Dagbladet > Utenriks

Saturday, 18 September, 03:03

Dagbladet - 20 jul 21 kl. 11:35

Utestengt fra Twitter

Twitter utestenger den republikanske kongressrepresentanten Marjorie Taylor Greene..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Marjorie Taylor Greene, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utestengtfra , Twitter
NRK - 20 jul 21 kl. 07:03

Republikanar utestengt frå Twitter

Den kontroversielle republikanaren Marjorie Taylor Greene blei måndag mellombels utestengt frå Twitter. Årsaka skal ha vore at ho spreia feilinformasjon om covid-19 og vaksinar, ifølge CNN. Greene får ikkje anledning til å tvitre på 12 timar..

NRK - 04 aug 21 kl. 04:33

Trommeslager i Offspring utestengt

Trommeslager Pete Parada, i det amerikanske bandet The Offspring, sier han blir utestengt fra gruppa fordi han ikke har tatt koronavaksine. Parada opplyser på sin instagram-konto at det er en medisinsk årsak til at han ikke har blitt vaksinert mot korona. Han skriver også og han har var smittet av korona for ett år siden, og at han dermed har antistoffene mot viruset.

NRK - 05 jun 21 kl. 22:06

Twitter i konflikt med India

Twitter i en konflikt indiske regjeringen, som ved flere anledninger har bedt selskapet om å fjerne eller begrense innhold der statsminister Narendra Modis regjering kritiseres. Den indiske regjeringen har blant annet reagert på kritikk rettet mot sin håndtering av koronapandemien. Indiske myndigheter krever at Twitter umiddelbart retter seg etter nye regler som er innført for sosiale medier.

NRK - 10 apr 21 kl. 18:37

Trump: – Nyter livet uten Twitter

Tidligere president Donald Trump insisterer på at han nyter livet borte fra Twitter. Han ble utestengt fra meldingstjenesten etter opptøyene i kongressen 6. januar.

NRK - 10 aug 21 kl. 20:14

Twitter utestenger kongressmedlem

Twitter sier de har utestengt kongressmedlem Marjorie Taylor Greene fra det sosiale mediet. Årsaken er en misvisende melding fra Greene om koronavaksinen. Den omstridte politikeren skrev at amerikanske myndigheter ikke bør gi endelig godkjennelse til vaksinene, som så langt har fått nødgodkjennelser.

NRK - 14 apr 21 kl. 17:06

Utestengt i ti kamper for rasisme

Slavia Praha-spilleren Ondrej Kudela er utestengt i ti europacupkamper for rasisme mot Rangers' Glen Kamara i en europaligakamp 18. mars. Det besluttet Det europeiske fotballforbundet (Uefa) onsdag, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 26 apr 21 kl. 18:56

Zlatan kan bli utestengt i tre år

Uefa etterforsker Zlatan Ibrahimovic for hans økonomiske interesser i et spillselskap, noe verken Fifa eller Uefa tillater, skriver Aftonbladet. Zlatan kan få en bot på nesten en million svenske kroner, og kan bli utestengt fra all fotball i tre år..

NRK - 11 maj 21 kl. 12:17

Var utestengt fra skolen

Den 19 år gamle gjerningsmannen var elev ved skolen i Kazan, men møtte ikke til avsluttende eksamener i våres og ble derfor utestengt fra skolen i april. Han karakteriseres som en stille og rolig elev, skriver avisa RBK..

Dagbladet - 12 jun 21 kl. 03:29

Hyllet «Trump-medisin» - utestengt

Den republikanske senatoren Ron Johnson er utestengt fra Youtube i sju dager for å skrytt av medisinen hydroksyklorokin som behandling mot corona..

VG - 15 jun 21 kl. 17:23

Amerikansk OL-håp utestengt for doping – skylder på burrito

Mellom- og langdistanseløperen Shelby Houlihan (28) er utestengt fra idretten i fire år etter at det ble funnet spor av et anabolt steroid i blodet hennes. Hun hevder hun aldri har hørt om det forbudte stoffet nandrolon..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 16 timer siden

Mor og datter pågrepet

Jean Lavin (56) og datteren hennes Carla Krzywicki (19) var med å storme Kongressen i USA den 6. januar. Nå er begge pågrepet og må møte i retten..

Dagbladet - Igår: 01:51

Frykter voldelig demo: - Redd

Det ventes at hundrevis skal strømme til Washington D.C. lørdag for å støtte de som angrep Kongressen for snart seks måneder siden..

Dagbladet - Igår: 16:08

Vil innskrenke rettighetene: - Usmakelig

Den danske regjeringen vil nekte innsatte på livstid å date. De vil heller ikke la dem uttale seg offentlig om sine forbrytelser..

Dagbladet - I førrgår: 18:20

Pastor oppfordret til vaksinenekt - døde

Pastor og radiovert ba lytterne boikotte coronavaksine. Nå har han selv dødd av viruset..

Dagbladet - 13 sep 21 kl. 14:38

Parodierte dronning Elizabeth

Trumps advokat under minnetale for 11. september..

Dagbladet - 13 sep 21 kl. 11:25

Bildet vekker oppsikt

Vant pris etter neshorn-eksperiment..

Dagbladet - 12 sep 21 kl. 11:47

- Direkte ondskapsfullt

Kommunen mener at Heidi og Bo Trawel ikke egner seg som foreldre, og nekter dem å være innlagt med sønnen sin den siste tida han har igjen..

Dagbladet - 10 sep 21 kl. 03:13

- Så ildkuler bak fjellene

En skogbrann har brutt ut i den spanske provinsen Málaga der ekteparet Johnny og Ann Elin Stahl fra Randaberg er bosatt..

Dagbladet - 09 sep 21 kl. 17:48

Sophie (33) ble drept under sex

En mann er nå dømt til fire år for drapet, og dommen har skapt reaksjoner..

Dagbladet - 08 sep 21 kl. 14:05

- Smitten har økt mer enn vi trodde

Se pressekonferansen her..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt