NRK > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 14:47

NRK - 15 feb. 21 kl. 08:48

Utgravinger i Stavanger domkirke

Arkeologer starter utgraving i Stavanger domkirke i dag. Norsk institutt for kulturminneforskning og Universitetet i Stavanger skal undersøke en krypkjeller der det blant annet finnes trevirke, tekstiler og graver fra middelalderen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stavanger, Universitetet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utgravingeri , Stavanger, domkirke
NRK - 21 juni 21 kl. 15:16

Hever del av vikingskip tirsdag

De første delene av kjølen på vikingskipet på Gjellestad i Halden skal opp av jorda tirsdag etter et år med utgravinger. Kjølen er den best bevarte delen av skipet og har forutsetninger for å bli en viktig museumsgjenstand, skriver Kulturhistorisk museum i en pressemelding..

NRK - 09 april 21 kl. 15:16

Nye smittede i Stavanger og Sandnes

Det er registrert 13 nye smittetilfeller i Stavanger og 7 i Sandnes, skriver Stavanger Aftenblad. Av de smittede i Stavanger er åtte smittet via kjente nærkontakter, mens fire har ukjent smittekilde. For den siste er smittekilden usikker, skriver avisa.

NRK - 09 juni 21 kl. 10:26

Åtte nye smittede i Stavanger

Det er registrert åtte nye covid-19-tilfeller i Stavanger det siste døgnet. Det er tre færre enn dagen før. Samtlige nye registrerte smittede er nærkontakter, opplyser Stavanger kommune.

NRK - Igår: 16:49

Vil hedre Torkelsen med statue

Det er bred politisk enighet i Stavanger om at nylig avdøde Per Inge Torkelsen skal hedres. En statue av komikeren kan være aktuelt. – Det henger veldig høyt å få en statue etter seg, jeg kan ikke huske sist vi gjorde det i Stavanger.

NRK - 07 jan. 21 kl. 08:24

18 nye smittetilfeller i Stavanger

I Stavanger fikk 18 personer påvist koronasmitte i går. Av disse var tre reiserelatert og 12 nærkontakter, mens tre har usikker smittekilde. Det var flest smittede i aldersgruppen 20-29 år, med syv nye tilfeller.

VG - 16 jan. 21 kl. 05:57

Kapellan i Stavanger frifunnet for grovt underslag

En kapellan som var tilknyttet St. Svithun katolske menighet i Stavanger er i Stavanger tingrett frifunnet for underslag av kollekt..

NRK - 31 jan. 21 kl. 16:02

Vil lette på tiltak i Stavanger

Ordfører i Stavanger Kari Nessa Nordtun vil vurdere lettelser i tiltakene i byen mandag eller tirsdag, melder Stavanger Aftenblad. Grunnen er de lave smittetallene de siste dagene. Kommunene på Nord-Jæren skal møtes onsdag for å prøve å lage nye regler for regionen..

NRK - 12 feb. 21 kl. 19:52

Landstreff Stavanger ikke avlyst

Etter statsministerens uttalelse på torsdag, om at det trolig ikke blir landstreff i år, er planen fortsatt ikke å avlyse Landstreff Stavanger. Det kommer fram i et møte mellom russen i Rogaland, og Landstreff Stavanger..

NRK - 15 feb. 21 kl. 12:00

Engelsk mutasjon påvist i Stavanger

Eit tilfelle av det engelske muterte viruset er påvist i Stavanger. Det skriv Stavanger Aftenblad. Alle nærkontaktane til personen har blitt testa..

NRK - 06 mars 21 kl. 09:24

9 nye koronasmitta i Stavanger

Det er registrert ni nye koronatilfelle i Stavanger siste døgn, melder Stavanger kommune. Det er det høgaste smittetalet sidan 23. februar.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Evakuerte kan vende heim

Fareområdet på 100 meter frå Middelfart rådhus er no oppheva, melder politiet på Twitter. Dei evakuerte kan reise heim igjen, men rådhuset er framleis avsperra..

NRK - 1 time siden

159 personar ikkje gjort greie for

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går. Vêret har vore dårleg under leitinga, med mellom anna lyn, melder WPLG Lokal 10. I tillegg har det starta å brenne fleire stadar i rasmassane.

NRK - 45 minutter siden

15 FN-soldater såret av bilbombe

15 FN-soldater er såret i et bilbombeangrep mot en midlertidig operasjonsbase i den nordlige delen av Mali. FN opplyser at en evakuering av de sårede er i gang etter angrepet i området rundt Tarkint. 13.

NRK - 1 time siden

Etterforsker eksplosjonen

Politiet etterforsker nå torsdagens eksplosjon og brann i avfallsanlegget Returkraft i Kristiansand. Syv personer ble fraktet til sykehus, to av dem kritisk skadet. Det brenner fortsatt i anlegget, og bedriften sier det er et mysterium hvordan eksplosjonen kunne skje..

NRK - 1 time siden

Miami: Fire stadfesta døde

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går..

NRK - 1 time siden

Ikke Delta-virus

Kommuneoverlegen i Grimstad har fått beskjed fra Sørlandet sykehus om at det ikke er Delta-mutasjonen av Covid-19 som har spredd seg i Grimstad den siste uken. 64 personer er nå i isolasjon i kommunen på grunn av smitte..

NRK - 1 time siden

Island opphevar alle koronareglar

Frå og med i morgon vil alle koronarestriksjonar bli oppheva i Island, opplyser regjeringa på ein pressekonferanse i dag. Munnbindpåbod og avgrensingar på tal personar samla er dermed saga blott, melder RÚV..

NRK - 1 time siden

FHI vil fortsatt ha langt intervall

Folkehelseinstituttet sier de vil fortsette med tolv uker mellom vaksinedosene. Selv om EUs smittevernkontor anbefaler å forkorte intervallet på tre uker. – Én dose mRNA-vaksine fra Pfizer eller Moderna beskytter godt mot sykdom forårsaket av alfavarianten, og noe mindre mot deltavarianten, sier overlege i FHI Sara Viksmoen Watle til NTB..

NRK - 1 time siden

Merkel skal besøke Johnson

Tysklands forbundskanslar Angela Merkel reiser til London i slutten av neste veke for å møte Storbritannias statsminister Boris Johnson. – Det blir ein moglegheit til å diskutere ei rekke saker, inkludert styrking av forholdet mellom Storbritannia og Tyskland og den globale handteringa av koronapandemien, seier ein talsmann for den britiske statsministeren..

NRK - 1 time siden

Har sendt inn bombehundar

Søkshundar er no sendt inn i Middelfart rådhus, der dei skal søke etter sprengstoff. Det melder politiet på Twitter. Dei kan ikkje sei noko om kor lang tid undersøkingane vil ta..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt