasistisk

Etter at rasismeanklager mot den britiske kongefamilien igjen har fått oppmerksomhet, hevder eksstatsminister Boris Johnson at det er helt normalt å lure på hvilken hudfarge et barn vil få. I et intervju med Daily Mail sier han at det er normalt for familier å lure på hvordan deres nye ufødte baby kommer til å se ut og kaller det en del av menneskets natur. Bakgrunnen for debatten er at prins Harry og hertuginne Meghan i 2021 hevdet at noen i kongefamilien var bekymret for hvilken hudfarge deres sønn ville få.

NRK - 1 time siden

Person funnet død etter boligbrann i Malvik

Det er funnet en død person der en eldre mann er savnet, etter en boligbrann i Malvik i Trøndelag. Brannen startet tidlig lørdag morgen. Huset var fullstendig overtent da nødetatene kom til stedet.

NRK - 2 timer siden

OL-vinner dømt for storming av Kongressen

Den amerikanske OL-gullvinneren i svømming Klete Keller er dømt til seks måneders husarrest, 360 timers samfunnstjeneste og tre års prøvetid for sin rolle i stormingen av Kongressen 6. januar 2021, melder ABC News. Keller var blant de første som ble pågrepet etter kongresstormingen.

NRK - 2 timer siden

Drapet i Porsgrunn: Moren til avdøde refser politiet

Moren til 22-åringen som ble drept i Porsgrunn natt til sist mandag, reagerer sterkt på at sønnen ikke fikk hjelp av politiet i forkant av drapet. Det sier morens bistandsavokat Hanne Wold Johansen i Elden Advokatfirma..

NRK - 2 timer siden

Brann i bolig i Halden – evakuerer naboer

Det brenner i en bolig i Halden. Brannvesenet kjørte i 9-tiden tilfeldigvis forbi med en stigebil da de oppdaget flammer ut av et av vinduene på et leilighetsbygg med fem boliger, opplyser politiet til NRK. – Vi er inne med røykdykkere for å prøve å slukke brannen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com