NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 03:21

NRK - 28 nov 22 kl. 09:32

Utforbakke på børsen etter oljeprisfall

Oslo Børs startet uken med en markant nedgang mens oljeprisen er på sitt laveste siden januar. Kort tid etter at handelen startet mandag er hovedindeksen ned 1,6 prosent. Flere ledende selskaper faller enda mer i åpningsminuttene. Equinor-aksjen er ned 2,4 prosent, Aker BP faller med 3,1 prosent, Vår Energi med 3,5 prosent, mens seismikkselskapet PGS er ned 4,5 prosent, skriver E24. Samtidig omsettes nordsjøolje for litt over 81 dollar fatet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Børs, BP, Energi, PGS, E24, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utforbakke, børsen, etter, oljeprisfall
E24 - 07 sep 22 kl. 16:27

Nedturen på børsen fortsetter etter oljeprisfall

For andre dag på rad tynges Oslo Børs av oljeprisfall. Hovedindeksen avslutter ned 2,29 prosent..

NRK - 14 jul 22 kl. 16:56

Oljeprisfall gjorde at Oslo Børs endte markant ned

Kraftig oljeprisfall gjorde at hovedindeksen på Oslo Børs falt tungt torsdag, ned 2,3 prosent til 1.151,23 poeng. Prisen på nordsjøolje (brent spot) var ved 16.

NRK - 10 okt 22 kl. 04:15

Nedgang på børsen i Hongkong

Verdien av aksjene på Hongkong-børsen falt fra start da ukens første handelsdag var i gang mandag. Hang Seng-indeksen falt 1,64 prosent i åpningshandelen mandag. Utviklingen på de kinesiske fastlandsbørsene var derimot nærmest flat.

Aftenposten - 04 okt 22 kl. 10:00

NHO bekymret for norsk økonomi: – Mye dårligere enn vi trodde i juni

Sjeføkonom Øystein Dørum venter at energikrisen sender Europas økonomi utforbakke..

E24 - 04 okt 22 kl. 10:00

NHO ser rask nedkjøling i norsk økonomi: – Mye dårligere enn vi trodde i juni

Sjeføkonom Øystein Dørum venter at energikrisen sender Europas økonomi utforbakke. Her hjemme har kostnadssjokk «truffet norske bedrifter midtskips», ifølge Dørum..

E24 - 11 okt 22 kl. 11:10

Analytikere strides om Elmera-kursen – aksjen raser

Mens Sparebank 1 Markets nå anbefaler sine kunder å kjøpe Fjordkraft-eieren, mener DNB Markets at kursen bare skal fortsette å falle. På Oslo Børs svarer investorene ved å sende aksjen ned en utforbakke..

E24 - 23 dec 22 kl. 11:39

Tidenes kursskrell for Fjordkraft-eier: «Massivt negativt»

Strømkonsernet Elmera varsler resultatbom og sender aksjen ned en historisk utforbakke. Aksjonærenes verdier barberes med over en halv milliard..

E24 - 06 sep 22 kl. 08:43

Børsfallet tiltar etter oljeprisfall

Tung nedgang for Equinor og andre oljeselskaper trekker Børsen nedover..

NRK - 15 sep 22 kl. 17:24

Nedgang på børsen etter oljeprisfall

Et fall i oljeprisen førte til videre fall i oljeaksjene. Det igjen dro med seg Oslo Børs, som endte ned 0,5 prosent til 1.204,39 poeng torsdag.

E24 - 06 dec 22 kl. 08:21

Oljeprisfall bidro til fall på Oslo Børs

Oljeprisen beskrives som «nokså volatil», og nedgangen det siste døgnet bidro til en negativ dag på Børsen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kvinne utsatt for vold på utested i Halden

Natt til søndag rykket politiet ut til et utested i Halden da en kvinne i 30-årene ble bevisstløs etter å ha blitt utsatt for vold. Kvinnen ble ivaretatt av ambulanse. Voldsutøveren, en mann i 20-årene, ble senere pågrepet på en annen adresse, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

To personer lettere skadd med kniv i Oslo

Politi og ambulanse rykket ut da to personer ble rispet med kniv ved Lindebergåsen i Oslo natt til søndag. De fremstår som lettere skadd etter at en person utagerte med kniv. – Vi har pågrepet gjerningspersonen som blir fraktet til arresten, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

Tre personer involvert i en trafikkulykke i Kvinesdal

To biler og tre personer var involvert i en trafikkulykke ved Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. – En person ble sittende fastklemt, og fikk hjelp av brannvesenet til å komme seg løs, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt til NRK. Vedkommende blir fraktet med luftambulanse til sykehus.

NRK - 1 time siden

Donald Trump startet valgkampanjen

USAs tidligere president Donald Trump startet sin valgkampanje i New Hampshire lørdag. – Jeg er sintere nå og mer engasjert enn noen gang tidligere, sa 76 år gammel Trump i sin tale til grasrotaktivister og folkevalgte på partiets årsmøte i Salem. Derfra gikk turen til et folkemøte i South Carolina, hvor han presenterte sitt nye lederteam.

NRK - 2 timer siden

Memphis-politienhet avvikles etter at Tyre Nichols ble slått i hjel

Politi-enheten Scorpion i Memphis avvikles, opplyser politisjef Cerelyn Davis . Noen av betjentene som var med på å slå i hjel Tyre Nichols var med i spesialenheten som var dannet for å gjenopprette fred i nabolagene i Memphis. De fem betjentene ble torsdag siktet for blant annet drap, overfall og bortføring.

NRK - 2 timer siden

Fyrverkeri avfyrt i Kristiansand sentrum

Et fyrverkeri er avfyrt ved torvet i Kristiansand natt til søndag. Flere personer har løpt fra stedet. Politiet er på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Varsler en stormfull natt og morgen i Finnmark

I Finnmark er det varslet en stormfull natt og morgen natt til søndag på grunn av et lavtrykk som kommer inn. – Det er derfor ventet snøfokk og vanskelige kjøreforhold i deler av Troms og Finnmark. Faren avtar ganske raskt i Troms, men i Finnmark er det ventet snøfokk til ettermiddagen, melder Meteorologene på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Gasslekkasje i Ålesund

I Ålesund rykket nødetatene ut til en mulig gasslekkasje fra en bedrift i Borgundfjordveien. Det er ikke meldt om personskade, meldte politiet i Møre og Romsdal rundt midnatt på Twitter. Til VG forteller operasjonsleder Eivind Klokkersund at det er snakk om gassen Styren, og at de jobber med å få tettet lekkasjen.

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke ved Kvinesdal

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. To biler og tre personer er involvert i ulykken. Samtlige skal være ved bevissthet.

NRK - 2 timer siden

Droneangrep mot militæranlegg i Iran

En eksplosjon ved et militæranlegg i den iranske byen Isfahan ble forårsaket av et droneangrep, melder statlig media, som siterer forsvarsdepartementet. – En av dronene ble skutt ned av luftforsvaret. De to andre ble skutt ned av automatisk ild og gikk i luften.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com