NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 11:19

NRK - 16 mai 21 kl. 03:28

Uthus og bil i brann på Ålgård

På Ålgård har det oppstått brann i et uthus som også skal ha antent en bil som stod like ved, opplyser Sør-Vest politidistrikt. Nødetatene er på vei til stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ålgård, Sør-Vest

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uthusog , bili , brann, Ålgård
NRK - 16 mai 21 kl. 03:28

Uthus og bil i brann ved Ålgård

Ved Ålgård har det oppstått brann i et uthus som også skal ha antent en bil som stod like ved, opplyser Sør-Vest politidistrikt. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 20 feb. 21 kl. 00:27

Ber folk sjekke hytter og uthus

Politiet ber folk på hytter i områdene rundt Sigdal, Eggedal, Tempelseter og Høgevarde sjekke hytte og uthus, i forbindelse med leteaksjonen etter en savnet mann i 50-årene. Leteaksjonen har pågått siden onsdag, og vil fortsette utover natten..

NRK - 27 feb. 21 kl. 19:51

Pågrepet for blotting på Ålgård

En mann i 60-årene er pågrepet på Ålgård på Jæren etter at politiet har fått flere meldinger om blotting. Blottingen skal ha skjedd på to kjøpesentre, opplyser Sør-Vest politidistrikt..

NRK - 09 april 21 kl. 10:54

To lastebiler i ulykke

Det har skjedd en trafikkulykke mellom to lastebiler på E39 ved Skurve, sør for Ålgård i Gjesdal. Nødetatene har rykket ut. Politiet melder at trafikken nå står på E39 sør for Ålgård etter at veien er stengt i begge retninger..

NRK - 17 april 21 kl. 17:05

Røyk fra brann stanser togtrafikk

Det brenner i et uthus i Son sørøst for Oslo. En person har kommet seg i sikkerhet. Røyk fra brannen gjør at togtrafikken på Østfoldbanen like ved er stanset, melder politiet..

NRK - 17 april 21 kl. 10:59

Ein person ikkje gjort greie for

Det brenn i eit hus på Osterøy. Ein person er ikkje gjort greie for. Fleire naboar er evakuerte.

NRK - 17 april 21 kl. 10:59

Mogleg sprengstoff i husbrann

Det brenn i eit hus på Osterøy. Fleire naboar er evakuerte. – Det er snakk om mogleg sprengstoff som har forårsaka trykkbølga med etterfølgjande brann, seier fungerande vaktkommandør ved 110-sentralen..

NRK - 15 mai 21 kl. 23:29

Spredningsfare etter brann i en bil

Ved Ål i Hallingdal er det brann i en bil. Det skal være stor spredningsfare og brannvesenet jobber med å berge et hus i nærheten, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 08 mars 21 kl. 07:46

Aker kastar seg på Bitcoin-bølga

Aker har oppretta eit nytt dotterselskap med 500 millionar som skal investere i Bitcoin og blokkjede-teknologi, ifylgje ei børsmelding. Selskapet skal heite Seetee. I januar skaut Bitcoin-kursen fart då elbilprodusenten Tesla investerte i Bitcoin..

NRK - 17 mars 21 kl. 15:26

Har valgt ny E39-korridor

Regjeringen har valgt endelig korridor for ny E 39 mellom Lyngdal og Ålgård. Samferdselsdepartementet har falt ned på A1-alternativet, som går via Lølandsvatn i Gyland i Flekkefjord. Kjøretiden på strekningen blir redusert med 40 minutter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ungarn dropper Munchen-besøk

Flere tyske medier, blant annet DPA og Zeit online, melder at Ungarns statsminister Victor Orban dropper tur til München i kveld. Egentlig skulle Orban sitte på tribunen når Tyskland og Ungarn møtes i EM-gruppespillet onsdag kveld..

NRK - 15 minutter siden

Smitte i Arendal tilknytt Grimstad

Det er registrert åtte nye smittede i Arendal kommune. Tilfellene knyttes til et større utbrudd blant ungdom i Grimstad. De fleste smittede er ungdommer mellom 16 og 19 år, og utbruddet kobles til utbruddet i Grimstad, ifølge Agderposten..

NRK - 15 minutter siden

Høyesterett: Kan avvise utbetaling

Et forsikringsselskap kan nekte å utbetale pengar til en kunde om han ikke vil gjennomføre et kirurgisk inngrep. Det slår Høyesterett fast i en ny avgjørelse. Avgjørelsen er knyttet til en Widerøe-flyger som var plaget med gallestein..

NRK - 15 minutter siden

Dyster ny klimarapport

En stadig varmere planet vil få dystre følger for langt flere mennesker innen få tiår, ifølge et utkast til FNs nye klimarapport. FNs rådgivende klimapanel IPCC beskriver en planet der menneskene er i fare som følge av global oppvarming. Sult, tørke og sykdom kommer først og fremst til å ramme fattige land, men også de mer velstående vil merke konsekvensene.

NRK - 45 minutter siden

Kvinne funnet omkommet i Lakselv

Politiet i Finnmark skriver på Twitter at de har funnet en kvinne omkommet i Lakselv onsdag morgen. Det ble startet en leteaksjon etter kvinnen som ble meldt til politiet 08.19.

NRK - 45 minutter siden

Bergström-utredning avsluttes

Sveriges justisombudsmann stanser en utredning av «e-post-affæren», melder Aftonbladet. Aftonbladet har tidligere skrevet at Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström skal ha håndtert sikkerhetsklassifisert informasjon på på en privat e-post-server. Det var ekspertene kritiske til, ifølge den svenske avisen.

NRK - 1 time siden

«Free Britney»-markering i Oslo

«Free Britney»-bevegelsen i Norge varsler på Instagram at de skal demonstrere foran den amerikanske ambassaden i Oslo onsdag kveld. Den amerikanske ambassaden ønsker ikke å kommentere saken, skriver VG. Det skjer i forbindelse med at Britney Spears for første gang skal uttale seg om rettstvisten med faren sin.

NRK - 1 time siden

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent.

NRK - 1 time siden

WHO-ekspert: Kommer flere varianter

WHO-ekspert David Nabarro sier til Sky News at det kommer til å komme flere varianter av koronaviruset framover. – Vi kommer til å gå fra delta til lambda og så til andre greske bokstaver. Det er uungåelig.

NRK - 1 time siden

Tyskland kritiserer UEFA

Den tyske utenriksministeren Heiko Maas kritiserer onsdag UEFAs beslutning om å ikke la et fotballstadion i Tyskland lyse opp i Pride-farger. Det melder AFP. – Det er sant at fotball ikke handler om politikk.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt